Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
virkir
üzenetére
Engem a hétvégén már háromszor szedtek le csapattársak. Nem tudom mi van a levegőben ilyenkor, de nagyon gyökerek... mindegyik esetben egy nagyon hátul kempelő barom a pontatlan ágyújával. Képtelen az egybites agyával felfogni, hogyha benne vagyok a szórási képben, akkor van esély rá, hogy engem talál telibe...
Az egyik felgyújtott egy másik pedig ammo rack-et adott. A harmadik meg egy A13 volt a pom-pom ágyúval, aminek a második lövése már elég pontatlan már közepes távolságról is... igaz akkor nem volt már sok HP-m, de azért még gyűrtem az ellent...
Amúgy a kárpótlási rendszer mért ilyen enyhe? Az lenne a minimum, hogy a javítási költséget teljesen ő fizesse meg! Ezzel szemben a harmada ha befolyik kárpótlásként. Ez így rohadék dolog.
Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest