Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S.Copperpot #27914 üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).
Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest