Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz Haart #31394 üzenetére

Nehéz szívvel állítanék fel listát ezen tankokról, mert valahol mindegyik kitűnik a többi közül.

1. KV-1: Ez a tank csak azért az első még mindig, mert ettől félnek a legjobban a játékosok. Páncélzata és pattogásra való hajlama nagyon jó, de az ágyúja már csak átlagos. Egyszerűen az átlag vagy az alatti játékosok félnek a KV-1-től és nem szeretnek ellene harcolni.

2. Churchill I: Furcsa lehet, de ez a meglepetés tank most. Páncélzata kielégítő, mert bizony vannak rajta szemből is gyenge pontok, de még mindig kevesen tudják, hogy hol is kéne lőni. Ágyúja ugyan gyengébbnek tűnik, mint a KV1-é, de a több hp-val és a kicsit nagyobb tűzgyorsasággal(és pen-el) ez ellensúlyozható.

2. T1 HT: Ezt a tankot senki nem tiszteli pedig az a 16+ lövés percenként bizony hamar lebont bármilyen tankot. Páncélzata közepes, mert bár vannak rajta szemből is gyenge pontok, de azért pattog ő is rendesen.

3. BDR: Páncélzata bizony semmi, túl nagyon a weakpoint-ok, mindenki ki mer ellene jönni. Egyetlen fő ereje az ágyúban rejlik. Az övé a legbrutálisabb egylövéses löveg ebben a party-ban. Tűzgyorsasága szégyen és gyalázat a célzási idővel együtt, de ha egyszer elengeded és 300hp(AP löveg!) lerepül szemből a KV-1 -ről, akkor ott már mindenki futva menekül.

Két választásod van, vagy kiválasztod azt a tankot ami a te stílusodnak megfelel, vagy(és ez a jobb) mindig alkalmazkodsz az adott tankhoz.
    KV-1 -el én pl. anno mindig mentem előre és futottak előlem, a sok célzás nélküli lövés lepattant rólam.

Churchill I-el mindig oldalról vagy hátulról igyekeztem elkapni az ellent és gyorsan lebontani, ha két lövést bevittem mire rám fordult és elkezdett lőni, akkor már én voltam a nyerő, mert sokkal több a hp-m. F2F-ben is megöli a KV-1 -et simán, BDR már necces, T1 HT pedig valószínűleg lenyomja.

T1 HT: Senki nem tiszteli és lerohanják, igyekezni kell csapdába csalni az ellenfelet, hogy legyen ki segítsen neked. A tűzgyorsaság nagyon hasznos tud lenni.

BDR: Ez a tank sokak szemében olyan, mintha nem is lenne és kiállnak ellene a puszta közepére, aztán mikor lerepül a 300hp, akkor néznek, hogy ez meg mi volt. De akkor már késő.

A KV-1 az egyetlen tank amivel nem feltétlenül kell orrba szájba fedezékbe húzódni, mert nem mernek
    rámenni.

(#31409) gzbotii: A BDR-el 73% feleti a győzelmi arányom és ez nem véletlen. Nem tisztelik ezt a tankot és kijönnek elém, aztán el is párolognak. A BDR-é a legjobb egy lövéses ágyú T5-ben. Utána jön a T1 HT és a Churchill I. Ágyú szempontból a KV-1 a legrosszabb, aki meg 122mm-es HE-t használ KV-1-be az nem teljesen komplett.

Aktív témák