Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
ThunderStrm
üzenetére
Én tegnap kilenctől kettőig a tesztszerón voltam, kihúztam a T-44-esem fullosra, hát hűdejólett.
Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...
Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...