Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).

Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest