- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #135055 üzenetére
Kérlek áruld el nekem, nagy tudású kolléga, olyat még nem tapasztaltál hogy a bokorban ülő TD-t a csodás camójú lightoddal nem tudod kispottolni? IMIIKE1998-nak igaza van, nem véletlenül lázadnak a streamerek is. A lightok jelen állás szerint használhatatlanok lesznek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #134188 üzenetére
en tiger 2vel a pici gunnal, enemynel nem emlékszem, mert a medsorra mentem es megdoglottek hamar. nekem lightokra meg td-re jutott loves. kozep tier voltam, 7-9ben ment a csata.
de mivel ha nincs uj mm akkor mindegy is, mert lattam mar 7-2es felallast is akar heavyvel akar tdvel stb. amit sose ertettem h oke kivalaszt 30 tankot random x tierbol, de akkor mar miert nem tudjak elosztani kette? azert ez semennyire nem lassitana a kivalasztasi folyamatokat es tuti h agysebeszi diploma se kell h le lehessen programozni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #134171 üzenetére
en ma jatszottam ugy hogy egyedul voltam heavy masik csapatban 4. szal annyira megse ossza le, de mivel nyilt palya volt ezert siman szetlottuk oket csak az arty baxkodott neha, ahogy latom gyorsabban is toltenek szal annyira sok elonyet egyenlore nem latom max h nem egy lovesbol kapnak ki. de ha 2 radfordul akkor kb 5 masodpercenket kapod az aldast
-
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #133076 üzenetére
nem értem ezt a sok sírást..
Nem kötelező eventeket csinálni, ha nem megy vagy nem akarod akkor nem kell és pont. Van sok más játék és ha neked egy bug halmaz akkor nem kell többet belépni.
Nem muszáj 1 forintot is költeni és simán lehet úgy is haladni mindenben, (tank, kredit, gold) klánban elég sok ember van aki nem nagyon költ rá mégis van prem fiók sokszor és prem tankok, hisz ott a CW + SH, eventek, esl...stb.n
-
Papooo
senior tag
válasz
Gyuri27 #132570 üzenetére
Az idegrángás gyakran fog meglátogatni az Udessel is.
A stock ágyú egy hulladék.
Ha nem vagy siege módban, akkor egy padlógázzal repesztő T49 kapáslövése is pontosabb, mint amire ez a td képes. Ma kb 20-30 méterről hibáztam egy egy e100 fenekét.
Ha siege módban vagy és kiszúrnak, gyakorlatilag csoda kell hogy elmenekülj, mert lomhább vagy mint egy T95, ráadásul a páncélja csak a szél ellen véd, és addig is benyel az ember legalább egy lövést, amíg menetre vált.
Amennyiben siege módban leláncolnak, szinte garantált a garázsmenet, mert amíg fel nincs téve a lánc, lőni se lehet és módot váltani se.
Természetesen zsinórba kapom vele az összes lehetséges városi pálya variációt, lehetőleg T10-es csatában.
Malinovka, prohorovka, murovanka csak mutatóban van, akkor viszont hatalmasakat lehet irani vele, ha becsücsül az ember a megfelelő bokorba. -
Dr.Én
veterán
válasz
Gyuri27 #132570 üzenetére
ez lenne az első olyan prém tank amit így tudnák meg szerezni...eddigiekre nem volt így időm..
lehet kicsit lámpalázas vagyok
Jó az biztos hogy az MM ma nagyon ellenem van, két alkalommal volta a felső 5-ben..többi meccs inkább az ajja meccs volt...
az tettszett mikor az E75-re lőttem hátulról kb 300 m-ről T-10-el..farára céloztam és elment a kupola felett a skuló -
-
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27 #131904 üzenetére
Úgy van!
Aki most tudja csinálni, és főleg ha közel is jár hozzá, megy a Type 4 vagy Type 5 heavy kifejlesztésére de nagyon.
Pl. ha a Type 5 Heavy-vel a T110E3 alá lősz, ott robban az a bizonyos típusú lövedék, alap 500 sebzés körül vagy - eltalálni sem kell hozzá.
Én is attól félek, hogy az oldalankénti 4-4 tüzér mellett megjelenik a 4-4 Type 4 vagy 5 heavy (vagy Mause).
Gratula WG, micsoda ötlet! -
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27 #131873 üzenetére
Még egyszer akkor: HOL sírtam? Hol írtam, hogy jajj így, jajj úgy, de meg szívatott a WG, vissza a pénzemet stb., stb., stb.?
Mit nem kellene komolyam gondolnom?
Azt a kis összehasonlítást meg véleményt?
Ha ez neked sírást jelent, legyen (és nem kéne enyhén sem b/nkónak lenned - "Sőt mivel ilyen jó cég a wg vegyél az új nyolcasokból is vagy hármat négyet.") -
-
-
galervin93
addikt
-
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27 #131849 üzenetére
TIER VIII-as pár nehéz tank - régi és új:
IS-6 - 175 mm pen 0.44 pontossággal.K*rva jó.
De a kedvencem:
KV-5 - 167 mm pen 0.42 pontossággal.
Nehéz tankoknak ez jár.
Mondhatni azok régi prémium tankok - ezeket jól össze lehet hasonlítani a mostani új prémtankokkal.
IS-3A - 221 pen 0.44 pontossággal
Defender - 225 pen 0.42 pontossággalOK, pár régi prémet buffoltak, igencsak kellett amúgy is az újak megjelenése miatt.
Ha jól gondolom. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gyuri27 #131570 üzenetére
Világít, mint a karácsonyfa. Álcahálót én nem is erőltetném rá, felesleges. Nem egy tipikus td, nem egy noskill valami amire itt többen céloznak. Főleg nem a nagy 128-as német ágyúval ami híresen szeszélyes, szeret pattanni full nulla péncéllal rendelkező tankokról (hányszor de hányszor pattantam arty-ról te úr isten) emelett még teljesen összeszűkölve is imád a földbe lőni. Ismerem mint a tenyerem, jelenleg 4 tankomon is ez az ágyú van, nem mondom h szeretem
-
-
Dr.Én
veterán
válasz
Gyuri27 #131540 üzenetére
igen az IS-6 egy kicsit csalódás...vannak vele jó köreim, de nagyon sokat szívatja az RNG ...
ellenfélként már volt szerencsém találkozni ezen új csodával...hát eddig kettőt lőttem ki, oldalról és hátulról...szemből esélytelen voltam...
úgy mint a Libertét, ezt is megéri megvenni... -
-
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27 #131536 üzenetére
Szinte mindegy, melyik prém tankot nézzük.
Jó páran egyből GOLDot töltenek a prém tankok, mint pl. IS-6, IS-3A, 252U, T34 stb. láttán is.
TIER VIII-ban pl. ezek a nem prém tankok IS - GOLD lőszerrel - szétszedik bármelyiket (TIER XI-ről meg X-ről ne is beszéljünk).
Nálam marad a DPM, a célzási idő és a pontosság, mint lényeg (pénzem bánta - kivéve pl. az STA-2 megvétele).(#131536) Gyuri27
Nem mondtam, hogy nem olyan jó, mint az IS-3 vagy az IS-3A (a töltési ideje viszont "félelmetes"). Csak úgy érzem, hogy ha már megvan pl. az IS-3A, felesleges mellé egy másik GOLD lövedék vonzó tankot vennem. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gyuri27 #131516 üzenetére
Azért sokszor van nálam is úgy, hogy elmegy mellettem a csata, és mire észbekapok nyertünk is, épp hogy sebeztem egyet
DE fordítva is így van. Sztem a winrate az egyik olyan dolog, amit csak nagyon kevesen tudnak komolyabb mértékben befolyásolni. A legtöbb játékos winrate-je attól függ, hogy mit rak össze az MM.
-
rlazol
veterán
válasz
Gyuri27 #131259 üzenetére
pffff..... 100 szer leírtam már és statisztikailag is bebizonyítottam, hogy a mostani MM szar. Olvasd el az angol nyelvű szabadalmi leírását, le van benne írva, hogy miért.
De ez nem jelenti azt, hogy egy skill alapú MM lenne a megoldás, mert matematikailag az se működne, igaz, egész más okokból.
Kéne egy normális MM, neadjisten még a skilleket is bele lehetne keverni érintőlegesen (()), de ahhoz legelőször is egy olyan statisztikai mutató kellene, ami átfogó képet ad a játékosról. Figyelembe veszi a spotot, az esetleges stock állapotot, a botokba való sebzést*, az arany használatot, hogy a sebzés mekkora része történt "garbage-time"-ban (amikor a csata már eldőlt és mindenki rohan a sebzésért) stb. Amíg ez nincs meg, addig a skill bármilyen belekeverése az MM-be értelmetlen és közveszélyes.
Annyiban igazad van, hogy ilyen mutató kifejlesztése valóban nem feltétlenül érdeke a WGnek.*erről egy story: a minap Tundrán az ellenfél bázián kilőttem full hp-ről egy befagyott Grille-t a PTA val, azon kívül még egy lövésem volt mert bénán hagytam hogy majd' full hp-ról egy OBJ 140 megegyen
. ehhez képest 2k körüli WN8at kaptam.
-
4580693
senior tag
válasz
Gyuri27 #131076 üzenetére
Szerintem egy jól kiegyensúlyozott tank, semmi több. Nem tartom op-nek.
Goldspam is csak egyszer volt, amikor trollkodott az ágyú velem, mert az első 4-5 lövésem csak trackkelt, de sebzésem nullán állt. Akkor felbosszantott egy kissé.
Hát ja, nálam a német tankok wr szempontból nem muzsikálnak fényesen.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Gyuri27 #130556 üzenetére
Nézőpont kérdése...
De van igazság abban amit mondasz...
Sajnos ilyen leosztások mindig is lesznek..
Ma volt egy kedves lila statos csapat társam IS-7-el..míg én T110E5-el a szép párizsi pályán.. hát vol oly kedves és kitol a fedezékből és neki köszönhetően szarrá löttel fél pillanat alatt.. -
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #130169 üzenetére
Milyen új séma régi séma? A szórás nerfet sandboxon tesztelik még csak. Következő patchben elvileg nem lesz hozzányúlva. Vagyis ha marad ugyanaz az ágyú rajta akkor ugyanolyan pontos lesz, csak gyorsabban megy.
Ez már a 3. vagy 4. sebesség és/vagy talajellenállás buffja lesz ennek a tanknak.Ha átvariálják a lightokat kíváncsi leszek, hogy bekerül-e cw/sh metába a centurion vagy az fv4202p. 50 km/h az már az elfogadható kategória lenne. Viszont az is3 még mindig túl gyors a medekhez képest ezért nem hiszem, hogy bekerülnek a metába.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #130053 üzenetére
En ma a hatos sved medre figyeltem fel h full op lehet. 15 fok gundep
bar mivel alacsonyan fekszik a csove lehet gyakorlatban nem annyira beteg de lehet ranezek. Ebben havi akcioban csak a kreditet akciozzak a tankokra? Xp? Modul is akcios? Mert ha nem akkor eleg sok xp kell ahogy nezem
-
-
rlazol
veterán
válasz
Gyuri27 #129895 üzenetére
Az átmegy a másik oldalra egy érdekes kérdés, nem hiszem, hogy fekete vagy fehér lenne a szitu.
-Úgy ítéli meg, hogy a másik oldalon jobban kell a segítsége/jobban tud érvényesülni
-Elveszettnek ítéli az oldalt és menekülEz nyilván szitu és ember függő. De alapvetően a jó játékos egy fő ismertető jele, hogy tudja, mikor vonuljon vissza! Ha egy gyors tankban ülök, és nem az első szikla mögött lapítok, hanem van rá esélyem, h túléljem, akkor én is eliszkolok, amikor 5 piros tank ront kettőnkre. Nyilván ezt a Bélában ülő csapattárs nem teheti meg, őt szétszedik, de én dögöljek meg vele puszta szolidaritásból, csak, hogy lőjek még egyet? Netán, ha táras vagyok, bízzak abban, hogy 5 vs 1-ben fel tudja tartani az ellent még 40 mpig, akik amúgy pontosan tudják, hogy én töltök épp?
A jó játékos, bármilyen könnyű léptű tankban (táras vagy nem táras) úgy ítéli meg, hogy az adott oldalon maradva sokkal kevesebb sebzést visz be, mint ha elmenekül, akkor megteszi. Mert ő is győzni akar, a geci, ő is sebezni akar, és végső soron a sebzésből lesz a győzelem.
Senki nem felelős a Te hp-dért, ha odamentél egyedül, ha ott maradtál egyedül, így jártál! Dühítő, tudom, szar érzés, de most tényleg, szopjon ő is, hogy a másik ne egyedül tegye ezt?Az meg, hogy egy adott helyzetet ki hogy ítél meg, szubjektív. Lehet, Te úgy látod, épp rajta múlt, hogy elment, ő meg úgy látja, nem tudott volna betölteni, vagy érdemben segíteni.
De még egyszer, ez független attól, hogy táras-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest