Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Mert kicsit más stílus mint a Borsó és szeretem a változatosságot.

Nekem meg aztán lehet beszélni, van vagy 22 tank a garázsomban, abból 3-at vettem (T34, E25, DMax), de a többit már nincs szívem eladni.
Amivel úgy érzem, hogy jól megy és hatékonyan lehet játszani, azt megtartom. Sajnos régebben csak rohantam végig az ágon és adtam el sorba az összes korábbi tankot. Pl. a 110-et el akartam adni, mert ott az IS3, viszont van benne egy garnitúra legénység, ezért inkább megtartom és így tudnak a srácok fejlődni. A kínai közepesben ha elérem azt, hogy a WZ120 elite legyen, akkor beizzítom majd a light vonalat is és addigra a 110-ben lévő tagok elég tapasztaltak lesznek, hogy egy könnyű tankban is helyt álljanak (6.érzék). Na utána viszont nincs menekvése a 110-nek, megy a levesbe. És az csak egy a sok magyarázat közül.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Én már a kérdést sem értem. Nekem pl megvan az összes orosz, amerikai és német heavy (kivéve még a német tier 10-esek), mégsem érzem úgy, hogy el kéne adni bármelyiket is. Mindegyik heavy más játékstílust igényel a maga kategóriájában, mások a gyengeségeik és erősségeik, és pont ez teszi változatossá a játékot. Máshogy kell játszani a KV4-gyel, az IS3-mal, a T32-vel, de példának hozhatnám szinte bármelyik tankot. Tier 8-as prémiumom meg pl 4 db van (bár 2-2 med és heavy), de ott is mindegyikkel máshogy kell játszani.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Pl. van olyan küldetés, hogy be kell vinni X sebzést anélkül, hogy fel lennél spotolva... Na ez nekem az istenért nem jön össze JP-rel. Ezért fogok menni az Emillel, illetve hogy kihúzzam az RHM-et hasonló célokból. JP II-höz sem kell már sok, és lesz két.nyolcas TD-m. Az egyik arcbamászós, a másik papír, másra valók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi