Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Mindenki, aki válaszolt a hsz-emre: Igazából az a poén, hogy a csata elején mindig azzal hülyéskedek pl. Sand River-en, hogy ha hátra nézek 127 fps, ha meg előre, akkor 56!
Nekem is vannak olyan mapok, amiket nem szeret a gépem, pl Ensk (ott sz*rt be múltkor a játék, 4 fps volt). Ezt írtam már egyszer csak senki sem válaszolt. Na ma megint megcsinálta. Megyek Cliff-en, bejelölöm a térképen, hogy merre megyünk, erre megint van 4 fps. Na gondolom újraindítom a játékot, úgyis visszaérek. (kb 5. helyen voltam) Indítom is a wot launchert, erre csak tölt tölt tölt tölt és semmi. Többszöri újrapróbálkozás után arra jutottam, hogy b***sza meg a hülye gépem
és újraindítom teljesen, ebből a csatából nem lesz semmi.
Gondolom noob-oztak rendesen a társaim, mert ugye adtam életjeleket magamról a csata elején (kár volt), de aztám b*sztam megmozdulni.
Mindenesetre győztek. Úgy döntöttem nem szidom a játék eleji afk-sokat, sokszor dob ki a játék a csata elején, tudom milyen sz*r azoknak, akik kajakra nem tehetnek róla.
Más: 96 % -os egyedüli területfoglalásra nem kéne megszállót kapnom? Vagy azt csak akkor kapom meg, ha teljesen el van foglalva? (kinyírták az utsót, dont cap-es killninják voltak)
Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest