Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
ThunderStrm #2155 üzenetére
Én tegnap kilenctől kettőig a tesztszerón voltam, kihúztam a T-44-esem fullosra, hát hűdejólett.
Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...
Aktív témák
- iPhone topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest