- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
D.Orion #26865 üzenetére
Sziasztok!
Nem láttam, hogy válaszoltatok eddig.
Valamit benéztem. Nem az IS 4 témához szerettem volna hozzászólni, hanem, hogy mindenki kukázza az IS-t mert pontatlan vagy lepattannak a lövései. Mivel akkor kaptam egy 50 ezres bünti csekket, simán azt hittem zavaromban, hogy az IS-4 témához szeretnék hozzászólni. Hemzseg a topic, azzal, hogy ez tuti jó, amaz, meg kerülendő, meg kukába való...Azért szóltam csak hozzá, mert nekem állatira jól megy vele (IS de IS 4-is) pedig bénázok rendesen, és minden hátránya nálam is jelen van. Nem akarok én senkit sem leszólni, mert neki nem tetszik/nem megy adott tankkal. Csak le akartam írni, hogy nekem mi a bevállt taktika, hátha valaki, aki nem bír vele, kipróbálja és sikert ér el.
M6 téma. Ez kihoz a sodromból. Nem én potyogtattam a spanyol viaszt, mert az már akkor egy jó gép volt amikor én még a T-28-cal grindoltam jó régen, meg akkor is amikor megvettem és hülye voltam hozzá és még nem éreztem rá. Kezdetek óta az M6 meg a Tigris tank a legszarabb tank a játékban (hagyjad ki, ugorjad át free XP-vel, papírból van, nem sebeznek eleget az orosz gépekhez képest stb...), és kb a csapból is ez folyik, illetve itt is több alkalommal elhangzott.
Nem akartam tapló paraszt lenni a hsz-emmel, de úgy látom sikerült. Sajnálom, ha felhúztalak vele titeket. Nem szeretek hülye lenne, de aznap nagyon az voltam.
Üdv
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest