- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Atlantis #11477 üzenetére
T-44 az tényleg egy fasza med (főleg az új motorral és az LB-1-gyel), a franciák megjelenése előtt bőven én értem fel elsőnek minden dombra. Például Himmelsdorfon vagy Kampinovkán már a hegy túloldalán tudtam fogadni az ellenfeleket. Olyan szinten mobilis, hogy pillanatok alatt ott tudtam lenni vele mindenhol. Pedig nem is volt akkor BiA és más kiegészítő skilles legénységem.
Amcsi med vonal is nagyon jó, az E8 egy kötelező darab. Aztán a T20 is egy jó gép, csak hozzá kell szokni a ROF csökkenéshez. Pershing egy baromi jó gép, pont egy éve húztam és azóta buffokat is kapott. Az akkori átlagos eff értékemhez képest, olyan 300 vagy 400 effel jobbat teljesítettem vele. Pattonn volt egykor a legtáposabb med, különösebb erőlködés nélkül legyűrhető volt vele egy t10.
Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest