Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #10075 üzenetére
Alapon se rossz, kifejlesztve meg igen jó gép. Ugye alapvetően oda kellene vele érni a medek számára fontos helyekre, de ebben nem lesz első, vannak nála gyorsabbak a kategóriájában, szerintem kissé lassan indul meg, gyenge a motor hozzá. Nem is első sorba való tank, messziről jól lehet vele szedegetni, pontos, ütős ágyúja van. Elrejteni nehéz, mert eléggé méretes darab, de tudnak róla pattogni is rendesen. Szerintem nem különösebben sérülékeny, legalábbis a Pershing sokkal inkább az.
Én legtöbbször nem szoktam a többi med-el menni, mert általában gyorsabbak nálam, inkább vagy a HT-knek scout-olok vagy hátulról támogatom őket. Ha van még rajtam kívül másik Panther, akkor vele szoktam menni (már persze ha vélek némi értelmet felfedezni a játékában), esetleg a gyorsabb med-eket támogatni. Mint mindig, pálya-és csapatfüggő, mire használom.
McRay: valamit buzeráltak a HE-n, az biztos, de elvileg csak a legénység kihalását érinti. Kár a T-82-ért, remek gép volt, én is szerettem és örök emlék, hogy azzal lett meg először a Tankász.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest