- iPhone topik
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
homeless09 #24738 üzenetére
Nincs szopó ág. Elfelejtettél célozni.
Messzire már csak ritkán lövők. Sajna elvesznek, pattannak és 0 dmg-s lövések sikerülnek. Közelről nincs baj. Csak az orosz lapos tankokkal. A többinek a kupolája lőhető.
A t29 rofja se kicsi. A t32-é meg jobb. Ha messze vagy használj he-t. Goldot nem mondom, hogy használj, mert az is pattan.A legnagyobb baj nem az mostanság, hogy átviszi vagy sebez. Hanem a kredit szorzó. Ma még mentem egy utolsót is3-l. tizen x bukta után elég volt. 3700 dmg-t csináltam. Ami egy casual játékostól nem rossz szerintem. Igaz t8 csata volt. Kerestem 20k-t az egésszel. Holott 2 találatot kaptam és 1-2 lövés ment mellé vagy pattant. Szóval ez a bibi. Előtte t29 még vesztes körben is hozott némi zsetont. Most meg csúnyán minuszos tud lenni ha leming csapatba kerülsz.
Nem tud valaki egy map gyűjteményt, ahol fel van tüntetve milyen tankkal, milyen pozicióban érdemes gépészkedni?
Aktív témák
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest