- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #126246 üzenetére
Igen, minden típusú díszből van V-ös szint.
Más:
Megvettem a nagyobb Holiday Ops dobozt.
+ 2500 gold járt (kaptam) az alapok mellé.Alapból kellett volna gold mert legénység képzést csak ilyen formában teszem valamint a fiók is lejárt.
Eddigi kalendárium napok nem hatottak meg, reggel az E25 + gold kicsit elgondolkodtatott de tuti nem tudnék ezzel a "sunyi tetű" tankkal játszani.
Szerintem ezzel a "teljes V dekoráció" dobozzal lehet a legjobban gazdálkodni.
Jó, titkon reménykedtem egy ajándék tankban de ennek is örülők.
Végül is a 2500 gold vagy prém fiók pont azonos árfekvésű. -
Stanislav84
tag
válasz
jano_77 #126006 üzenetére
Én ugyan még csak 4K meccsnél tartok, de én úgy gondolom, hogy ágyú típusonként nagyjából be lehet lőni a töltésidőt.
Ha pl egy IS család ellövi magát, akkor tudom, hogy utána legalább 10 másodpercig nem tud visszalőni. Szerintem ilyesmire gondolt galervin93 is. Idővel szerintem ez érzésből/gyakorlatból jön az embernek... pláne, ha már játszott a másik oldalon lévő tankkal.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #126003 üzenetére
Na ez már egy érv. Csak ennyi volt a kérdés tárgya.
Ettől függetlenül sem értem, de elfogadom, mert ha már megvan a tank, akkor a tier-nemzetség (töltésidő, alfa, bugyi színe stb.) már megy fejből elvileg... :-PJó lenne valami személyes topik-találkozót összehozni, az ilyen kis összeröffenések sok ráncot kisimítanának a topikban, egy-két sör mellett meg végképp... :-)
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #126000 üzenetére
Beszólok, mert tényleges indokot (azon kívül, hogy "megszoktam") még nem nagyon mondott senki.
A ti életetek lenne könnyebb, ha mod-vadászat meg crash-ek helyett tiszta klienssen bárhol-bármikor tudnátok játszani...
Az meg ha csak ilyen kiegészítőkkel megy a játék, inkább hátrány, mint előny, ld. előbbi. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #125993 üzenetére
Ezt az ikon dolgot sosem értem. A betöltő képernyő nem jó, vagy csata közben, vagy hol? Ki van írva a tank neve, meccs közben meg ott van fent a rombusz-háromszög-négyzet, hogy mi-merre-mennyi...
Csata elején végigfutom a gépeket, abból lejön hogy hová megyek, meccs közben nem ér meglepetés, tudom hogy a térképen hol-milyen tankok mozognak/mozogtak, amikor megjelenik szintén ki van írva fölé... Szóval nem értem ezt az ikon mizériát. -
Rick3D
senior tag
válasz
jano_77 #125984 üzenetére
Nekem sem működött , még tegnap megvártam egy frissítést amiben már jó egypár (legnépszerűbb) módok vannak. Betöltött a játék UI off , csak srv célkereszt volt . . . gyorsan letöröltem és vissza cuppantam a csatába még épp időben elértem IS4el a heavy frontot . . . Ha nincs szupergyors ssdm raidbe összekötve akkor keresztet vethettem volna arra csatára.
Azóta fel sem raktam , jelenleg alappal játszom majd ha fixálják a hibákat stb... pár nap max felrakom újra. Egypár dolgot leszámítva nem is hiányzik. -
jagada
addikt
válasz
jano_77 #125907 üzenetére
Farmolásra a tévhitekkel ellentétben szerintem nem alkalmas a gép. Pontos adatokat nem ismerek a hozam tekintetében (bár a hivatalosan megadott különböző tank paraméterekkel általában én eléggé szkeptikus vagyok, mint pontosság, átütés, célzás), de a csaták során T34-el dupla kreditet tudok csatánként farmolni mint ezzel, hozzáteszem tudok játszani mindkét tankkal és csak nagyon ritkán nyúlok gold lőszerhez.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #125907 üzenetére
Ha korábban nem szerezted meg a tankot, akkor ne beruházz erre a csomagra! Ez a tank ennyit nem ér. (Ezt nem én mondom, hanem egy olyan, aki nyomott már vele vagy 100 csatát...). Ha már a garázsodban áll, akkor az arany kompenzációval és csomag többi elemével akár jól is járhatsz.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #125714 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy azt az időt, amit a T67-be fektetném (pusztán "technikai" okokból), játszhatom olyan tankokkal is, amivel még szeretek is menni.
Tényleg jó gép a T67, csak nincs meg az az érzés, hogy haladok, fejlődök, vagy legalább élvezem, amit csinálok. Nálam ezek a szempontok tankválasztásnál csata előtt - ha egy tankkal nem jutok előbbre, vagy nem élvezem, amit vele művelek, akkor kikerül a garázsból.
Fura, nem egy ilyen gép van, ami közkedvelt, az én kezem alatt viszont nem muzsikál jól. Nem vagyok sajna olyan jó játékos, hogy minden tankot tudjak jól használni. Egyszer talán majd visszatérek ezekhez a gépekhez, és felvillan a lámpa, hogy "jaj, de hülye voltál...!"... -
-
válasz
jano_77 #125629 üzenetére
Hehe, tegnapi egyik csatában négyen (mind heavy) mentünk egyik oldalon, a másik oldalon az összes többi játékos. Na most mi mind a négyen sebeztünk szépen, a másik oldalon 2-3-an sebeztek egyáltalán valamennyit (ők is 1-2 lövést vittek be csak), a csapat 2/3-a szó szerint nulla sebzéssel végzett (köztük top tankok is), és végül is úgy vesztettünk, hogy 3 oldalról kerítettek be minket négyünket.
A tegnapi nap förtelem volt, nem éreztem, hogy nagyon tudnék hatással lenni a végkimenetelre.(#125641) BÁ Nutrition: érdekes, mert pont akartam írni, hogy a BIA-ban az feltétlen különbség, hogy ha megsérül valaki a tankban, akkor megszűnik a hatása, de rákerestem és nem, megmarad akkor is. Amúgy ja. ugyanaz. Én a legtöbb tankba beteszem a ventit (főleg heavyvel és medekkel játszok), és kifejlesztem a BIA-t is. Együtt ugye már 11%-it nyomnak a statokon, mindenen gyakorlatilag, és az már sokat számít.
Amúgy nem tudom, hogy ismered e ezt az oldalt: [link]. Itt megnézheted, hogy a játékosok többsége milyen felszerelést tesz a tankba, ill. milyen skilleket ad a legyénségnek (mindezt külön részletezve unicum playerek szerint is). -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #125629 üzenetére
Nekem adta. En latok azert benne vmi tudatos vezerlest. Vagy az van h a jatekosok 75%a agyhalott es ugy nem mindegy h 2 vagy 5 normalisat kapsz magad melle, ami egy normal eloszlas lenne, es okozhat ilyen kilengeseket. Ezert is mondjak a platoont, ill van lekorlatozva 3ra. 5 mar 90%winratet adna
-
Rick3D
senior tag
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #125538 üzenetére
Mondjuk ez sztem elég gáz, hogy a nép zsebéből még ilyen pitiáner húzással is ki tudnak csikarni pénzt.
Mert akinek nincs meg ,legyen neki fekete. De akinek már megvan, az mi a faxnak veszi meg??? Még féláron is sok egy áttextúrűzott tankkért. Persze mindenkinek szíve joga mire költi a pénzét. De mi lesz a következő?
Löwe Hello Kitty edition 10k-ért?? -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #125447 üzenetére
jano_77: Te csinálod jól. Nálam is van 210k free, és az a tervem, hogy ha összegyűlik 600k, 0-ról kihúzok egy 10es tankot. De ez hülyeség. Amikor egy tank nehezen használható a stock felszerelésével, akkor kell használni. Sajnos én ehhez túl spúr vagyok.
ami a tűzoltást illeti: én nem tudtam ezeket a pontos számokat, Atti777 köszi! Viszont én is azt figyeltem meg, hogy egy "szám" le szokott menni még a hp-mból.
-
válasz
jano_77 #125455 üzenetére
There are two ways the enemy can set your tank on fire:
If your fuel tank's hitpoints reach zero, your tank automatically catches fire.
Each time your engine gets hit, there is a chance that your tank catches fire. This chance depends on the engine and is displayed on the engine module's properties in game or here on the wiki. Note that the transmission counts as part of the engine but hits to the transmission do not cause fires.While your tank is on fire, it constantly takes both hull as well as module and crew damage. The exact damage rate depends on the tank but is not displayed in game. The duration of the fire also depends on the tank, on your crew's effective Firefighting skill level, and whether your Driver has the Preventative Maintenance perk active and whether you use Automatic Fire Extinguishers consumable. You can also extinguish a fire manually by using Manual Fire Extinguishers consumable.
-
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #125447 üzenetére
Csak apróságokra költöttem eddig + a T-54 és T-54 ltwt kifullozására. Mindig vannak vele terveim. Hol át akarok ugrani egy-egy tankot, hol egyből full modulokat akarok rájuk tenni, de a sóher lelkem végül mindig lebeszélt az ilyen csacskaságokról. A végén meg ott marad a nyakamon a sok della... Persze most majd fog kelleni. Vagy nem. Azt gondolom, hogy lesz mire költeni, mert tier 8-9-ben már nem nagyon éri meg alap modulokkal tolni. Persze magamnak mondok most ellent, mert a T30-ra sem vettem meg free-ből a nagy ágyút, elég jól bírja a megörökölt is.
De most van egy-kettő a leendők között, akire muszáj lesz kiadnom némi free xp-t: nagy ágyú a Tiger II-re, VK Aladárra, T54E1-re, T71-re, AMX AC 48-ra, AMX 50-100-ra... De jön az AT-15, a Centurion I, a Caernarvon, T-34-1, 110... Hogy csak a legfontosabbakat említsem. Ráadásul a legtöbb löveget nem bírja el az alap lánc, de ezt több helyen inkább fejlesztett rugókkal oldom meg, mint, hogy pazaroljam a free-m.
Szóval. Két éve játszom, ezalatt spórolgattam össze. Ne irigyeld, mert amíg te feltetted a jobb modulokat, addig én szenvedtem az alapokkal. (Nem panaszkodom, mert önként tettem). De most mind 18 karácsonykor beszerzendő tankom meg fogja kapni, ami jár neki és nekem, hogy ne legyen szenvedős velük a kezdet (sem).
A free költéshez (kifullozáshoz) meghozta a kedvem a T-54 esete. Ugyan még csak három csatát mentem vele, de 3100+ az átlagsebzésem és 4600+ a WN8-am... Még jó, hogy nem kezdtem alapmodulokkal szenvedni...
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #125425 üzenetére
Pont te mondod?
Egyébként az on topik hozzászólásainak legalább fele ugyanilyen hasznos infókat tartalmaz. Az miért hasznos pl ha beírom hogy megtaláltam az ideális wn8 húzó tankot?
Azért írtam mert eladta az IS7-et, a japán nehezekkel meg könnyebb átlagos szinten játszani.(#125416) zodo egy lista hogy mit ajánlok
Szerezd meg a Cometet, jó cucc az is
E5-re menj rá nem fogsz csalódni benne
E75 sem rossz
A cseheket inkább hanyagold egyelőre, nem sok élvezetet fogsz találni a tárasaikban, meg a Pattont is csak akkor ajánlom ha legalább annyit meglősz a Pershinggel mint a hp-d.Egyéb élvezetes tankok amik neked nincsenek meg:
T49
E50M ágSturert húzóknak kitartást, emlékszem nekem hajtépős volt nagyon.
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #125430 üzenetére
Igazából tetszik a 12t, megtartósnak gondolom. Pláne, hogy klánharcokban is alkalmazható ha alkalomadtán megyek ilyen kört. Mivel szeretek menni vele, legénységet is jó húzni, elkél majd felsőbb szinten ha több sor legénység is lesz. Aztán lehet, hogy később a 13-75 annyira bejön, hogy a 12t-nek mennie kell. Ez majd idővel kiderül.
-
DaveHutt
őstag
válasz
jano_77 #125313 üzenetére
Jó tank az AMX 30 és a 30B. De még egy olyan tank, mint a Batchat nincs a játékban. Az érzés, amikor szembe jön az OP statpadder ruszki med, és mindketten tudjátok, hogy ki fog meghalni az megfizethetlen. Meg amikor egy clipből kiszedsz három-négy tankot, és rajtad fordul a meccs, majd röhögve elszaladsz újratölteni. Párját ritkító a Batchat, semmiképpen se hagyd ki. Az előző kilences is kikúrt jó.
-
jagada
addikt
válasz
jano_77 #125315 üzenetére
Azt még nem említette senki, hogy mindamellett, hogy kevés lőszer fér bele még rohadtul drága is. Nekem eddig a legköltségesebb tankom a kis görcs. A 13 75 sokkal hatékonyabb és olcsóbban fenntartható tankocska T8-9-ben mint ez T10-ben. Nyertes csata is lehet simán -60- 70k kredit prém nélkül úgy, hogy csak a fele lőszer gold ammo.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #125313 üzenetére
Én használtam csigaszem-optika-venti, csigaszem-álcaháló-venti, optika-célzásgyorsító-venti felállásban is. Minimális különbség van köztük, mindegyik felállás használható. Ha álca skill fullos a legénységen akkor az álcaháló felesleges. Én végül az elsőnek írt felállásnál maradtam. Attól függ milyen stílusban akarsz vele játszani. Ha tudsz vigyázni a tankra és csak biztos célpontokra lősz teljesen beszűkülve, akkor érdemes kávét rakni bele és ezzel az első felállással futtatni. Ez alkalmas passzív és aktív spotra is. Ha nincs türelmed kivárni a célzókör beszűkülését akkor a harmadik felállás.
A legjobb az ha kipróbálod az első felállással és utána ha nem tetszik, akkor a csigaszemet ingyen cserélheted célzásgyorsítóra. -
DaveHutt
őstag
válasz
jano_77 #125297 üzenetére
Autoloadernél nem a dpm számít, hanem a burst, vagyis a klip potenciál. Arra készülj, hogy a fostalicska 90 mm-es minden tekintetben rosszabb soft statokban, mint a 75 mm-es, hagyj időt neki célozni, illetve mindig a lehető legközelebb durrogtass az ellenséghez.
A hosszú reload pedig azért van, hogy ellensúlyozza, hogy ki tudsz szedni egy tier 8 mediumot 14 sec alatt. Mellesleg a Batchat ehte ugyanez a játékstílus ezzel a reloaddal, érdemes szokni.
Annyi hogy számomra elviselhetetlen volt az ágyú átütése AP-val, ezért a második 200k xp-t az AMX30-hoz APCR-ral csináltam. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #125297 üzenetére
Hú de morci vagyok, egy hosszú hozzászólásom szállt el az előbb...
Az ágyúról a fontos dolgokat már leírták, de én legfőbb fegyverének az álcát tartom. Pici vagy, bárhol elbújhatsz, még csak sejteni sem fogják, hogy ott vagy. És szerintem sokkal jobbat tesz az ember a csapatnak azzal, ha segíti őket az ellenfél pozíciójának felderítésében, mint esetleg lő 1000-1500-2000 sebzéseket. Ezek a sebzések egy T10-es meccsben nem számottevőek, ellenben pár ezer szpot már az lehet, ha olyanokat villantasz, akiket amúgy nem is látnának. Persze véennyóc nem jár érte, ki-ki dönt afelől, melyik a fontos...
Itt egy tegnapi karika Westfieldről. Szpot, utána meg megnyertem a csatát a csapatnak. Persze csak 'ócska' 1400 sebzés, nem egy efütyi-növelő meccs. Nem azt mondom, hogy ez az etalon, hibáztam párszor, de okosan használva ez a gép mindenütt megállja a helyét. -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #125299 üzenetére
Egyértelműen a nagy ágyú. Ha pedig berak T10-be keményebb ellenfelek ellen akkor nem szabad szégyelni: már induláskor tölteni kell az aranyat. Mondják itt az okosok, hogy az arany nem csodaszer, de nekem mikor elkezdtem a 1390-nel intenzívebben használni a prémlőszert érezhetően megugrott az átlagsebzés. Mivel APCR , így attól sem kell tartani, hogy megtréfál a rétegelt páncél.
A tárazást meg szokni kell, legalább gyakorolsz a Batchat-ekre.Más:
hát nem gondoltam volna hogy ez az AT ág ilyen kínszenvedős lesz. Még csak az AT-8-ál járok, de már sírhatnékom van néha. Az hogy lassú, az egy dolog. De jobbára boldog-boldogtalan belövi (még ha a kéményt el is dugom), cső kitéríthetőség nudli. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Hosszú út lesz. -
Jadro
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged