Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
kanyipicske #25893 üzenetére
Tegnapi napom...Ideges voltam amikor hazaértem (mert csocsóban zsinorban elkenték a számat), ezért idegesen kezdtem el játszani. Meg is lett az eredménye...Kb 60%-át hoztam a saját teljesítményemnek, (Planetwot számokkal kb ugyanezt írta.)...és még így is jobb voltam mint a többi játékos háromnegyede...Szégyen.
Kezdő (300 játékos) ismerősöm mondta, hogy "Én még nagyon béna vagyok, de a T18-cal nehéz veszíteni", ezért visszavettem a T18-at, ráraktam a gyors löveget, beraktam a Hellcat legénységét és go. És tényleg
Egyedül az M5 platoon és a 4 vereség zavar nagyon, mert ha tier 6-os csata volt akkor legjobb XP-t kaptunk, ha meg tier 8 akkor jobbak voltunk mint a mezőny fele...
A zsinorban elszenvedett 8 vereség nagyon nem tett jót, sem az utána jövő hármas és nágyes bukták...
Ollieval találkoztam. Nem mertem rámenni, mert jött a kici, cúnya, dundi aranymag köpködő M4-ével én meg egy lövés lettem volna neki a T49-ben. 1 max 2-szer találtam el, erre bekapott egy 300-as puszit. Nem tudom kitől kapta, de abban a helyzetben úgy látszott, hogy a mögötte álló saját DERP PZ4 csapattársa verte telibe...
Továbbra is az M8A1 a megnyugtató tankom. Imádom
Aktív témák
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest