- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #148908 üzenetére
Azért ez elég nagy túlzás, a top10be alig tud bekerülni a 10es francia arty sebzés alapján és a 9es franciát pár tier8as arty is megelőzi.
Első három CONQ (1698), GWE100 (1573), OBJ 261 (1557)Régen tényleg jó köröket lehetett menni velük, manapság az alacsony dmg miatt max stunra alkalmasak.
H1mpi tudna mesélni milyenek voltak a jó francia clickerek. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #148789 üzenetére
Rakj bele import olajat.
Ez direkt ilyen lassan forgó. Artynál ritka a forgó tornyos, többi artynak mozognia kell testtel is így jobban szétesik a célzókörük, ha gyorsan forogna a torony túl op lenne.(#148790) @BÁ Nutrition:
Ez a "mi az isten volt??" szitu akkor szokott előfordulni ha fáradtan, dekoncentráltan játszol, vagy ha nincs kedved játszani, de kényszerből mégis tolod. Vagy ha kiégtél, mert eljutottál egy olyan szintre amikor már látod mit hibáznak a többiek és a sok hülyét nem tudod már tolerálni, magasabb színvonalú csatákra lenne igényed. Én mostanában LemmingRush-t nézem, sok a pályaismertető videója azokból sokat lehet tanulni. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #148732 üzenetére
Ez egészen biztos. Viszont Type-62 a legkisebb light-om. Kétségtelen az is, hogy az új MM kedvező a könnyű tankoknak, így elég sűrűn megadatik, hogy tier 5-6 tankokat lehet abuzálni... Csak hát az a nyüves csillagállás hiányzik. De ami késik nem múlik, legfeljebb majd csak az új patch után lesz meg....
-
CirrMee
addikt
válasz
jano_77 #148315 üzenetére
Múlt héten randomban átlag minden tizedik meccs nem tier 10, átlag minden huszadik t8/t9 váltva. Pár nap alatt kihúztam 4db t8 -as gépet, plusz kellett volna őket felszerelni, erre képtelenség volt az undorító csapatok miatt farmolni érdemben (orrba-szájba needforspeed hordatankok, 3-4 perces csaták), pedig hét végén voltak erre kedvezmények. *nyátok wg...
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #148315 üzenetére
Minden 8-s tankkal oda rak. Ma épp számolgattam. JpII első 3 meccs t10. T9-t8. Majd megint t10.
Udes-el szintén kb ez az arány.Amúgy ezeket a kis pályákat a franc megeszi (főleg aminél itt ott még hegy vagy valami el is vesz nem kevés helyet). Minden mapot fel kellene tolni 1000-1200-ra. Főleg a fél városi pályákat.
-
kchryss
veterán
-
zodo
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #148285 üzenetére
Azt nem tudom bár megvan de nem mentem vele.
A top ágyú annó minden paraméterben jobb volt. Most 7 alatt tölt picivel. Az mi?
Pen lufi az előzőhöz képest. Cserébe szárazon 2.5 az aim és 0.36 a pontosság.
Annó ugye lehetett a kis gunnal egy jó rusher tankot csinálni belőle. Meg a nagy gunnal egy sniper vasat.
Na ugye most sniperkedhetsz. Rush nem az én játékom. Meg a vas se birja. Papir a tornya is. Ha bekapsz egy lövést modul és/vagy tag repül.
Meg ugye az ő látótávját vették vissza legjobban. Olyan remek wg-s férfi munka volt. Egy remek tankból csináltak egy sz@rt. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #148244 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy másnál is van-e ilyen. Nálunk tegnap, és szombaton is elég érdekes volt a játék. Időnként elindult körbe a tankom magától, mert beakadt egy lagba a balra gomb, lerammoltam egy ellenfelet a tudtom nélkül, meg hasonlók. Nálam is, asszonykánál is, meg a haveroknál is. Nem sokszor, néhány meccsen pár másodpercig, de k.rva idegesítő, mikor csiki-csukizol a ház mögül, és még véletlenül sem tolatáskor van lag.
Én, ahogy észrevettem, a legutóbbi mikropöcs óta ilyen. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #148140 üzenetére
Ezt a t100 replay-t nézd meg, két buzi statpadder hogy lehozta
(#148168) wwenigma
Még nem haverom, de ha már szóba hoztad inkább ő mint jagada
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #148138 üzenetére
ezt áprilisban írtam
"A t100lt még jó, a német rhm pzw kb semmire sem.....sznájpolni elmegy, de túl nagy, flenkelni meg nem lehet 8 sec reloaddal. A wz132-1 ugyan úgy röhej a 10 sec-es töltéssel. A Sheridan-t és a 13-105-öt ki sem akartam próbálni."
(#148140) jano_77
Ok. átgondolom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #148136 üzenetére
Azért annyira mégsem egyszerű a helyzet. Nehéz lesz, nehéz lesz. De szerintem majd idővel mindkettő begurul a garázsba.
viszont ami biztos, hogy a WZ-132-1 az nem fog. Vagy ha mégis, majd utoljára, mert annyira szar, hogy azt leírni nem merem. Mindenről pattog mintha gumilövedékkel lenne feltankolva.
FOS!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #148117 üzenetére
Na mondjuk ez erőteljesen abba az irányba mozdította el a gondolkodásomat, hogy az AMX 13 105 mellett tegyem le a voksomat! Kár, hogy csak teszt szerver!
Az hozzá tartozik, hogy a csapatom nagyon jó volt. Én csak beálltam a spot bokorba és még egy céges telefont is el tudtam intézni, miközben pörögtem a spot dmg-k.csak félve kérdezem meg és költőien, hogy amit a teszt szerveren csinálok meg, azt a rendesen nem írják jóvá?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #148099 üzenetére
Szerintem a franszia T10 light mindenben jobb mint az amcsi. Az amcsi nagy rossz cammoval és bár gyors és jó az ágyú ,de ennyi , míg a másiknál ott a gyorsan tárazó ágyú a jo cammo+látótáv. Kihúztam az összes lightot és nálam a wz egyenlőre a befutó a kilencesek közzül csak a T49-et adtam el .
Azért a Skorpion G-t még nem temetném . Való igaz nagyon sokan panaszkodnak arra , hogy pontatlan és ha talál akkor is sok a kritikus ,de még így is átlagban a 2K-t meg lehet vele lőni ami azért már hoz is a konyhára.
-
-
Razermazer
őstag
válasz
jano_77 #148043 üzenetére
Hát bekaphatják a kedvencem lenne ha nem lenne szegény ilyen papír akkor áll a garázsba és kész.
Tudom hogy a legnehezebben játszható tank, de csak az nem lövi be aki nem akarja. Igyekszem mindig csak a tornyát mutatni ami a 170mm-el is vicces, furkósbotot a wg seggébe. Munkába mondanám én ezt hogy jah amit megígértem az nem úgy lesz vissza az egészpfffpfpfpfpfpfpfff.
-
jagada
addikt
válasz
jano_77 #147909 üzenetére
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen körhöz rengeteg szerencse, ill. az is kell, hogy sokat hibázzon az ellenfél csapata (két fürge tank a végén, egy lomha ellen, simán bekeríthettek, megflankelhettek, vagy lerammolhattak volna, hiszen az strv full HP-n volt, mákom volt a helyezkedéssel is), továbbá az is lényeges körülmény, hogy top tier voltam, és a végén 5 HP-n maradtam, ami azt jelenti, hogy az uccsó találat akár ki is végezhetett volna.
Egyébiránt csak a kredithozam miatt raktam fel a képeket, hogy rátromfoljak po1son kredites képére
, nem hivalkodásból.
(#147908) palfitom: gratulált, rendes volt tőle.
-
jimmy74
őstag
válasz
jano_77 #147817 üzenetére
Sztem a grillezett a legesélyesebb erre.
Nálam ez jött be de valahogy nem lehet nem adja ezt pl nekem a csillagrombolo se pedig kilövök meccsenként 2 tankot full hp-rol aztán vhogy ennyi...
Csak.morzsák jutnak utána 400-500 sebzèsek.
De a grillezett mindig itt vok az 5000 közelében ha jól.megy.
Tegnap úgy örültem.hogy vègre megvan a küldi hogy jöjjek 5k-t meg 3 kritikus egy tankban.
Meg lett majdnem 6000 dmg de kritikus nem lett meg 3 egyszerre egy tankban csak összeadva lett több de ugye egy tankban kell sebezni ezt a 3 kritikust... -
Emu
őstag
válasz
jano_77 #147780 üzenetére
Jó is lenne TD15-t Hellcattel teljesíteni
Grille-t húztam ki erre a célra, de sajnos mikor az RHM-nél jártam akkor kapott nerfet... T30-al próbálkozom be néha, de mindegyikkel nehéz 6k fölé kerülni a felgyorsult csaták illetve az 1400 sebzést osztogató troll ágyús dömperek miatt.
-
jozefgucci1
addikt
-
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #147742 üzenetére
Elvileg a 0.9.21-ben cserélik, ami a 0.9.20.1 után jön valamikor. November vége előtt én nem számítok rá,addig meg azért ki lehet grindelni az FV183at.Szerk: megelőztek.
Aki járt teszt szerveren és van T71-e, az meg tudná mondani, hogy mi történt vele? Lett két T71-e a garázsban, vagy maradt tárasként?
sautia
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #147734 üzenetére
Kb hasonló lett mint a Grille, az is a egyik legjobb tier10es volt még tavaly, de a nerf után már csak egy átlagos értékekkel rendelkező tank a saját szintjén. E5nek nem fekszik jelenleg egy játékstílus sem, a torony tetején ott a kupola amit a legtöbb tier 9es beüt a hasi alsólemezt meg már a tier8as tankok is könnyű szerrel beütik. Lehet mondani egy defender jelenleg jobb front páncéllal rendelkezik mint az E5, ami azért elégé elszomorító.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #147588 üzenetére
nem WR miatt nyafogok, hanem az miatt hogy nagyon sok a szellem skuló...a földbe csapódás....mellé..fölé..alá....balra jjobbra...
na mindegy....
fejlődök...
med vonalon ugyan úgy nem vagyok jó...de nehéz tank...páncélvadász....és francia Arty vonal nagyon fekszik..jobbára azzal tolom... -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #147522 üzenetére
Egyszerű ha nem szeretnél lapozgatni.....
Google => Bepillantás a adott hónap (pl: szeptemberi) ajánlatokba = wotinfó találat
Egy ideje, mindig ez a bejegyzés címeGoogle => Sneak Peek: adott hónap pl: September Specials = wg bejegyzés
Itt sincs másként, mindig ez a címeTudom hogy már megtaláltad és egyszer már ugyanezt leírtam csak hát na, tényleg nem túl bonyolult.
Nekem meg van az előző 3 gondolom ez is meg lesz.
Jók ezek a fogyócikket adó küldik mert sok kicsi sokra megy, múltkor 1 milliót szedtem ki a garázsból mert hogy sosem használtam nagy fogyót, pót kaját meg pláne. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #147369 üzenetére
Csak a reportolgatásról jutott eszembe. Tegnap asszonyka Karelián már a meccs elején felfutott a sziklára a JPantherrel, és oldalára billent. A szokásos tédézős fennsíkon. Onnantól próbált szerencsétlen segítséget kérni a lenti két artytól (meg úgy általában), hogy valaki billentse már vissza. Persze semmi reakció, csak a fél csapat reportolni akarta, hogy campernoob, meg useless, meg hasonlók. Aztán amikor a két oldal elesett, akkor az egyik arty végül megláthatta fentről, és visszabillentette. Ezután még a rohamból kilőtt kettőt full hp-ról.
Ilyenkor egy kérdés mindig felmerül bennem. Olyanok is reportolni akarták (vagy akár meg is tették), akik már meghaltak. Ergo láthatnák, ha kattintanának párat, hogy mégis mi a facért kiabálja végig a meccset, hogy help me please, i am flipped, meg hasonlók. És mondjuk ők is beírhatnák, hogy ugyan már valaki segítsen szerencsétlennek, mert fel van fordulva. -
-
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #146894 üzenetére
Nem rossz a T28 és T95,tényleg lassúak de nem neked kell előre húzni felszpotolni az ellenfeleket.
Tartani kell a távolságot és elég jó páncéljuk van.
Tegnap pont a T95-el mentem live oaks-on. Mindenki elment a városba,egyedül maradtam a híd felől érkező tankokat feltartani.Sikerült feltartani őket amíg a várost áttolták és visszaértek segíteni. Lett is 8k pattintott + 2 kill és sebzés is bőven.
Szóval van amikor működik a lassú, de erődszerű tank.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #146810 üzenetére
Volt már, hogy nekem ilyet írt a fizetés utolsó lépésénél, de végül megtörtént a tranzakció... Nézd meg a postafiókod, hogy kaptál-e értesítést, vagy ellenőrizd a számlád, hogy leemelték-e az összeget! Ha nem, akkor valóban nem sikerült, de az új(ra) vásárlás előtt én várnék egy órát a biztonság kedvéért...
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #146701 üzenetére
A 1390 a szintjén nagyon erős, a 105 így ránézésre 10-esként arányaiban nem annyival jobb. Viszont a többihez képest mégiscsak kapunk egy tárat, fürgeséget, szóval a francia lightok minden előnyét (és persze hátrányát is). Szóval nekem tuti begurul majd a garázsba, csak még messze vagyok tőle (amióta 9-es lett a 1390 nem mentem vele olyan nagyon sokat, de az Obj küldetések miatt újra előveszem, és akkor már ki is húzom a nagytesót).
h1mpi
Kólával próbáltad? Én mindenképpen azzal használnám, legénység is sok skilles. Mindenesetre bíztatóan hangzik. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pajac: tpm.msc
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest