Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Először is, rakd rendbe a géped, vidkari driver teljes törlés és újratelepítés, ccleaner, defrag, vírus- és malware scan, háttérben futó egyéb programokat ellenőrizni, stb, mert ez nem hangzik normális működésnek.
Másodszor, ezt ne csata közben találd ki, nem is értem, hogy juthatott eszedbe, én is seggberúgtalak volna egy ilyenért.
Harmadszor, vannak, akik direkt afk-znak, pl. meglátják, hogy a top tier sokkal magasabb, mint ők (hiába van velük azonos tier is a túloldalon), rinyáznak egy sort és távoznak; vagy olyan farm-tankjuk van, ami még vesztes csata esetén is termel, így folyamatosan nyomják vele a meccset, egyből kilépnek és másik tankkal játszanak.
Nekem is többször volt olyan, hogy pályatöltéskor összeomlott és kilépett a program, viszont érdekes módon mindig vissza tudtam érni kezdésre, és nem hagytam úgy a csatát...
Az invadert pedig csak akkor kapod, ha cap-pel győztetek, nem kill-lel. Viszont beleszámít a cap pointjaid közé.
Aktív témák
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest