- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S.Copperpot #27914 üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).
Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós kamerák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest