Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Én intelligens ellenséggel találkozok, mindig tudják hol kell lőni. Még a hülye is a kupolát lövi, max a torony pattogós, ahogy a wot armory írja "immune". Lehet kicsit erősen fogalmaztam, amit ilyen könnyen be lehet lőni, annak az én szememben nem ér sokat a páncélja. A maus-t már kemény tanknak nevezem, ha beforgatja magát 45 fokban, csak a tornyán lőhető be. Ráadásul a gold ammo korát éljük, már nem ér annyit a páncél, mint régen. Akinek van egy kis esze, az a Black Prince -Churchill VII párost is szétlövi közelharcban gold ammo nélkül. Black Prince-nél mindenki a géppuskát lövi, amit meg sokan nem tudnak, hogy a Churchill VII sárvédőjét egy bizonyos ponton be lehet lőni szemből, úgy, hogy mégy láncolódik is. A kis szoknyát kell lőni. A T29-nek van durva páncélja, nagyot néztem, amikor pattogott rólam beforgatva a D-25S-es SU-152. Amúgy jó kis gép a Tiger P, elejétől fogva kedveltem. 58-as vele a wr-em, szerintem nem használom rosszul.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest