Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Atlantis #11477 üzenetére
T-44 az tényleg egy fasza med (főleg az új motorral és az LB-1-gyel), a franciák megjelenése előtt bőven én értem fel elsőnek minden dombra. Például Himmelsdorfon vagy Kampinovkán már a hegy túloldalán tudtam fogadni az ellenfeleket. Olyan szinten mobilis, hogy pillanatok alatt ott tudtam lenni vele mindenhol. Pedig nem is volt akkor BiA és más kiegészítő skilles legénységem.
Amcsi med vonal is nagyon jó, az E8 egy kötelező darab. Aztán a T20 is egy jó gép, csak hozzá kell szokni a ROF csökkenéshez. Pershing egy baromi jó gép, pont egy éve húztam és azóta buffokat is kapott. Az akkori átlagos eff értékemhez képest, olyan 300 vagy 400 effel jobbat teljesítettem vele. Pattonn volt egykor a legtáposabb med, különösebb erőlködés nélkül legyűrhető volt vele egy t10.
Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest