- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
ThunderStrm
üzenetére
Én tegnap kilenctől kettőig a tesztszerón voltam, kihúztam a T-44-esem fullosra, hát hűdejólett.
Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- Szemüveges topik
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...