Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Sziasztok
Kezdődő ellaposodó játékomba 1 kis színt akarok vinni....
El akarok kezdeni még 1 TD ágat, és el akarok kezdeni artyzni kicsit...
Melyik TD ágat ajánljátok?
Német ágnak álltam neki, ott a StugIII-nál járok...
Egyszer régen elkezdtem az orosz ágat is, de a SU85B-vel nem tudtam játszani, nem tudtam megbarátkozni vele, egyszerűen semmire nem mentem vele, az nem nekem való, így az oroszat sem kezdeném most el.
Melyik arty ágat ajánljátok?
Német ágat elkezdtem. StPzII-n már "csak" 7k xp kell a grilléhez, de meggyűlöltem ezt a tankot.
70-eket sebzek Pz3/4-be, 40-eket PzIV-be, KV1-/s-ekről pattanok, T1Heavyról pattanok, M6-ról pattanok vele, így azzal nem szenvednék tovább.
Most hogy vissza vettem az orosz KV1-et, arról elmegyek a KV2-fele, és tervben van, hogy kifejlesztem az S51-et. De az még marha sok idő, így előtte is szeretnék artyzni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest