Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na, akkor ha valaki más is a védelmébe vette végre szegény IS-t, akkor én is. Szerintem az olyan kijelentések, hogy ez vagy az a tank szar, az általában abból fakad, hogy az adott júzer nem tudja használni.
Ha én 61%-os győzelmi arányt tudhatok magaménak egy tankkal (csak random csata, szakaszban 10-nél kevesebbszer vittem), akkor az nem lehet olyan szar tank...
Egy titka van neki (vagy nem is titok, de lehet pár embernek újdonság lesz): közel kell vinni az ellenfélhez. Ki kell használni a tank mozgékonyságát, próbálni az ellenfelet oldalba kapni, de egyébként szemből is szinte visz mindent a nagyobbik 122-es löveg, gold ammo-val meg főleg (de nagyon ritkán kell használni). Ez egyébként adja magát, mert azzal a löveggel kár messzire lövöldözni, lassú a lövedék repülése, és pontatlan is a löveg. Tehát azt kell használni amink van, az pedig az IS mozgékonysága és a brutális sebzése. Ezért van az, hogy a sok báziskemper IS játékos 0 sebzéssel fejezi be a csatát, majd csak rájönnek hogy valamit rosszul csinálnak vele (vagy nem).
A lőszer drága, igen. Nekem prémium fiókkal mégsem volt soha kredit gondom vele, sőt mire az IS-3-at kifejlesztettem vele, vagy 2-2,5M tiszta hasznot hozott (de lehet hogy többet is, pontosan már nem emlékszem), most pedig ő a november hónap tankja, szó szerint fossa a kreditet.
Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest