Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Nehéz szívvel állítanék fel listát ezen tankokról, mert valahol mindegyik kitűnik a többi közül.
1. KV-1: Ez a tank csak azért az első még mindig, mert ettől félnek a legjobban a játékosok. Páncélzata és pattogásra való hajlama nagyon jó, de az ágyúja már csak átlagos. Egyszerűen az átlag vagy az alatti játékosok félnek a KV-1-től és nem szeretnek ellene harcolni.
2. Churchill I: Furcsa lehet, de ez a meglepetés tank most. Páncélzata kielégítő, mert bizony vannak rajta szemből is gyenge pontok, de még mindig kevesen tudják, hogy hol is kéne lőni. Ágyúja ugyan gyengébbnek tűnik, mint a KV1-é, de a több hp-val és a kicsit nagyobb tűzgyorsasággal(és pen-el) ez ellensúlyozható.
2. T1 HT: Ezt a tankot senki nem tiszteli pedig az a 16+ lövés percenként bizony hamar lebont bármilyen tankot. Páncélzata közepes, mert bár vannak rajta szemből is gyenge pontok, de azért pattog ő is rendesen.
3. BDR: Páncélzata bizony semmi, túl nagyon a weakpoint-ok, mindenki ki mer ellene jönni. Egyetlen fő ereje az ágyúban rejlik. Az övé a legbrutálisabb egylövéses löveg ebben a party-ban. Tűzgyorsasága szégyen és gyalázat a célzási idővel együtt, de ha egyszer elengeded és 300hp(AP löveg!) lerepül szemből a KV-1 -ről, akkor ott már mindenki futva menekül.
Két választásod van, vagy kiválasztod azt a tankot ami a te stílusodnak megfelel, vagy(és ez a jobb) mindig alkalmazkodsz az adott tankhoz.
KV-1 -el én pl. anno mindig mentem előre és futottak előlem, a sok célzás nélküli lövés lepattant rólam.Churchill I-el mindig oldalról vagy hátulról igyekeztem elkapni az ellent és gyorsan lebontani, ha két lövést bevittem mire rám fordult és elkezdett lőni, akkor már én voltam a nyerő, mert sokkal több a hp-m. F2F-ben is megöli a KV-1 -et simán, BDR már necces, T1 HT pedig valószínűleg lenyomja.
T1 HT: Senki nem tiszteli és lerohanják, igyekezni kell csapdába csalni az ellenfelet, hogy legyen ki segítsen neked. A tűzgyorsaság nagyon hasznos tud lenni.
BDR: Ez a tank sokak szemében olyan, mintha nem is lenne és kiállnak ellene a puszta közepére, aztán mikor lerepül a 300hp, akkor néznek, hogy ez meg mi volt. De akkor már késő.
A KV-1 az egyetlen tank amivel nem feltétlenül kell orrba szájba fedezékbe húzódni, mert nem mernek
rámenni.(#31409) gzbotii: A BDR-el 73% feleti a győzelmi arányom és ez nem véletlen. Nem tisztelik ezt a tankot és kijönnek elém, aztán el is párolognak. A BDR-é a legjobb egy lövéses ágyú T5-ben. Utána jön a T1 HT és a Churchill I. Ágyú szempontból a KV-1 a legrosszabb, aki meg 122mm-es HE-t használ KV-1-be az nem teljesen komplett.
Aktív témák
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest