Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Na, akkor ha valaki más is a védelmébe vette végre szegény IS-t, akkor én is. Szerintem az olyan kijelentések, hogy ez vagy az a tank szar, az általában abból fakad, hogy az adott júzer nem tudja használni.

Ha én 61%-os győzelmi arányt tudhatok magaménak egy tankkal (csak random csata, szakaszban 10-nél kevesebbszer vittem), akkor az nem lehet olyan szar tank...

Egy titka van neki (vagy nem is titok, de lehet pár embernek újdonság lesz): közel kell vinni az ellenfélhez. Ki kell használni a tank mozgékonyságát, próbálni az ellenfelet oldalba kapni, de egyébként szemből is szinte visz mindent a nagyobbik 122-es löveg, gold ammo-val meg főleg (de nagyon ritkán kell használni). Ez egyébként adja magát, mert azzal a löveggel kár messzire lövöldözni, lassú a lövedék repülése, és pontatlan is a löveg. Tehát azt kell használni amink van, az pedig az IS mozgékonysága és a brutális sebzése. Ezért van az, hogy a sok báziskemper IS játékos 0 sebzéssel fejezi be a csatát, majd csak rájönnek hogy valamit rosszul csinálnak vele (vagy nem).

A lőszer drága, igen. Nekem prémium fiókkal mégsem volt soha kredit gondom vele, sőt mire az IS-3-at kifejlesztettem vele, vagy 2-2,5M tiszta hasznot hozott (de lehet hogy többet is, pontosan már nem emlékszem), most pedig ő a november hónap tankja, szó szerint fossa a kreditet.

Aktív témák