- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
válasz hulp01 #207936 üzenetére
Szerintem tökéletesen fogalmaztál, jól látod a dolgokat.
Csak annyit tennék hozzá, hogy mind ez azért van, hogy ne tudja a játékosok zöme teljesíteni a küldit, vagy megunja és megvegye ezt a csoda tankot, mondjuk jó esetben 50%.ért, már ez is nagyon jó pénz lesz a nagy górénak. Szegény milliárdosnak. -
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207934 üzenetére
Nincs már olyan, hogy a győztest számolja. Pár maratonnal korábban kivették. De úgy általában véve sem találkoztam olyan küldetéssel mostanában, hogy győzz, és legyél a top 10 XP-ben. A napi küldik között van elvétve, de komolyabb eventekben nincs már régóta.
De amúgy mit vársz? A VI-os szint a képesség alapú ágon miért legyen könnyű? Azzal egyetértek, hogy a az XP gyűjtős verzió kvázi lehetetlen, ha csak nincs egy hét szabadságod 0-24-ben, de arra is gondoljatok, hogy ha laza esti mókával hozzád vágnának egy ingyen T8-as tankot, akkor az kinek lenne jó? Mindenki kihúzná, csak a néhány türelmetlen emberke venné meg. A WG-nek alig lenne belőle píz, a játékban meg még több lenne.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nomic
aktív tag
válasz hulp01 #207931 üzenetére
T57 páncélja csak a kezdők ellen véd, pofánlövöd azt kifekszik.
Amúgy olyan a két tank mint a 277 és az IS-7. A T57 rosszabb, de kezdőknek jobb, ha szerencséd van, megúszhatsz egy-két rossz döntést. 50B-vel hibázol, akkor garázsmenet.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #207905 üzenetére
Azért nincs belőle felháborodás mert már hozzászoktunk. Kb a ranegade-nél nehezedett be mocsok mód a maraton. Azóta egy átlag wot játékosnak a 100% lehetetlen. Azóta arról szól, hogy játszogatsz aztán ha 70-80-90% kedvezményt elérsz akkor olcsóbban megvedd a tankot.
(#207918) KISDUCK
Ha nem működik az 5-ös azt így kell javítani: [link]
Egyébként tegnap és tegnapelőtt nálam is laggolt. Volt olyan csatám ahol ezen ment el a 4200 sebzéses küldetés, mert az utolsó lövésnél amivel pont meglett volna belaggoltam. -
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207778 üzenetére
Ha te f2p-ben nyomod, akkor háromféle módon lehet 8-as prémium tankod.
1.) Kihúzol egy referral accountot, és választasz egyet. Ilyenből szezononként 2 lehet, szóval elég hamar be lehet gurítani 2db 8-as prémium tankot a fenti yolo módszerrel.
2.) Kiseggelsz egy ilyen maratont. Ennek az az előnye, hogy ezek általában elég jó tankok.
3.) Abban a kevés prémium napos időszakodban nyomod azzal a kevés prém tankoddal, ami van (6-os csak van egy-két darab, amit kaptál innen-onnan), és farmolsz kreditet, amennyit csak tudsz. Aztán megvársz egy Black Marketet, ott mindig van pár használható prémium tank is.+1.) Ez csak annyiban ingyenes, hogy valakinél felírod a karácsonyi lécci listára, hogy vegyen neked dobozt, vagy rögtön egy tankot. Mert megérdemled.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #207773 üzenetére
T10-ben sem leszel feltétlen minden csatában mínuszos. Legalábbis nekem többnyire pluszban jönnek ki a csaták - igaz van prémfiókom
MÁS:
Mekkora tróger cég a WG - tudom, tudom ezt tudtuk eddig is - de hogy minden alkalommal ezt megerősíti bennünk az hihetetlen. GAMESCOME-os akciók, amiből naná, hogy kimaradtak a Felszerelések - hiszen most jöttek be az újak, szüksége lenne rá mindenkinek nem kevés számban, nehogy már olcsón juthassunk hozzájuk! - illetve a lengyel medekre sincs akció, naná hogy nem nehogy már olcsón vehessem meg a 10-est!? Erre vártam már kb 1-2 hete, ezért nem vettem meg eddig a CS-63. Feleslegesen vártam és közben talán a lengyel medekre vonatkozó akciók is lejárnak/tak!? Tudja vki, meddig lehet teljesíteni a lengyel medes küldiket? - Főként az érdekel, ahol a 8/9/10-es vassal kell egy jó csatát menni, kapunk érte 3 tokent és egy festés jár érte.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207759 üzenetére
De bizony nullázódik! Persze, majd 50k alap XP-ért adnak egy 8-as prémet, meg egy halom egyebet. Ez a WG, nem az üdvhadsereg.
Sőt, ha egy szakaszhoz kell 12 XP, és te mész egy 1000 alap XP-s kört, akkor nem az lesz, hogy a következő szakaszra átviszed a maradék 988 XP-t, hanem azt ugyanúgy nulláról kezded. Ezek az újkori maratonok már pár éve ilyen seggelősek, és átlag playernek szinte elérhetetlenek ingyen. Arra megy rá a dolog, hogy eljutsz 5-6-7-es szintig, és ha már annyit beleöltél, akkor a maradékot kifizeted, és megveszed a tankot az elért kedvezménnyel.
Annyi még hozzá, hogy a bolti csomagban benne van minden, amit a szakaszokért is megkapnál. Tehát kvázi megveszed a hiányzó szakaszokat."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207687 üzenetére
Ne már, a 430 az egyik legjobb 9-es med a játékban. Nem véletlen van magasan az elvárt érték. Igazi facehugger közepes tank, bele lehet mászni vele az ellenfél arcába. Eléggé más stílust igényel, mint a T-44, lehet, hogy csak át kell szoknod.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207632 üzenetére
Nem tudom, mit adnak, azért kérdem, hátha valaki tudja.
A pontokról pedig... hát igen, a FL-ban is lehetnének küldetések. Míg ott, ha jól emlékszem valami ~15k pont kellett a 15-ös szinthez, itt 5k, ráadásul küldetésekkel megtámogatva. Azért nem mindegy. Tény, hogy FL-ban több jutalom jött, ha hozzávesszük a csatánként kapott creditet, és XP-t, amit ott tudtál közvetlenül a legénységre fordítani, itt meg megkapod tank XP-nek, aztán válthatod át aranyért."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #207512 üzenetére
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is mikor "melyik tankot válasszam" kérdést tettem fel. Aztán arra jutottam hogy majd rábökök valamelyikre ha összejön a token.
phoenix1989: Szerintem a franciska csak funolni jó ha már összejött a 15. szint. A Harbinger tényleg jó, viszonylag könnyen lehet érvényesülni vele. Persze amikor kikaparod a gesztenyét és beesik egy harmadik ellenfél az nem vicces dehát ez ilyen mód. Nekem még a német vassal is volt 1-2 jó köröm, de ajánlani nem merem. Ez is inkább múlik a szerencsén meg az rng-n mint a tudáson, de ezt így kell elfogadni és mókából játszani. 5-6 óra tiszta játékidővel elérhető a 15. szint még akkor is ha csak a csata mennyiségére mész és nem a minőségére.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #207457 üzenetére
Ha már említetted Skill-t. Éppen most nézem a videóját és megerősített abban amit akartam Kchryss-nek írni, de aztán elbizonytalanodtam. Mégis úgy van ahogy gondoltam.
Még a legelején a csatának, kinyírt egy franciát, aztán ment tovább. Mögötte leadtak egy lövést, de nem nagyon érdekelte, igaza is volt, mert előtte már spotolt egy másik franciát és azután akart menni. Ez kb. a 15. percnél van a videóban. Ekkor mögötte is megjelenik egy kék háromszög a térképen, meg is fordítja a kamerát, de nem lát semmit. Aztán előtte is megjelenik egy háromszög. Nem láthatja, mert domb van előtte és nem használta a rádió detektálást sem. De akkor hogy hogy látszik?
Megmondom. Azért, mert az az ellenséges tank használta a rádióját!(Szerkesztés: Talán még akkor is felvillannak, ha lőnek. Mintha amiatt látná később a két tankot amikor harcolnak, de nem fizikailag, mert domb mögött vannak.)
Nem tudom, hogy milyen távolságból, de így már biztos vagyok benne, hogy ha használod a rádiót, hogy megnézd mi van körülötted, akkor azokat akiket Te felderítesz, azok Téged is látni fognak a térképen!
Vagyis amit Kchryss mondott, hogy ha nem rádiózol, kvázi nem fognak sosem látni a többiek, egészen addig amíg elég közel nem vagy egy másikhoz aki éppen akkor rádiózik vagy pont arra néz és felspotol.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #207409 üzenetére
"De azt továbbra se tudom, hogy az 1000 alatti wn8-as játékosok hogy jutnak előbbre ebben a módban."
Egyrészt pont ezért vannak a napi küldetések. Igazából ha az a cél hogy a lehető legkevesebb csatával érj a végére akkor az ideális taktika az, hogy minden nap játszol vele, de minden nap csak addig amíg az összes napi SH küldetést meg nem csinálod.
Ilyen szempontból például e-newsee fórumtárs nagy hátrányban van, mert ő csak pár napon tud vele játszani.
Másrészt szoktam nézegetni hogy kik jutnak el a végjátékba és rendszeresen vannak ott 45% körüli játékosok is. Ha szerencséjük van az elején a lootokkal akkor könnyen eljuthatnak az 1000 wn8 alatti játékosok is a legjobb 5-be.
"a radarfejlesztésnél is a gyorsabb újratöltést szoktam választani, hogy minél többször tudjam csekkolni a körülöttem lévőket"
Én a hatótávra szoktam menni a rádiónál. Igazából mindkettőnek megvan a maga előnye. A hatótávosnak az az előnye, hogy nagyobb területen látod a dolgokat, jobban meg tudod tervezni hogy merre menekülj vagy milyen sorrendben szedd fel a lootokat, ritkábban feded fel a saját pozíciódat és a kis hatótávolságú rádiósok amikor használják a rádiójukat sokszor úgy kapod meg a pozíciójukat hogy ők nem kapják meg a tiéd.
Csata elején szerintem hatékonyabb a nagy távolságú rádió, a csata végén meg a gyorsabban frissülő.
(Érdekesség: Azt nem tudom idén hogy van, de tavaly úgy volt hogy ha valaki nem használta a csatában a rádió felderítését akkor azt a többi játékos nem tudta detektálni rádióval.)"kicsi a látótáv"
A látótáv nem kicsi hanem teljesen más felderítési rendszer van itt mint normál csatában. Van egy látósugár amerre nézel és csak azt deríted fel ami abban a látósugárban van. Ezért aztán érdemes sokszor nézelődni jobbra-balra. Ha jól tudom álcázás nincs is, bokrok például nem működnek itt. Csak az számít hogy merre nézel és hogy rálátsz-e az ellenfélre vagy van köztetek akadály. -
peterson79
őstag
válasz hulp01 #207409 üzenetére
Ezt a menekülést nem úgy értem, hogy ha már valakivel leállsz bunyózni, akkor a felénél abbahagyod és futsz! Annak nem sok értelme van, bármikor alakulhat úgy a meccs, hogy neki nem adja be az utolsó két lövést, de Neked meg igen. Hányszor győztem Én így, el nem hinnéd. RNG ;)
Inkább úgy értsd, hogy sunnyogj. Gyűjts össze minél több cuccot. Ha találkozol a pálya szélén valami magányos farkassal, arra rá kell esni. Raven, Harbinger legtöbbször megesz bármit, már 3-as szinten is. Persze, néha nem fogsz győzni, de ha ráérzel, akkor menni fog.
Quickybaby-t néztem tegnap. Nagyon sokat bénázik vagy legalábbis tegnap nem ment neki. Nem használja az automata célzást és nem kerüli körbe az ellenfélt. Csak áll és próbálja Sniper módban lőni az ellenséget. Nem használja ki a tank előnyét, a gyorsaságát. Nekem tök fura volt nézni, hogy mennyire szenved. Általában nem így játszik.
Scheff tegnapelőtt a franciával hozta le a meccset, meg is irigyeltem tőle, hát nem egyszerű. A végén a 10-es tár az brutál, de olyan kicsi a HP, hogy nagyon kell vigyázni. Ráadásul kétszer saját hibámból sebződtem, mert ugrattam a tankkal és leesett a lánc -
peterson79
őstag
válasz hulp01 #207390 üzenetére
nem látjuk egyformán ezt az egészet, de talán ebben is van szépség
Pont az a legjobb, hogy nem a másikon múlik, hogy nyersz vagy sem. Igen, az RNG itt is jelen van, de ugyanúgy Nálad is megvan. Te is pattingatsz és sebzel magasat, nem csak szopóág van.
Azt ajánlom amit Jano-nak. Az elején menekülj. A Raven és a Harbinger a két legjobb, mert gyorsak, mozgékonyak és nagy a tűzerejük. Felváltva mentem velük és ma sorban jöttek a győzelmek. Ésszel kell menni, nem szabad csak úgy beesni a közepébe, abban nagy a rizikó.
Dinamika, Tűzerő. Erre a kettőre kell menni és simán körbeszaladod az ellent, még meg sem tud sebezni, mert nem forog a tornya olyan gyorsan - legtöbb esetben persze. -
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #206932 üzenetére
Beállítások - Csata értesítések - Log
Nálam minden be van kapcsolva szerintem hasznos infókat tartalmaz és eléggé letisztult. Egyedül azt nem szeretem, hogy a kapott találatok vannak felül és a kiosztott alul miközben fordítva lenne logikus, de ezt meg lehet szokni.
Akkor is kijelzi a lőszer típusát és a tankot ha nem sebzett és akkor is ha nem volt még spoton az illető.
Épp most volt egy csatám ahol az elején kaptam egy lepattanót egy waffentrógertól ami természetesen nem volt még spoton. Ha a lövés irányjelző és a log nem lett volna bekapcsolva akkor ebből a lepattanó lövésből semmi infót nem tudtam volna meg, így viszont tudtam hogy melyik bokorból, mi és milyen lőszerrel lőtt meg. Jelen esetben a hasznos infó az volt hogy puhatestű és hogy hol van, így kapta is a repeszt válasznak blindba. Az most nem volt érdekes hogy arannyal lőtt-e, de van amikor ezt is jó tudni mert egy jól páncélozott tankkal kicsit jobban lehet keménykedni ha már párat lőtt rád valaki alap lőszerrel, illetve a rétegelt páncél miatt van hogy máshogy érdemes beforgatni a tankot heat és ap/apcr ellen.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #206915 üzenetére
Két apró kiigazítás:
1) Nem mod mutatja hogy prém lőszerrel lőttek hanem már benne van alapból a játékban csak be kell állítani. Érdemes beállítani hogy mindent mutasson mert hasznos info lehet hogy mivel lőttek, ha lepattant akkor az alfából következtethetsz milyen tank volt, a lőszer típusa alapján meg máshogy forgatod be a tankot.
2) Kredit szempontjából meccsenként két javítókészletet csak akkor tudnál elhasználni ha egy kicsit és egy nagyot is vinnél, de a szövegkörnyezet alapján nálad nem ez a helyzet. Ha egy javító van a tankban bármennyiszer aktiválod a csatában csak egyszer vonja le a csata után.(#206926) ChristianID
Kaptál epikus medált. Ebbe a küldetésbe és az ászhoz számolt xp-be beleszámít a hősies védekezésért járó xp.
(#206927) nomic
Van sok játék ahol számít az ssd, a wot nem igazán tartozik közéjük bár az se mindegy hogy ha hdd-n van a játék akkor milyen gyors az a hdd. Nekem aránylag gyors hdd-m van, azon van a játék. A visszaszámolás előtt kb 15-20 mp-cel a csatában vagyok, ennyi idő nekem bőven elég a csata előtt hogy kiértékeljem a csapatösszeállítást és eldöntsem mit kéne csinálnom így én az ssd-vel nem nyernék sokat. Op rendszerem egyébként ssd-n van, de a játék már nem férne rá.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206915 üzenetére
Ez megint felhasználó kérdése. Nekem például sok magas Tier-ű tankon volt nagy javító és nagy EÜ csomag, mert a bónuszokat itt érdemes kihasználni, legalábbis szerintem (például, ha egy kedves T92 odabasz nekem egy olyan csomagot amibe 3 legény kidöglik, akkor egyszerre meg tudom őket gyógyítani...)
Na most bajban vagyok az utóbbi időben, mert ezek elfogytak és hát körönként a 20-40e mínusz kezdésnek nem a legjobb Szóval egy csomó tankon átvariáltam a felszereléseket, muszájból, de már várom a leárazást, hogy betárazzak megint. Kis felszerelést meg elég sokat lehet nyerni, azzal tele is van a padlás, 900 db van a javítóból és 1400 db az eü csomagból, a tűzoltót meg se nézem. Ezekből nem emlékszem mikor vettem utoljára...de nem tavaly..Én anno valamikor előfizettem egy akció miatt, volt rá keret, éves szinten talán 20 ezer forint volt akkor, de lehet sokat mondtam. Azóta vagy küldetésekből növekszik vagy megint valami akció során tudok venni olcsón, arányát tekintve megéri. Nem akarok hazudni, de a karácsonyi dobozkákat nem számítva legalább 90 napot nyertem már valahogy, mert még mindig 342 napom van...Tank Rewards-ból is csak azt szoktam kiváltani. Mivel majdnem minden nap játszok, ezért megéri. Ha nem így tennék, akkor pénzkidobás lenne, nyilvánvalóan.
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206911 üzenetére
Értem a problémátokat, de megy ez premium löszer és account nélkül is, csak sokkal nehezebb és sokkal több idő. Mi, akiknek még ennyi ideje és kedve sincs farmolni, mint egyeseknek, azok az előfizetők. Nem kocsmába tolom el, hanem itt :)
Hozzáteszem, nekem is rengeteget kell még így is farmolgatni, de legalább a statom is szépen kerekedik. Ki van ez találva, de marha ügyesen... -
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #206873 üzenetére
Én nem venném ki a prém lőszert. Az átdolgozás (pl sebzés csökkentés, vagy átütés csökkentés) azért nem lett bevezetve, mert megint jöttek a crybabyk azzal, hogy ha valaki egy prém tankot a prém lőszer átütése miatt vett, akkor kvázi nerfet kap a tankja.
Én inkább azt tartanám értelmes megoldásnak, hogy a számát korlátozni mondjuk a lőszerkészlet 20%-ára. Természetesen kerekítve egy tárra, ha táras a tank. Akkor senki sem mondhatná, hogy nem nerfelték a lőszert, de meg is kellene gondolni, mikor használod.
Csak ugye ehhez meg az is kellene járulékos módosításnak, hogy bizonyos tankok alap átütését növelni kicsit, mert van, amit gold nélkül nem is nagyon érdemes használni.
Szóval nem olyan triviális a megoldás, csak hiába megy évek óta a sírás a goldspam miatt, mégis töketlenek voltak meglépni bármit is."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Balesz1899
aktív tag
válasz hulp01 #206655 üzenetére
Az új GUI szerintem (is) szarabb, mint a régi. Ráadásul a garázsnézetből kivették a modulok cserélgetésének lehetőségét, így ha teszem azt löveget akarok váltani a tankon, akkor menjek be a fejlesztési menübe, hogy ezt megtehessem. Ahelyett, hogy kattintanék kettőt a garázsban, mint eddig. Jól átgondolt változtatás volt ez is.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #206669 üzenetére
Persze, benne van ez is, de az sem jó, mint némely autóversenyben, hogy mindenki csontra ugyanazzal megy, aztán az dönt, ki az ügyetlenebb. Persze, elvben az lenne a jó, ha csak a játékosok tehetsége számítana, de a tehetséghez/ügyességhez az is hozzátartozik, ki, hogyan szereli fel a tankját, és azt hogyan használja (ergo, mikor hullik el a csatában, ezzel hátrányba hozva a csapatát).
Engem is idegesítenek a láthatatlan spotterek, de az sem jobb, ha a két csapat nézegeti egymást, amíg döntetlen nem lesz. Akkor már egyik inkább spotter híján pusztuljon hamarabb."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
-
Dobi 562
addikt
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206356 üzenetére
Szerintem azért, mert 8 ellenfelet felszpotolt, Te meg egyet sem, neki ráadásul ez a feladata.
De rohadtul nem értem Én sem, mert minden másban jobb vagy és a spotra többet kellett volna kapnia, de nem akkora a különbség...bár az a huszonpont elegendő. Jah, szerintem a spot miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz hulp01 #206202 üzenetére
Rankeden eszrevettem, hogy sokszor ott hagyom az egy palcas tankokat mert gusztustalan ahogy szo szerint megy a lokdosodes a killert. Szamtalanszor volt, hogy kitarazok valakire, be is kapok 1-2 lovest, segitseget nem kapok csak amikor le van sebezve egy lovesnyi HP-ra az ellenfel de akkor aztan ugy megindulnak a kill stealerek, hogy tolnak keresztben maguk elott. Nekem ebbol elegem lett, igy sokszor inkabb poziciot valtok ahelyett hogy durakodnek en is a killekert. Randomban ezt nem tapasztalom, ott nyilvan arra megyek en is, hogy befejezzem a tankot, nem vagyok sebzes-fetisiszta.
(#206207) peterson79 : 34 apcr, 22 heat. Ha ugy gondolom csata elejen, hogy betolom egybol a heavykkel a duhongobe akkor alapbol a heat-et tarazom, egyebkent csak vegjatekban szokott elofordulni mikor tudom hogy nem fogok tudni flankelni es kemeny pancelja van az ellenfelnek, hogy attarazok apcr-rol heat-re.
(#206204) 3: nem hiszem, hogy veletlen lenne . A 160 csata az eleg nagy minta, hogy le tudjam vonni a kovetkeztetest, valamit nem jol csinalok.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206195 üzenetére
Igaz, a gyorsaság nagyon fontos. De azért sokszor találkozunk állóháborúval is. Senki nem mer lépni, mert elpárolog a HP-ja pillanatok alatt...a gold sok mindent kiöl ebből a játékból is.
Mentem már Én is Maus-al, igazából nem olyan rossz az :) pattintani és lőni is tud. Mivel ritka és könnyű célpontnak tünik, ezért sokan vele akarnak birkózni, így addig a többiek oszthatják őket.
Egyébként az nem világos néha, hogy amikor tök jól állunk, HP előny, tank előny, abból, hogy a picsába tudunk veszíteni? Mondjuk lehet megfordul a szerencse, egy-egy hiba nálunk és máris lehet bukni a meccset, de néha olyanok vannak, hogy nem hiszem el. Persze ilyennel nyerünk is, nem azért mondom. Meg úgy kapok sráfot, hogy nem is sokat csinálok, aztán meg kidolgozom a belem és pont lemaradok..de ezeket már kiveséztük, az XP számolás átka ;) -
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206191 üzenetére
Hű, pedig Neked aztán van miből válogatni. Szerintem az Obj140-et vagy T62-őt, a WZ-t, de akár a Grille és Obj268-asokat is kipróbálhatnád. Igazából sosem tudni mikor melyikkel adja majd be a jó kört.
Na persze ami jobban kézre esik, azzal adagold neki,de ne görcsölj rá, én is elengedtem már. Tegnap 1-2 sráf plusz aztán egyből mínusz. De legalább innen nincs lentebb :) -
peterson79
őstag
válasz hulp01 #206160 üzenetére
Hmm, érdekes. Hazaértem és megnéztem. Patton-ra azt írja, hogy Damage Upon Your Spotting és Blocking Damage.
Konkrétan a sebzés nincs beleírva, de adni ad rá csillagot meccs közben. Akkor gondolom ezt úgy kell érteni, hogy sebzésre értelemszerűen adja a bónuszt, ezen felül pedig ami még számít az a blokkolás és az általad felderített ellenfelek csapat általi sebzése. -
BloodRay
veterán
válasz hulp01 #206155 üzenetére
Túlságosan rástresszelsz. Tegnap én is túlerőltettem, bevallom szarul játszottam. Ma meg elengedtem a dolgot, probáltam úgy játszani mint randomban és simán meglett a div 2 rank 5. Tegnap meg div 1 rank 9-ről csak visszafele rank 7-8-ig jutottam.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
vJokka
aktív tag
válasz hulp01 #206112 üzenetére
"Vicces, hogy amikor azonos xp-m van egy csapattárssal, akkor is én vagyok az, aki pont kicsúszik az első ötből."
Ezen változtattak volna? Tavalyi rankedben nekem volt hármas holtversenyem első helyért vesztes csatában, és mind a hárman kaptunk sráfot: [link]"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
notika77
senior tag
válasz hulp01 #206053 üzenetére
A BC25t sajnos régi tank és bár 2017-ben a tervekkel ellentétben mégsem nerfelték (ha jól tudom), sok jobb tank került azóta a játékba. Szerintem az mára egy annyira rossz tank lett a mai metában, hogy nem ahhoz képest kellene nerfelni a tankokat és a szintjére süllyeszteni a többit, hanem a BC-t kellene felemelni, ahogy te is írtad.
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz hulp01 #206045 üzenetére
Nem az a gond, hogy egy jó EBR-es lazán lehozza a meccset, hanem hogy nem kell hozzá jónak lenni. Egy nyomi amelyik nem tud Ensken bevenni egy kanyart csak csapódik a jobb falról a balra, még annak a kilövése is sokáig tart és feltartja a fél csapatot. Ha meg valahogy túlél a végjátékig, akkor megint nem sok tanknak van esélye ellene.
-
Dobi 562
addikt
válasz hulp01 #206045 üzenetére
Meg mindig jobb mint a random ahol gyakran van 3-5 EBR + 3 arty a tier 10-es csatakban.
Divizio 1-ben mar jobbak a jatekosok, az arty is tudja hova kell loni, mikor elsonek erek kulcspozicioba vagy latjak, hogy pattintok es sebzek sokat akkor olyan fokuszt kapok, hogy altalaban mehetek is a garazsba.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205965 üzenetére
Az utolsó mondatodnak kezdek örülni. Lehet, hogy majd újra rápróbálok kicsit. Mert ugye vakok közt félszemű a király.
Mellékág:
Ugye leléptem rankedből múltkor, hogy kicsit lóvét farmoljak. Vettem goldból 3 nap prémiumot, csináltam belőle 6-ot, mert ahogy a napi küldetéseket csináltam, hozzádobott még párat. Nem mondom, örültem neki. Előszedtem a kedvenc forgó tornyos TD-met, a Revót. Még mindig jól keres, 2500 kombináltas győztes körre nettó 100k simán be tud jönni. Pedig az nem sok sebzés. Szóval feltornáztam magam 3-ról 6 misire kb csak a Revóval. Még 2-t begyűjtök, megveszem a T92 artyt, és rápróbálok azzal is. Úgyis mostanában olyan trollkodós kedvemben vagyok WoT ügyileg.
Érdekesség a bécis esetedre reflektálva, hogy a minap full HP-n rámesett nagy bizalommal egy kissé lesebzett Super Hellcat. Mondom OK, amíg te lecsipegetsz, addig én két lövésből megeszlek. Aha... Első lövése leláncolt, javítom. Második lövése torony (nem tudtam forgatni, sem javítani, hajrá STRV mód rulez!). Öröm volt a A-D-vel célozni, nem is sikerült. Mire a harmadikat betöltöttem, és a torony is megjavult, addigra kicsontozott. Nem néztem meg az embert, de vagy nagyon buta volt, ha azt hitte megesz, csak hatalmas mákja volt, és tényleg lenyomott, vagy jól be volt állítva az aimbotja, azért volt a magabiztosság."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205858 üzenetére
Engem az zavar jobban, hogy 430U-val 3,5k kombinálttal, alaplőszerrel, túlélve a győztes csatát mínuszos a kör. Egy láncjavításom volt, az is depóból ment. Értem én, hogy a tier 10 elvileg a játék teteje, de nem elég, hogy a t10-es MM egy rakás "vakondtúrás", még a jó teljesítményt is bünteti? Nem azt mondom, hogy szarrá farmolhassa magát az ember, de legalább ha a saját HP-dnál jóval többet sebzel, és győztök, akkor legyen már pozitív az egyenleg.
-
3
senior tag
válasz hulp01 #205788 üzenetére
A mozgásban lévő lánctalpas egyik lánctalpának lelövésekor a haladási sebességtől függő mértékben elfordul a jármű teste. Hasonlónak kellene történni kerekes jármű esetén is, azaz a kilőtt kerék oldala felé legyen túlkormányzott, a másik irányba alulkormányzott.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
Pug
veterán
válasz hulp01 #205771 üzenetére
Nope, sajnos ebr korlát nincs, mentem már jó pár kört 2-2 ebr oldalankénti felállással.
Az ebr-t ebben a formában úgy ahogy van az egész játékból kukázni kéne.
3 dolog teljesen out of game az esetében, 95 km/h, nem lehet megállítani, oldalsó extra páncél a' la kerekek.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205695 üzenetére
Valamennyire büntetni kell a vesztes csapatot, elvégre valahol a játékosok egyéni teljesítménye határozza meg a csata kimenetelét. De azzal én sem értek egyet, hogy csak az első kapjon stráfot. Én az első 3-nak adnék 1-et, aztán a következő 5-6 ne kapjon semmit, a maradéktól mehetne a levonás.
Vagy úgy kellene, hogy mind a 30 játékost együtt kezelni. Mindenkinek kiszámol egy alap XP-t a rendszer, majd a győztes csapat mondjuk kap egy maximum 1,5-ős szorzót, aztán az összes játékost így rangsorolni. Így lenne olyan, hogy hiába győztes, de ha alig tett hozzá a csatához, akkor még így is hátrébb kerülne, mint a vesztes csapat nagy része. Aztán mondjuk az első 5 kapna 2-t, a következő 10 1-et, a következő 8 nem kapna semmit, a maradéktól meg lehetne levonni, tök mindegy, hogy győzött, vagy sem."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #205695 üzenetére
Én tegnap annyit szenvedtem hogy nagy nehezen elértem a végét. De nem sok hangulatom van nekifutni a következőnek. Nagyon sok a vesztes csata. Az meg a leg dühítőb hogy a csapatod semire nem reagál. Nulla support és ha netan gyorsabb tankkal vvagy és elöbb érsz oda simán fogja és kilök. Tegnap is ez volt. A vicc az hogy nem egy gyökér csinálja hanem egy unicum. Szóval az egész szánalmas.
-
válasz hulp01 #205443 üzenetére
Több éve még nerfeltek pár prémium tankot, a T34 jó példa erre, gyakorlatilag egy tier 9- es heavy-t tettek majdnem változtatás nélkül tier 8-ra, az utána lévő hetekben többször is nerfelték. Kapott nerfet a Type 59 és a Super Pershing is, de ezek is 5+ éve voltak. Aztán ha jól emlékszem, épp a Super Pershingnél kérték egy csomóan vissza az árát a nerf után. Na, azóta nem nerfelnek prémium tankot.
Amúgy az elmúlt 5-6 évben nem változott a T34, elment mellette a meta. Az elmúlt években kaptunk rengeteg gyors tankot, tele van a játék villámgyors medekkel, és még gyorsabb lightokkal, a kerekesekről nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #205379 üzenetére
lehet. nekem rendesen felfordul a gyomrom már ezektől a csapatoktól. de én sem tudok csinálni semmit mert minden lövésem kritikus vagy lepattan vagy még el sem találom az ellent engem cserébe minden bevisz. most kapott szét egy 40% találat arányú játékos akinek 400 átlagsebzése van több 10k csata alatt és én nem lövöm be ő meg mindenhol. ja és kisebb szintü tankkal volt. -.- közel 3000wn8 szokott lenni most meg van 1500.
-
Dobi 562
addikt
válasz hulp01 #205371 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak en szeretem.
En stock-kent nem jatszottam vele, egy ideje mar free xp-bol kihuzok minden modult a tankokon. A gunmark elvart ertekek elegge alacsonyan vannak ezzel a tankkal ami nagyon meglepo szamomra. Gondolom azert mert sok lengyel jatekos jatszik vele nemzeti buszkesegbol.
A top agyujanak a gun handlingje nagyon tetszik, neha olyan snapshotokat bead vele, hogy csak pislogok.
-
3
senior tag
válasz hulp01 #205275 üzenetére
"Rosszul gondoltam."
Pontosan.
"Ezt a közlöm velük mit szeretnék és megkérdezem, hogy támogatnak-e dolgot ugye nem gondoltad komolyan?"
Semmit nem jelent, hogy te azt hiszed, mindent megtettél a másik féllel való kommunikáció kiépítéséért, mivel a másik is szükséges hozzá, nem csak te.
Ha van kedved, nézegesd Taugrim csatornáját, hátha tanulsz tőle valamit.Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
Dobi 562
addikt
válasz hulp01 #205239 üzenetére
Igen, erdekes hogy mar akkor is megy a betonkemp mikor nincs arty vagy nagyot b**zo TD az ellenfelnel.
Amit nem ertek, hogy miert van hogy jobb a jatekelmeny az RU szerveren, holott ugyanazok a tankok harcolnak ugyanazokon a palyakon, ugyanabban a szabalyrendszerben... Megis mindeki aki kiprobalja az RU szervert mar nem is nagyon akar az EU-n jatszani.
Ha lenne lehetoseg az accountokat attransferalni masik szerverre, en is mar valoszinu az RU-n jatszanek. De uj acc-ot nyitni azt biztos nem fogok, tul sok idot es penzt beleoltem mar az EU acc-omba.
-
Massmurderer
őstag
válasz hulp01 #205198 üzenetére
Td-vel való játékkal az a baj,lesátorozol valahová.Vagy az arty kap ki,vagy mire lenne egy jó lövésed egyedül vagy mert vagy kilötek mindenkit körülötted,vagy a csapat magadra hagy.Torony nélküli td-nél föleg szivás.Azt leláncol,1et javitasz,utána mégegyszer leláncolnak,mire javitani tudnál,kilönek.Sok light,med játsza a td-t .Ha light van a csapatba,1000% hogy az elsö percbe megdöglik.Max. akkor nem ha hátul les és matyizik.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205138 üzenetére
A Progettot, ha tényleg szándékos volt, érdemes jelenteni, csak nem in-game, mert azt kb leszarják, annyi reportot az isten se dolgoz fel. Viszont a csapatsebzés kivétele után csináltak egy "Physical abuse" kategóriát a support oldalon. Oda benyomod a replayt, és azt jó eséllyel végignézik.
-
notika77
senior tag
válasz hulp01 #204763 üzenetére
Egy 122mm-es ágyúval nem kell kupolát célozni, mert a kalibere 3x nagyobb, mint a páncél (40mm), ezért sebez. Lényegében bármilyen szögben is talál el.
ui.: Ej, de lassan írtam. De legalább közben megnéztem, hogy a tier 10-esnek azért "van" páncélja, mert 10mm a rács az elején + 10mm-rel vastagabb a páncél is és ez a 2x 10mm már 180mm-es kalibert kíván, amiből kevés van.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hulp01 #204602 üzenetére
Szerintem vedd meg aztan varom hogy iderakd a folyamatosan átutó ordenare sebzesekrol keszult videokat ahol 100/100 talal es atut...
Jatssz vele es rajossz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #204371 üzenetére
VK100-al futottam bele először ebbe a csodába, felnéztem a domb tetejére, hogy mi van odaát, és a garázsban voltam... azóta ha van fv a túloldalon óvatosabban nézelődök, cserébe az isu/su-152-k szednek ki minden második körben valami láthatáron túli bokorból.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #204362 üzenetére
Én tegnap FV4005 napot tartottam. No nem mintha egyetlen kört is futottam volna vele - TVP T50/51-el mentem - de annál inkább megtaláltak a csatákban. 3 csatában is 1800 HP mínusszal, egy lövéssel küldtek garázsba.
Nekem miért nem ad be sosem ilyen lövést vele a játék?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #204367 üzenetére
Jó, de az E50M-nek jobb a testpáncélja, az sokkal jobban tolerálja a hibákat. Az angol medek nem a legkönnyebben játszható tankok, és elég szituációfüggőek. Nem lehet velük ugyanazt játszani, mint az E50M-mel. Sunnyogni, hull-down-ozni, csipegetni, a gyors csatákról meg kicsit lemaradni.
-
3
senior tag
válasz hulp01 #204362 üzenetére
Ez nem egy lomha Leopard 1? Mert ha az, akkor sunnyogni kell vele. A gundep lehetővé teszi a fedezék mögül lövöldözést. Állítólag a tornya sem olyan rossz, ha nem TD-knek mutogatod. Lehet, az a leghasznosabb, ha a csata első percében csak figyelsz és vársz, és aztán döntöd el, hová érdemes menni. A semmiért felesleges megdögleni.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #204146 üzenetére
Azt a néhány ilyen derp tankot el lehet viselni. Színesítik a játékot. Nekem nincs vele bajom, még ha bosszantó is, amikor benyelsz tőle egy malacot full HP-ról. Viszont, ha csak ketten vagytok, és nem talált el, vagy nem végzett ki, akkor lehet rajta revansot venni az összes addigi sérelemért!
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #204143 üzenetére
Pedig az FV-t illik prémiummal használni. Ez neked még új infó volt ezek szerint. Sajnos az a TD pont az az eset, amit a legtöbb játékos a saját kárán tanul meg. Tudod, a medve nem játék.
-
3
senior tag
válasz hulp01 #203485 üzenetére
Nem számít kit, miért és hol szidsz. Ha a WG megtudja és soknak találja, akkor szankcionál. Magyarázatot nem kér, fellebbezni nem enged. A rendszer lényege, hogy őrizd meg a hidegvéred, és beszélgethetsz a többiekkel.
-
3
senior tag
válasz hulp01 #203457 üzenetére
"chatban esetén a régi ismerősökkel se tudsz csetelni"
Szerintem a közösségtől való elzárás visszatartó erő akarna lenni.
Egyébként igen, a gázos hibákat nem javítják, de a parasztvakító "tartalomra" végtelennek tűnő erőforrásaik vannak.
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #203375 üzenetére
Ha te a végjátékban közvetlen találattal kikapsz egy tankot, akkor rohadt mákos vagy. Még egy egyszerűbb lightnak sem elég egy lövés. Közvetlen közelről. Az, hogy nem kell mozognod, és nem halsz meg, az két dolognak köszönhető. Az egyik, hogy az ellen arty nem vadászott rád (ezt könnyű megúszni, viszonylag kevesen csinálják). A másik, hogy nem voltak ügyes gokartok a csatában. A legtöbb esetben, ha a csata feléig életben marad egy kerekes, akkor elindul artyra vadászni, és általában meg is találja őket.
A kábítás amúgy valóban buff az artyknak. Viszont nincs AP-jük, és sokkal kevesebbet sebeznek, mint régen. A splash sebzés is nemrég még jobban vissza lett véve. A legnagyobb baj az artyval is szerintem csupán az, hogy a számuk 3 lehet csatánként, és nem egy, esetleg 2. A kerekesekkel ugyanezt csinálnám. Max 1db/csapat, és max 1db/szakasz. Van, hogy egy 3-as EBR 105 szakasz lehiénázza szerencsétlen 8-as tankokat."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest