Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A ferdi tényleg szépen meggondolta magát.
Én is mindig azt hozom fel, ha valaki beszól, hogy "há neked milyen statod van".
Csak az a baj, ha XVM nélkül játszok, akkor nem tudok mit felhozni a mentségemre, mint pl tegnap, amikor lóri arty-val egy sebző találatom sem volt, mert minden ellen a sziklák mögött campelt, ráadásul alig is voltak felspottolva. Nagy pofájú PZ4 írja 3 fraggel, hogy milyen noob vagyok (előttem leoltja még a csapat felét, hogy ők is mekkora moron-ok, meg nem tudnak játszani). Ráadásul egyedüli arty-ként sem volt egyszerű dolgom, főleg úgy, hogy teljesen beszűkülve elsütött lövéseim is mellémentek, szóval nagyot égtem. 
Szerk.: Inkább elmegyek a másik orosz TD ágon, mert ahogy próbáltam a nagyokat, nem nagyon tetszenek, papírok, lassúak. Az újaktól nem várom, hogy mozgó falanx-ok legyenek, mint a T95, de legalább mozogjanak gyorsan, mert ez a SU-100 td nagyon bejön a sebessége miatt, ráadásul mivel tudom mit hol kell lőni, ezért osztom is rendesen a dmg-t még tier 8-ban is vele.
Most akartam eladni, mert ki lett fejlesztve a SU-152, de inkább meghagyom, és gyűjtök még xp-t az újakra, meg amúgy is jó kis tank, nagyon a szívemhez nőtt pont úgy, mint annak idején a SU-85. 
Aktív témák
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- AMD Ryzen 5 4500/Radeon RX6600 8GB/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Intel Core i5 10400F/GeForce RTX 4060/16GB DDR4 RAM/500GB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is mindig azt hozom fel, ha valaki beszól, hogy "há neked milyen statod van".
Csak az a baj, ha XVM nélkül játszok, akkor nem tudok mit felhozni a mentségemre, mint pl tegnap, amikor lóri arty-val egy sebző találatom sem volt, mert minden ellen a sziklák mögött campelt, ráadásul alig is voltak felspottolva. Nagy pofájú PZ4 írja 3 fraggel, hogy milyen noob vagyok (előttem leoltja még a csapat felét, hogy ők is mekkora moron-ok, meg nem tudnak játszani). Ráadásul egyedüli arty-ként sem volt egyszerű dolgom, főleg úgy, hogy teljesen beszűkülve elsütött lövéseim is mellémentek, szóval nagyot égtem. 
Most akartam eladni, mert ki lett fejlesztve a SU-152, de inkább meghagyom, és gyűjtök még xp-t az újakra, meg amúgy is jó kis tank, nagyon a szívemhez nőtt pont úgy, mint annak idején a SU-85.