Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
diegho #14293 üzenetére
Azért lássuk be, hogy ha mondjuk az 1000 effi fölötti játékosok maradnak meg, akkor ott az arány megoszlása kb úgy nézne ki, hogy lenne kb 80% olyan játékos, aki olyan vagy a körüli, mint mondjuk én, és lenne 20%, aki hasonló mint Te. DE és itt a lényeg. Sokkal jobban számíthatnál a csapattársaid képességére, mint most. Hiszen akkor elvileg csak olyan játékosok lennének, akik tudják a tankjaik képességeit, hogyan forogjanak, mit lőjenek, hogyan fedezzék a másikat. Szóval sikertelenség tekintetében, lehet hogy maradna az 50% körüli winrate, de olyan meccsek baromi ritkán fordulnának elő, hogy 5 perc, és a negyedik kilőtt ellenség után azt veszem észre, hogy egyedül vagyok 11 ellenséggel szemben, ami jelenleg majdhogynem tendencia.
Megnéztem a múltkori videódat, ahol a T29-el alkottál (amikor 2700XPt kaptál), ha az ellenségnél a veled szemben lévő a 4-5 tank között lett volna 1-2 értelmiségi, akkor hamar rájöttek volna, hogy HE-vel a százhuszonvalamennyi HP-dat 2 lövésből leszedhették volna. Félre ne érts szép kör volt, de kellett hozzá a béna ellenfelek hathatós segítsége is. Ám ha az ilyenek veled vannak az gáz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest