Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hulp01 #207409 üzenetére

    "De azt továbbra se tudom, hogy az 1000 alatti wn8-as játékosok hogy jutnak előbbre ebben a módban."

    Egyrészt pont ezért vannak a napi küldetések. Igazából ha az a cél hogy a lehető legkevesebb csatával érj a végére akkor az ideális taktika az, hogy minden nap játszol vele, de minden nap csak addig amíg az összes napi SH küldetést meg nem csinálod.
    Ilyen szempontból például e-newsee fórumtárs nagy hátrányban van, mert ő csak pár napon tud vele játszani.
    Másrészt szoktam nézegetni hogy kik jutnak el a végjátékba és rendszeresen vannak ott 45% körüli játékosok is. Ha szerencséjük van az elején a lootokkal akkor könnyen eljuthatnak az 1000 wn8 alatti játékosok is a legjobb 5-be.

    "a radarfejlesztésnél is a gyorsabb újratöltést szoktam választani, hogy minél többször tudjam csekkolni a körülöttem lévőket"
    Én a hatótávra szoktam menni a rádiónál. Igazából mindkettőnek megvan a maga előnye. A hatótávosnak az az előnye, hogy nagyobb területen látod a dolgokat, jobban meg tudod tervezni hogy merre menekülj vagy milyen sorrendben szedd fel a lootokat, ritkábban feded fel a saját pozíciódat és a kis hatótávolságú rádiósok amikor használják a rádiójukat sokszor úgy kapod meg a pozíciójukat hogy ők nem kapják meg a tiéd.
    Csata elején szerintem hatékonyabb a nagy távolságú rádió, a csata végén meg a gyorsabban frissülő.
    (Érdekesség: Azt nem tudom idén hogy van, de tavaly úgy volt hogy ha valaki nem használta a csatában a rádió felderítését akkor azt a többi játékos nem tudta detektálni rádióval.)

    "kicsi a látótáv"
    A látótáv nem kicsi hanem teljesen más felderítési rendszer van itt mint normál csatában. Van egy látósugár amerre nézel és csak azt deríted fel ami abban a látósugárban van. Ezért aztán érdemes sokszor nézelődni jobbra-balra. Ha jól tudom álcázás nincs is, bokrok például nem működnek itt. Csak az számít hogy merre nézel és hogy rálátsz-e az ellenfélre vagy van köztetek akadály.

Új hozzászólás Aktív témák