- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tüzi
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
nagyon bejön ez a fémdoboz. meg gyakorlatilag az egyetlen tankom
van még egy tigerem, meg egy pantherem, aztán kb ennyi. 3 hete nem játszottam kb, akkor eladtam mindent, kivéve a pár prém tankom... az ajándék t1-et, a minimaust, meg a t127-et
ja, meg a stugIII-at.
most van egy bő hét szabim, aztán szeptemberig nem nagyon lesz egy napom se. meg utána se, mert elrepülök, aztán odaát sem lesz nagyon időm játszani.
ráadásul most van pár nap akciós prémem, és elhatároztam, hogy kihúzom a 4. skillt fullosra az E75 legénységnek.
nagyon harap ez a dög
Aktív témák
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

van még egy tigerem, meg egy pantherem, aztán kb ennyi. 3 hete nem játszottam kb, akkor eladtam mindent, kivéve a pár prém tankom... az ajándék t1-et, a minimaust, meg a t127-et
ja, meg a stugIII-at.