Hirdetés
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
longwild #14897 üzenetére
Lesznek akik kitanulják, lesznek pro-k, de ők is ugyanúgy random csapatba kerülnek, piros játékosokkal 14-el, nem feltétlen tudnak mindenkit helyettesítve lehozni bármi csatát.
Másrészt, a jelenleg is megfigyelhető rengeteg piros effes, 40-45% win rátás több ezer csatás játékosok azt hiszem eléggé megtapasztalhatták, milyen "tápláléknak" lenni, mégis itt vannak, mégis tolják az E100-at, IS7et... (csatánként 500as átlag dmg-vel). Ott figyel a garázsban 2-3-4 T8-as prem tank. Miért nem hagyták abba T2-ben a játékot?
"mert ez a game szar vagy jaajjj ezzel sokat kellene gamelnem, hogy jó legyek. Nincs időm stb stb.."
Éppen azért, mert annyira profi fel sem méri, hogy ő gyakorlatilag zéró a játékban. Inkább nyomja szorgalmasan a Battle gombot, és a csatatéren végzi szörnyűséges ámokfutásait.
Ideje meg mint látjuk van, mert 5-6-7... 20k(!!!) csatákat írnak ki a neveik mellé.Az hogy te felismerd, és belásd, hogy egy játék nem megy, kell valamiféle intelligencia, ha ilyen volna nekik, nem lenne tele a csatatér zöldségekkel. (Én kipróbáltam a WoWP-t, nem is nagyon tetszik, meg nem is fekszik a játék, így nem maradok ott bénázni)
Nem kell összesorolási metódus, a jelenlegi MM mellett/felett. A kiemelkedő játékosok "tüskéit" "igyekszik" elsimítani, az hogy ez egy csapat játék, és ha a te oldaladon van több zöldség, akkor nem tudsz nyerni, ilyen egyszerű.
A gold problémára; én is úgy indultam elég sokáig, h egy vasat sem költök erre a játékra. Mégis, ha is túl sokat nem is, de már átultatam pár prem tank árát a WG számlájára... Megint van más akinél már lassan átfordul a kilométeróra 0-ra, annyi kreditje van, mégis minden hónapban befigyel a prem account. És hozzánk képest mi a helyzet nyugaton, ahol valóban nem tétel még Löwéért sem kicsengetni már regisztráláskor az összeget.
Nem kell félteni szegény WG-t, nem mennek csődbe "generátor" nélkül sem.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest