- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Tenken
üzenetére
dehogy értettelek félre.

én azt az átlagot csak a kredit miatt írtam.annyi kellene,hogy rendszeresen olyan hozam legyen.ami ugye azért elég abszurd...vannak ilyen körök,de hát na!
szóval te nem értettél meg engem,és nem fordítva.
Értem én tökéletesen amit írtál.
Naná hogy egyértelmű.
15K már nem olyan hatalmas mutatvány csatánként keresni TR5-ben.
Azzal már lehet haladni,össze se lehet hasonlítani TR eggyel.még szépna de asszem eléggé ki lett tárgyalva,hogy mennyit lehet keresni tier V -ben

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest