- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
FuRiONight #133042 üzenetére
Mivel manapság a legutolsó PzIc is arannyal géppuskázik, a nehéztankos játék elég szenvedős lett. Én magam is leginkább nehéztankozok, de sajnos teljesen tönkretették a vonalat... Hányszor van, hogy bemegyek KV1-el, gyakorlatilag nincs méltó ellenfél, mindenki gyengébb, mint a KV1, aztán jönnek és rommá aranyoznak... Így nem sok értelme van heavyzni...
És persze a szokásos 2-3-4 arty is ott figyel, csak hogy még több esélyed legyen nehéztankkal bármire...
A látótáv is vicc, ha nem segítenek spottal (ami randomban, egyedül kb 90%-ban így van, de ez régen is így volt), akkor annyi... Nekem érzésre úgy tűnik sokkal gyakrabban vág föl +2 tierbe, mint régen, ez se túl vidám dolog...Az ágyú pontossága pedig olyan szinten lett elrontva akár másfél évvel ezelőtthöz képest is, hogy a "pontosság" szót már nem is érdemes használni a játék kapcsán (ez minden járművet érint, nem csak a nehéztankot...). Bár ez utóbbi tényező néha segít is, mert sokkal nehezebb pixelt lőni, főleg messzebbről, beforgatva tovább lehet bírni (ha nem aranyoznak persze...). KV1-el 4100 felfogott sebzést is hoztam össze, ami tier5-ben szerintem nem gyenge!
Egy mozgékonyabb med lehet, hogy jobb választás, a páncél ilyen "aranyesőben" sokkal ritkábban pattint, viszont nagyon lelassít, meddel legalább el tudsz tűnni ha meglőnek... Mondjuk nekem nem jönnek be a medek, így marad a szenvedés, meg néha egy kis td. Igaz is, menj valami brutális sebzésű td-vel. Ülsz a bokorban, lövöd a horizontot, 2-3 találatból már bőven jó vagy, utána szétszed az ellenfél, mivel már eltelt 4 perc és 15-2 az állás oda, az a 2 kill is a tiéd...
De ha már mindenképp nehéztank, akkor szerintem a japán tier5-6 javasolt, ott iszonyatos ágyú van, mielőtt rommá lőnek, van esély nagy sebzést és killt kiosztani... Hatostól a páncél is elég durva, a tier10 pedig egy erőd. Csak a tier4-et érdemes átlépni free xp-ből, mert olyan szinten *********, hogy komoly idegrendszeri károsodást tud okozni vele a játék...
-
jimmy74
őstag
válasz
FuRiONight #133066 üzenetére
Prèm fiók nèlkül tolom jó ideje van.kb 20 t10-esem ès a küldikkel meg t5-t6 tankokkal eltudom èrni hogy.ne legyek mínuszban.
Sőt a maratoni tank küldik hoznak szèpen a kasszába. -
jimmy74
őstag
válasz
Bár ne tetted volna.
De ha már újra nyomod ès elkezdted megint ráadásul heavy èrdekel akkor pont jókor kezdted Újra mert most kaptak utolsó patch buffot a nehezek.
USA mindenkèpp ha a vègsőt is nèzzük vagyis az e5öt bár ő mérget kapott nem is.csoda.
Egèszen kellemes ès jo az USA ht ág .
Az oroszok is.megvannak nekem is4-is-7 páros sztem nemrnosszak ès úgy èrzem stabilak nem piszkálják a wot őket bár lehet egy e5 könnyebben használható sokaknak.
Az ág is jó vègig sztem
Angol ht ágat csak látásbol ismerem nekem nem tetszett a 10-es hátsótornyos elhelyezèse nem is kezdtem bele.
Nèmet ág tènyleg lassú de èn szeretem az e100 at ráadásul sokan tolják újra a mással buff miatt. -
Djuree
félisten
válasz
orosz IS ág, amcsi T29 ág elég kezdőbiztos ágak, jó tankok vannak rajtuk. német tiger ág is jó.
-
jr1994
addikt
válasz
Szia! Először az orosz és az amerikai, aztán a német meg a kínai vonalat ajánlom.
Oroszok tele vannak jó tankokkal, igazából tier 6 felett nem tudok rossz heavyt mondani, ennyi. Kicsit pontatlanabbak az ágyúk, de nagyot ütnek és az rng hajlamos a legdurvább kapáslövéseket is beadni nekik.
Németeknél a közepes szinteken vannak gyengébb páncélzatú heavyk (szinte mind az), de a végén mindháromnak meg van a jó páncél + jó ágyú. Az E75-öt sokan kedvelik, nekem az E100 jobban bejön. A Maus a buff után egy vadállat lett, és ott az új 10-es heavy is, a Pz. VII, az sem lehet rossz.
Amcsiknál az E5 ág szinte minden tankja jó, én az M103-mat nem igazán szerettem, de valakinek ez a kedvenc 9-es heavyje. Az E5 kupoláját nerfelték, de még így sem lett rossz, sőt.
A kínaiakat sokan méltatlanul hanyagolják, de nagyon jó tankok vannak ott is. Tier7-től talán az IS7 ághoz lehet hasonlítani a tankokat. IS2 kicsit jobb mint az IS, 110 tűrhető, de vannak nála jobbak. A 9-es és 10-es hátránya hogy az alváz gyenge, de azt el kell rejteni, azon kívül jó a páncéljuk. A 9-es wz szerintem a szintjén a legjobb nem táras heavy, a 10-es meg cw tank, mindkettőn jó ágyú és jó mobilitás, megfelelő páncél van.Az angoloknál az ágyú jó, de a páncél nem sokat ér, nem csak az alvázuk, de az oldaluk is papír. Ettől függetlenül egy tapasztalt játékos kezében jól működnek azok is.
A másik három ágon tárasok vannak, általában gyengébb páncélzattal, bár az új svédeknek a tornya nagyon durva. Ha lesz 1-2 normál 10-esed, érdemes lesz a tárasokat is próbálgatni.
Készülj fel lelkileg, hogy az összes 9-es rengeteg free xp-t kér, érdemes azokra tartogatni. Ja és ha röhejes dömperekkel akarsz játszani amik a leginkább bolondbiztosak, ott vannak a japánok, de azzal nem fogsz rendesen megtanulni játszani. Én csak egy troll ágyús tankot ismerek el, az pedig a KV-2 -
rlazol
veterán
válasz
FuRiONight: németeknél mindenkinek van vmi látványos gyenge pontja, amerikait és angolt nem ismerem, az angol dög lassú viszont az E5ről jókat hallani. KV1, IS3, talán megfelel a leírtaknak.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Erre esetleg?
-
nyunyu
félisten
válasz
FuRiONight #2350 üzenetére
Vettem egy új tankot legénység nélkül. A régi tankomból kivettem őket, átképzetem, h be tudjanak szálnni az újba, de h tudom őket berakni?
Uj tank legenysegenek helyere kattintasz, akkor felkinalja a barakkodban levo azonos nemzetisegu azonos kepesitessel biro legenyeket.
Mittudomen, Tig2 commandernek felkinalja a Tig commandert meg a VK2801-et is, viszont a T29 commandert, vagy JP radiost nem.
-
Chris0321
veterán
válasz
FuRiONight #2191 üzenetére
Lényegtelen melyik szerverre lépsz be, akár váltogathatod is mikor melyiken játszol csak a létszám miatt van 2 szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP szerverek áron alul
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest