Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Alapon se rossz, kifejlesztve meg igen jó gép. Ugye alapvetően oda kellene vele érni a medek számára fontos helyekre, de ebben nem lesz első, vannak nála gyorsabbak a kategóriájában, szerintem kissé lassan indul meg, gyenge a motor hozzá. Nem is első sorba való tank, messziről jól lehet vele szedegetni, pontos, ütős ágyúja van. Elrejteni nehéz, mert eléggé méretes darab, de tudnak róla pattogni is rendesen. Szerintem nem különösebben sérülékeny, legalábbis a Pershing sokkal inkább az.
Én legtöbbször nem szoktam a többi med-el menni, mert általában gyorsabbak nálam, inkább vagy a HT-knek scout-olok vagy hátulról támogatom őket. Ha van még rajtam kívül másik Panther, akkor vele szoktam menni (már persze ha vélek némi értelmet felfedezni a játékában), esetleg a gyorsabb med-eket támogatni. Mint mindig, pálya-és csapatfüggő, mire használom.
McRay: valamit buzeráltak a HE-n, az biztos, de elvileg csak a legénység kihalását érinti. Kár a T-82-ért, remek gép volt, én is szerettem és örök emlék, hogy azzal lett meg először a Tankász.

Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest