Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
KaLeun #11515 üzenetére
Én is egyet értek.
Ahogy tegnap előtt beaktiváltam a prémium kódot, egész nap tök jól ment a farmolás, a nap végére összegyűlt majdnem 80 ezer xp, azon a napon a csatáim felei a T-44-el voltak. Csak néztem a nap végén, amikor láttam, hogy 75k xp van rajta, amikor reggel még csak 30-35k volt.
56%-os win ratio, ami még viselhető is. 110 csatából persze így nem volt nap dolog. Valahogy úgy érzem ettől a prémiumtól megtáltosodtam arra a napra, olyanokat csináltam, hogy 5 kill tier 10-es csatában, ami máskor soha nincs.
Meghívtam egyik külföldi haverom, ő pedig mondta, hogy inveljem be az övét. Hármas T-44 szakaszban toltuk. Első csatában 4 darab T-44 volt a mi csapatunkban, végigtaroltunk az ellenségen. Azután jött a szopóág, alig nyertünk, jöttek a kis nyerési esélyű csaták. Különmentünk, megint összehoztam valamit a maradék csatában.
Tiger P nem rossz tank, ahhoz képest, hogy német, nem olyan gyakran gyulladt ki.
Na ki szeretne bekerülni egy ilyen csatába?
Szarrá vertünk az ellent.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest