- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz TESCO-Zsömle #85861 üzenetére
Ez lesz Nekem is, mert nincs bele személyeztem se, amit húznék, bár a Polar Bearest át lehetne képezni, de egyelőre minek...? Kreditet hozza az E-25 és a prém artym mással nem is nagyon játszok...
(#85860) Pete55555:Komoly tank.. lassan leállok a heavykkel és elkezdek rákattanni a medekre. Sokkal jobban bejön a játékstílus és nem is ugatnak, ha nem az első 5 percben nem halsz meg...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Valaki tudja, hogy az autoaim indicatorban, hogy kell megváltoztatni a "pajzs" színét?
(#85822) csaba17: valamit rosszul írtál át benne, nekem is moddolt van, de nem szól bele a 3 sorozs garázs modba.
Más: szerintem a személyes missziókban a TD küldik a legkönnyebbek. Csak játszogattam és már a TD-8-nál járok a T28 HTC-nél, pedig meg se erőltettem magam...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Felraktam az új Aslaint (legfrissebb) és nem megy az XVM. Aktiváltam természetesen. Valakinek esetleg ugyanez a hiba?
(#85802) rlazol: általánosságban lehet, hogy pontosabbak lettek, az enyém annyira pontos volt, hogy azt csak elrontani lehetett
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Kezdek megbarátkozni a kis ajándék Stuggal. Egész jó köröket lehet menni vele, ha saját tieredbe dob
-
h1mpi
félisten
válasz #40993792 #85773 üzenetére
Ez egy ráutaló tendencia kezdete. Értelemszerűen nem fog mindenki goldot spammelni, de mit csinál a kezdő vagy átlagos player, ha nem talál weak spotot? Goldot lő... És ez jó a WG-nek... Nem voltak annyira pontosak eddig se a lövegek, hogy szükség lett volna erre. Szerintem. Ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nekem nagy csalódás ez a nerf, sokkal pontatlanabb lett az E-25 is..... ez megint semmi másra nem jó csak még inkább arra, hogy goldot spammeljen mindenki....
-
h1mpi
félisten
E-25 auto célzással felejtős. Mellé megy minden. Azért érezhető a nerf sajnos...
-
h1mpi
félisten
válasz ddt500hu #85753 üzenetére
Általánosságban amúgy észrevettem, hogy az én artymnál (105 leFH) rontott a nerf. Mondjuk előtte nagyon op volt, szinte mindig oda lőtt, ahol a közepe volt. Most azért megy mellé rendesen, főleg, ha nincs teljesen összeszűkülve. Megy is vissza a kávé nekik.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Artynál a TD módban való lövöldözés kb. a nerfel vége lett. Nekem nagyon nem talál közelre...
-
h1mpi
félisten
Nézegetem noobmeteren a wn8-akat és szerintem a Winter mod tankok kevernek be, mert a legtöbb embernél szét van esve az egész...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Oké ez jó is, mondjuk az 1250-et leviszem még egy kis ideig 1225-re, hogy zöld legyek
Majd, ha hazaérsz TS-en segíts betenni a megfelelő helyre. köszi(#85742) Szepi1979: ezzel tökéletesen egyet értek. Nekem is még kell pár ezer csata, mire minden szituban hasonlót csinálok, mint amit kellene
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz lacibacsi #85684 üzenetére
Sorban:
- A dmg és a hit panel is működik Aslainsból
- az artymodot külön raktam fel, mert a modpackos nekem se ment
- hangokat nem használok, így azt nem tudom
- elég a clean istall(#85734) Szepi1979: Ha a 85 mm D5T-85BM-ről beszélünk, akkor lehet azért nem tűnik pontosnak, mert sokat játszottam mostanság német tankokkal
Neked biztos, hogy 29 000 Wn8-ad lett az elmúlt időszakban [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
Érdekes tank ez a T-34-85. Olyan szürke eminenciásnak tűnik, de a csata végére, azért mindig összelövök vele 1000 fölött. Most meglett a nagy motor, kíváncsi leszek mit tesz még hozzá. Itt nem érzem a nerfet, mert eddig se volt pontos
Az XVM-ben melyik fájlban lehet átírni, hogy mennyi WN8-hoz milyen színt rendeljen? Mert a mostani se jó. Örülök, hogy mennyi zöld játékos, erre én vagyok a legmagasabb WN8-as
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #85672 üzenetére
Köszi nem mondom volt benne mák (tier5 artyval csináltam végig az SPG küldiket vagy az LT-15) is, de próbáltam ráhangolódni rendesen és sokat segítettek az állandó platoon társak is (balage8x és zozyk_hu) ezúton is köszönöm még egyszer. A HT-15 várat magára még, mert nincs hozzá megfelelő tankom. Az MT volt a legkönnyebb a TD-15-höz meg kell egy IX-es sajnos. Lightozni csak a küldi miatt kezdtem el, sokáig a Luchs és a Leopard volt elég, talán csak az LT-15-höz kellett a VK2801.
Nem is a tank (nem rossz) vagy a csajok (nem jó nemzetre tettem ) miatt, hanem a következő rengeteg küldi miatt érte megcsinálni, mert ugye ott már össze vissza mehetsz és rengetek kredit és felszerelés van, amit szinte 0 játékkal megkapsz, mert nem nehezek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #85670 üzenetére
Csak a küldi miatt hagytam meg a tier5 lightot, hogy ne csak a tier7-es legyen, mert néha könnyebb alacsonyabb tierben megcsinálni a feladatokat. A löncs csak azért esett ki, mert a T28 HTC esetében minimum tier5 tank kell. Amúgy lehet kivárok, úgy is annyi ágon megyek, hogy csak na és, ha lesz akció, akkor 400 goldért átképzem rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #85668 üzenetére
De most minden bántás nélkül költsek el 800 aranyat egy tier5-ös legénység átképzésére? Nekem ár/érték arányban még mindig ez érte meg, utólag se csinálnám másképp.
Amúgy megnéztem és ~41 700 xp kell a 4%-ról 66%-ra visszatornázáshoz a first skill esetében. Az max 30 csata, ami nem sok.
Nem szoktam spórolni az arannyal, ha értelmes dologra lehet elkölteni, de ezt most nem találtam annak
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85665 üzenetére
Jó volt ez így, mert 800-at nem költöttem volna rá. Amúgy gyorsan vissza lehet tornázni, mert elit a tank.
Amúgy azt, hogy lehet "kikalkulálni", hogy ha eldobok egy skillt, akkor %-osan kb. mennyire esik vissza a kredites átképzés következtében?[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85663 üzenetére
Köszönöm segítségedet és kipróbáltam az alábbi példával:
Adott volt a Löncs (alias Luchs) 4 emberkéje 100% alap és 66%-os első skillel.
Eldobtam 64%-ra 20K kreditért a skillt és 20K kreditért átképeztem a személyzetet a Leopardra.
Így az lett a vége, hogy 110%-os emberkék maradtak, de a skill vissza esett 66%-ról 1-4% közötti értékre.
Egyedül a parancsnokot képeztem át 200 goldért, hogy a 66%-os 6. érzék egyszer ki legyen fejlesztve. Ez olyan fél megoldás, de nem rossz így se, hisz egy Tier5-ös tank átképzése nem ér meg 800 aranyat.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85658 üzenetére
Az eldobás is goldba kerül vagy, ha nem, akkor veszít belőle. Amúgy most lett meg nem rég az első skill, a második +11%-ban áll. Ha jól látom az "eldob" megváltozott "újraoszt"-ra.
(#85659) Borisz76: Nekem egy 980 SLI volt és nem FPS-t csak bugot hozott. Szval nem ajánlom úgy általánosságban se. 1 GPU-s erős VGA a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Végre találtam egy olyan XVM modot, ahol zöld vagyok
(#85654) zozyk: hmm
Nézem Circon live streamjét és kb. semmi nem változott a célzás pontosság. Ugyanúgy kilövik a weak spotokat 200-300 méterről, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #85616 üzenetére
Belemész a "Korábban feltöltött képeim listája" menübe és kitörlöd a korábbi képeidet. Amúgy vicc ez a pár mega, amit fel lehet tölteni 2015-ben....
-
h1mpi
félisten
A CDC-t sok értelme még nincs megvenni, ha jól látom, mert a új Francia med ág még odébb van....
-
h1mpi
félisten
A barát listán a nevek másnak is feketék vagy ezt valamelyik mod csinálja?
-
h1mpi
félisten
köszi, valamiért a skinek mappába nem néztem bele
Más: Mentem egy pár kört artyval és való igaz, hogy nem lehet elengedni a lövést, 2-3 mp-el a teljes beszűkülés előtt, mert akkor mellé-alá-mögé-főlé megy az esetek nagy többségében. Ha viszont kivárod a full szűk célkeresztet, sokkal, de sokkal több lövés talál, mint eddig. Ezzel szerintem a gyorsan szűkülő artyk kerültek előnybe, hiába sebez kevesebbet, ha sokkal többet sebez ezáltal eldöntve a csatákat is a sok-sok modul sérülés miatt. Ezért van az, hogy nem egy tankot szedek ki én se 0-ra, hanem 3-4-et csipegetek, mert az tuti, hogy minden elszáll rajta
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
105 leFH tier5 arty a nerf után Érdemes megnézni a menet közben telibe vágott IS2-t
Azt hiszem 9.7-ig elő se veszek heavy tankot[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nekem már csak a white dead tanks hiányzik, valami ruszkit találtam, de azt nem merem feltenni
-
h1mpi
félisten
Nekem pontatlanabb lett az atym, így első ránézésre, de még megyek vele párat.
-
h1mpi
félisten
Aki egy átlátható könnyen telepíthető mod packot szeretne az átmeneti időszakra annak itt van: [link]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85521 üzenetére
Persze, ahhoz, hogy ezt ki lehessen jelenteni menned kellene 20-30 kört, mert akkor úgyis érzed, hogy nő az átlag dmg-ed vagy nem.
(#85523) bluyoo: Ne add el hátha itt is jön majd a gyógyítós mód
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85518 üzenetére
Az kemény, Te jó ég a KV4-et elő se merem venni
Mi lesz itt te atyaég... Ez nem kicsi buff volt tényleg, főleg, Nekem 7 mp a szűkülés és a töltés is
Wotinfon már van TD arty mod a 9.6 alá.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85514 üzenetére
jó hír akkor jön a lila wn8 a kis prém artymmal
-
h1mpi
félisten
válasz Pete55555 #85503 üzenetére
Business
(#85504) Vigneau: én is 35 vagyok szval nem vezethetsz sokkal Az artyt ki lehet hagyni, bár Nekem a light misszió az sokkal nehezebb volt. Ha van egy VII-es artyd, mondjuk orosz vagy amcsi, akkor "simán" meg tudod csinálni. Az orosz VII-es ugye elérhető a KV2 után. Kis gyakorlás és menni fog. Nem egy bonyolult dolog, úgy se rajtad múlik nagy részt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Vigneau #85498 üzenetére
Köszi már "egybe" vagyok Én egy átlagos player vagyok nemrég kezdtem a játékot. A küldetés siekre a szerencsén kívül a tank állományon múlik. Nem mind1, hogy 1 tankkal kell próbálkoznod, vagy van 5-6 db, mert valahogy úgy könnyebben beadja. A med és a TD szerintem nem nehéz ( a TD-hez kell egy jó 8-as, de inkább 9-es) a heavy, pedig szinte teljesíthetetlen egy jó 9-es, de inkább 10-es tank nélkül. Persze volt, akinek beadta KV4-re, de ritka. Én az SPG missziót egy tier5-ös artyval csináltam végig, a lightot, pedig a Luchs, Lepoard, VK2801 hármassal. Előtte nem is lightoztam semmit szval hajrá!
(#85497) Linkin: szoktam nézni a Twitch élő közvetítéseidet, ha kevesebbet anyáznál még szimpibb lennél mindenkinek. Amúgy a játék tudásod nem marad el QB-től vagy Circontól, szval hajrá jó lesz ez
(#85499) hitman77: simán átrakható vagy 200 gold/crew áron át tudod képezni az adott nemzet bármely már kifejlesztett tankjába
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Vigneau #85494 üzenetére
Én már három napja nem játszottam, most kezdek feléledni a jó kis betegségből, ezt a kis időt már kibírom
Meglett a Stug misszió és vasárnap már meg is betegedtem. Feladta a szervezetem a sok WoT-ot(#85487) fradi81: Nekem is csak töltöget, de semmi, ez elég béta még....
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Bad Pritt #85428 üzenetére
A Löwe az piroska volt és legalább 2x meglőtt, de a Tiger II az nem tudom mit csinált
A WZ111 is kihasználta az adottságait, az egész csapat a Te 6K-dra játszottA Ferdinek leginkább az nem tetszett, hogy viszed a dmg-et az orra elöl
(#85427) zuchy: ma lementettem az adatlapról a TD-k látótávját, kíváncsi vagyok holnap vagy holnapután mennyiben módosul az érték. Az E-25-ör féltem a legjobban
Most tűnt fel, hogy a Jagdtiger 513m-es látótávval rendelkezett aktív periszkóppal (tudom, hogy 500m a max, na de akkor is )
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Eddig se lövöldöztem nem beszűkült célzókörrel, ezután főleg nem fogok. Mondjuk én ezért nem is vettem észre, hogy 1-2 kivételen kívül a szélére ment volna a lövedék.
Kíváncsi vagyok mit lehet majd érezni az orosz tankok eddig se lézerpontos ágyújával kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szerintetek lesz mostanában legénységi átképzési akció vagy inkább március?
-
h1mpi
félisten
válasz Habib[HUN] #85411 üzenetére
És még kapsz egy valag kreditet meg cuccot, mert 30 küldi még simán van, amit meg lehet könnyen csinálni
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85398 üzenetére
Én biztos elkezdem
Van az artymban egy 2.5 skilles legénység, a Polár Maciból meg jön egy egy skilles. Ezeket átképzem és jó is leszgardzser: működnek csak addig nem fejlődik tovább, ameddig el nem éri a 100%-ot a legénység megint.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85371 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85368 üzenetére
Nem lehet, de ez életem mákja volt, hogy megvettem, ráadásul azt hiszem 1000 Ft volt. Olyan csomagban volt, hogy ha az arany árát és a prémium csomagot összeadod, akkor 8000 Ft-ra jött ki és 9000 Ft volt a csomag.
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #85322 üzenetére
Miután feltetted az xvm-et, tedd fel ezt az ikonpakkot. Szerintem nagyon modern és jól látható: [link]
-
-
h1mpi
félisten
QB a T28 HTC-vel megy, a népnek fogalma sincs hol kell lőni A 3. mission tankos küldiben elég komolyam adja a kreditet és a cuccokat
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Nem szedünk össze egy 5-ös platoont winterezni?
-
h1mpi
félisten
A T28 HTC biztos, hogy nem lesz meg, mert az már nehéz nekem illetve a tank állományomnak, de mennyi lovét lehet így is összeszedni vele, az elképesztő.... tele van full könnyű küldikkel (és pár iszonyat nehézzel)
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85254 üzenetére
Csak felvágja az agyam ez a gold ammozás. Ha E-25-el 4K feletti kört mész, akkor is el kell lőni a goldodat,akkor is, ha nem akarod, mert kifogy az AP lőszer. Senki nem céloz 100%-osan.
Amúgy van neki E-25-je, tehát várom a kört. Elvileg ha megy 5-öt, akkor 4 ilyen lesz neki. (vagy nem)
E-25-el 182 mecse van, abból 7 db nagy kaliber. Ehhez képest igen nagy az arca... (hiába jobb palyer, mint én)
(#85255) Stigma.HC: keressél már még egy indokot gyakorlatilag alapból 2K-t sebez a gépem úgy indulok, nem?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Spenike #85252 üzenetére
Akkor légyszi küldj egy ilyen eredményt, akár full goldal is mehetsz.... 15 gold ammot lőttem a többi sima volt. Elég ha 50/1-et küldesz, nem kell 10/8. Borítékolom, hogy nem fogok semmit kapni csak az okoskodás van, mert ahhoz tényleg nem kell skill..
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #85244 üzenetére
Azt a pechet.. Nehéz ám számolni, mert ahhoz nagyon pronak kell lennie valakinek, hogy a lepattanó átlagsebzését számolja játék közben... Majd E-100-al tuti összejön. A 4K dmg, pedig nem kevés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest