-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka16
aktív tag
válasz Glitter man #13909 üzenetére
És az hogy lehet, hogy a távolságmérőm szerint többször is lőttem már tankot 540 sőt egyszer 600m-ről is??
-
mcwolf79
veterán
válasz Glitter man #13909 üzenetére
Dehát az eszközöknél (csigaszem és távcső) azt írja, hogy "nem lehet több 500 m-nél". Akkor az nem azt jelenti, hogy annyi a max. látótáv ? Tehát ha a felszerelésekből összejön annyi ,akkor sem látok el addig?
ELC AMX-nek csak parancsnoka és vezetője van. Rádiós nincs.
Melyiket lenne érdemes rárakni: a célzás - vagy a töltésgyorsítót? Én utóbbit érezném hasznosabbank.
Más:
A rádiós képességeit valaki leírná röviden? Mert nem igazán tudom értelmezni, hogy mi mit jelent.
A helyzetfelismerés, jelfogó és rádió jel erősítés érdekelne.
Megköszönném[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
nyunyu
félisten
válasz Glitter man #13851 üzenetére
Én mostanában a MeltyMapsMod-ot használom.
Jópofa és van mutatja a saját sebzéseimet is ha spottolt.Nem remlik, hogy lenne ilyen funkcioja a MeltyMap'snak.
Szineket egy elbaltazott XVM konfig szokta elcseszni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
sebijani1982
senior tag
válasz Glitter man #13842 üzenetére
Köszönöm!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
rooland
senior tag
válasz Glitter man #13844 üzenetére
köszi!
még annyit, hogy melyik mod csinálja, hogy a minitérképen lássam meddig látok el/mekkora a rádió hatótávolsága? (gondolom azok azok a képeden)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest