- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Stauffenberg #27664 üzenetére
A himmelsdorfi hüjjéket meg úgy általában a hüjjéket nevelni kell.
Még ha sokaknak esetleg nem is tetszik. Engem legalább megnyugtat.
Eljutottam arra a szintre, ha egyedül megyek és a sokadik babuin team után elszakadni látszik a cérna akkor elkezdek nevelni.
Példa himmel. Én GWP, IS-3 meg elindul a hegyre egyetlen értelmes heavy-ként. Szépen megkérem, hogy ugyan ne a két legpuhább med-re bízzuk az utca védelmét fáradjon inkább oda különben kilövöm.
Nem hitte el, még szmájlira is volt ideje.
A másik kedvenc amikor pl. Siegfried Line-on kimegy a mezőre egy komplett hármas heavy platoon.
Ez ugye alapjában még nem lenne katasztrófa, de amikor az első bunker mögé beállnak és egy lövést nem adnak le félidőig, na az már morcossá tud tenni.
És ezeknek még annyi eszük sincs, hogy felfogják ki lövi őket rommá csak forgatják bőszen a tornyukat és fogalmuk nincs arról mi történik.
Ja, még a kezdésnél vaktába lövöldözőket imádom. A jó múltkor megyek az M4-el még el sem indulunk valami kisebb szutyok izomból hátbalő. Szépen megálltam mert a 105-ös menetből kicsinykét pontatlan majd a zembernek az a kör véget ért. Könyörgöm legalább böfögne be valami bocsánatkérést. Á... nem, megy tovább és bőszen pufogtat a vakvilágba. Tudom ő csak "játszik". Én meg inkább kilövöm a ..csába.
Már nagyon várom a beígért garázsbattle-t amikor vissza lehet menni a csatába másik tankkal aztán lehet nevelni.
Aktív témák
- Honda topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Philips LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest