Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e #28115 üzenetére
Dehogynem, most majd full javítási költséget fizethetnek. Nekem ennyi elég.
Korábban is lehetett artival "öngyilkosságot" elkövetni, nem kellett a 8.0-ig várni. Beállt valamivel szemben és lőtt egyet, akkor a splash elvitte (pár példát láttam csak rá). Most viszont amit sokan művelnek a kevesebb javítási költség miatt enyhén szólva irritáló, és sokszor csak a korlátolt elmére vall... Pl. nemrég volt egy esetem IS-sel, amikor az utolsónak maradt SU-8 inkább a kényelmes halált választotta, ahelyett, hogy még rálőtt volna a ~260 hp-s tankomra... Esélye megvolt, ehelyett inkább beletolatott a vízbeDobi 562: Nemrég kioktattak, hogy a n1 cél a kill!! Aki mondta übermájer BF3-ban, úgyhogy nem volt helye vitának..
patrikgtaivs: Az a 113 inkább hajaz az IS-7-re a hosszú hulljával. A Type 59 szerű torony miatt nézik inkább mednek.
FP: Nem lehet, hogy máshol regisztráltál, mint ahonnan a klienst leszedted? Pl.: worldoftanks.com-on regiztél, ami az észak-amerikai oldal, de eu-s klienst telepítettél.
Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest