Hirdetés
- Apple Watch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atlantis #37067 üzenetére
Tegnap nekem is ritka rossz napom volt, összesen lett 34% WR-em és sajnos nekem se ment igazán. Mondjuk mikor IS-7-el egyedül marattam 10-es csatában 8 ellen akkor már nem lehet mit tenni. De ezért amit tudtam lőttem még.
Viszont az elég fura volt hogy tegnap olyan lövések mellémentek, Löwével SP-t 10m-ről nem bírtam meglőni.
A másik ami tegnap halálos volt az a T-32. Vele se nagyon volt még ilyen hogy full becélozva 30m-ről Kenyába szálljon a lövedék.De hogy legyen pozitívum is: a Jagdtigerrel nyomtam egy nagyon izgalmas és jó kört aminél talán túlzás nélkül mondhatom hogy ésszel sikerült a kör végét egyedül hoznom. Ott legalább meg is dícsértek. Egyébként a camót leszámítva szerintem ez egy remek 9-es TD, az itt olvasottak alapján kicsit félek tőle hogy a T30 ehhez képest csalódás lesz noha ott van torony ami nagy előny.
Múltkor Jagdtigerrel sikerült 1 vs2-ben elintézni egy AMX 13 90-et meg egy T54-et egyszerre. Hát azon komolyan mondom besírtam a röhögéstől. AMX-et falnak paszíróztam így nem tudott mozogni és kilőttem. Előtte meg utána meg a T54-et soroztam. Ne tudjátok meg azok utána a chaten mit össze noobozták egymást. Mondjuk tényleg elég szégyen hogy 2 9-es tank amik tornyosak és sokkal fürgébbek mint a lomha dög TD-m nem tudtak kinyírni.
Aktív témák
- Apple Watch
- Béta iOS-t használók topikja
- Robotporszívók
- Elektromos cigaretta 🔞
- REpont és hulladékgazdálkodás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amazon Kindle
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest