- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
xAttilax #247425 üzenetére
Amit irtam,ugy altalanossagban irtam,ne vedd magadra
Mikor intenziven jatszottam,akkor en is koltottem
a wotra,nem is keveset 200+ ezreket.Mar nem eri meg koltenem, mert ritkan veszem elo,neha elkap a laz de az kb 2 kor utan megszunik.Eladni nem erne meg,mert annyit ugy sem adnak ertem amennyi.Igy egyszer mikor veget er a wot,akkor vakarozhatok,hogy mennyit is buktam
-
Gubu0101
veterán
válasz
xAttilax #247416 üzenetére
Mindenki annyit koltoson amenmyit a penztarca enged
De azert 100-150 ezreket elverni egy jatekra,szerintem
tulzas.Jatek elmenyben sosem
fogod ezt vissza kapni.Foleg mikor mesz egy kort azt megy a rinya,hogy mennyire kaka volt
En is gondolkoztam,hogy iden is vegyek ladat,de inkabb azt felre teszem es veszek inkabb kiegeszitot pl VR-t vagy barmit ami elvezetesebbet teszi a jatekot
Annyi a pozitivum,hogy ha behuzol par jobb prem tankot tobb ezer goldot es sok sok premnapot,az noveli az acc erteket.
Es nem kell azzal jonni,hogy nem lehet eladni az accot… -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #247340 üzenetére
Arról hogy megyek és nem csinálok semmit?
Jah előző hsz.
Last replay van bekapcsolva,ha nem mentem ki nincs meg.
De ha lenne kedvem a régi gépemet előszedni még valszeg 10 évvel ezelőttit is találnék.
Bár azt hiszem azt már úgysem lehet lejátszani.
De a megfulladt boroskóláról asszem csináltam képet.
Viszont már nem vagyok játékban mert a főnököm itt van a közelben. -
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #247260 üzenetére
A Phase skin nekem nagyon bejön. Én is beruházok magamnak Karira egy 75-ös csomagra szerintem. Remélem, hogy ezt kidobja és esetleg a Type63, mert tankok közül ez tetszene leginkább. Esetleg a brit kerekes, de a többi annyira nem vonz. Mi ez az XM66F amcsi TD pl, ezt nem láttam Scheff előzetesében sem, ahol végig vette, hogy mik kerülhetnek be!?
December 1-én pénteken fog indulni a Holiday Ops 2024 ugye jól tudom!? -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #247204 üzenetére
Egy nem titkos,mert az az accom amivel levezetem a feszültséget és kiélem a hülyeséget.
Az artys accom nem mondanám meg mert annó csak rosszalkodásra kreáltam.
A másik accom meg azért nem mondom meg hogy én vagyok,mert sok trollkodás miatt ismerik a másik accom és ezen legalább nyugi van mert csak ketten tudják hogy én vagyok az.
Ha vicces kedvem van vagy sok kávét iszom akkor általában eszetlen nagy troll tudok lenni.Épp ezért jó az inkognitó.
Sajnos a WoT-ban nincs olyan opció hogy elrejtse a játék teljesen a kilétem.
Van olyan MMO ahol van beépített álcázó,így még barátok sem láthatják ha online vagyok.
Az artyzást meg eleve csak szórakozásból kezdtem,plusz nagyon régen volt az a nagy arty gyűlölet hullám,akkor csináltam artys accot direkt az arty gyűlölők hergelésére.
Sok ellenséget szereztem az évek során,jó ha nem tudják ki vagyok.Főleg mert magyar Wot moderátort is húztam fel.
Kaptam is pihit dev zaklatásért.
Pedig csak levideóztam egy bugot. -
köpet
aktív tag
válasz
xAttilax #247177 üzenetére
Nem tudom, én most a borsiggal szenvedek, de elgondolkodtatott a scorpion beszerzésének lehetősége. Én is kikeltem anno az ilyen bokorlakó szörnyek ellen, amik elvitték egy lövéssel a fél tankot a pálya másik végéről láthatatlanul, de most azt látom, hogy - ha az ember nem tud/akar végig egy helyen a dzsindzsában ülni - nagyon nem egyszerű ezekkel a játék. Ha balf@sz a csapat magadnak kell spotolni, ha felvillan a lámpa két másodpercig élsz, snapshot nem megy úgy, mint egy "rendes" tankkal...
A scorpion gyorsabb jóval, de nem tudom, hogy az ágyúja jobb-e, mint a borsigé, főleg forgás, mozgás közben, hogy egy kicsit aktívabban lehessen használni? -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #247177 üzenetére
Én kedvelem ezeket a TD-ket,csak akkor vacak ha én akarom használni.
Jó STRV nem,mert az kilóg,azzal mázlisabb vagyok.
Viszont su,rhm,grille és skorpió nagyon jó ellenfél ha olyan küldi van hogy csinálj 7-15 modul sebzést.
Ezek tipikusan olyan td-k amik a szikla mögül is kikaphatók artyval,de modulja minimum sérül. -
joergie
őstag
válasz
xAttilax #247139 üzenetére
skorpionnak amúgy jelentősen rosszabb a camoja, mint a su-nak. Cserébe kicsit gyorsabb, már már medes, és az ágyú is jobb valamivel(bár a su 0.34 pontossága ellenére sokkal jobb a szórásképe, mint várná az ember). Szerintem lassítják a játékot(ahogy az arty is), és az jobb, mintha 15v15 borat játszana nonstop.
Itt az összes 30napon túl be nem lépett tagoknak szánt kódok, hogy meglegyen:
All codes will include the following:
x1 Commander with 0-BiA perk
Premium Consumables Pack: x7 Large Repair Kits (ID: 1531); x7 Large First Aid Kits (ID: 1019); x7 Automatic Fire Extinguishers (ID: 507)
Boosters: 7x 50% XP for 1 hour, ID: 121000; 7x 200% Combined for 1 hour, ID: 121004
7 WOT PA Days
7 x5 XP missions (battle_bonus_x5)Skill4ltu(újfajta hangsetup, eddig elérhetetlen): XQ9JSKILL4LTU23
TalkTo_MeGoose(egyetlen, aki eddig elérhetetlen volt): ITY3TALKTOMEEGOOSE23
QuickyBaby: 7Y0EQUICKYBABY23
Mailand: CH73MAILAND23
AwesomeEpicGuys: E2NVAWESOMEEPICGUYS23
DezGamez: MKBODEZGAMEZ23
Dakillzor: WAXODAKILLZOR23
Circon: 7V3ICIRCON23
NewmultiShow: NFFXNEWMULTISHOW23
Orzanel : BW1EORZANEL23 -
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #247012 üzenetére
Westfielden játszottunk ellenük. Ők hárman lent voltak a light-os med-es sarokba (K0), míg mi a heavy-s dombom toltuk. Miután letoltuk a nehezeket, meg a hátul kempelő td-ket, elmentük a sarokba. Igazából hp már csak bennem volt de mire a kaijuval megmásztam a hegyet hogy spotoljam őket.......mondjuk úgy hogy bőven volt idő felállni a low hp-s társaimnak.
Egyébként furcsa volt hogy ahogy felértem a bokorban ücsörgő boroskólát rögtön spotoltam.
A progettókat csak lövés után. Egyet tudtam lőni a borosba, a többit meg a support elintézte.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #246961 üzenetére
EBr sebessége akkor van annyi ha nyilt pályán játszik,ha nincs nyílt tér és szűkebb helyen kell boldogulni akkor nem fog 80-al menni neked,főleg ha megpróbál fordulni.
Frontline-on valszeg nem kapod el,de sima randomban egy nem teljesen nyitot pályán simán.#246963po1son
Ha jól láttam wotinfón is van infó arról mi lesz a ládákban.
De kimásoltam.
Lehetséges hogy a BZ-176 is megjelenik a dobozokban.
97% hogy a WG nem változtat semmit a tankok listáján az utolsó pillanatokban.
Az információk két független forrásból is megerősítették.
Pz.Kpfw. Tiger-Maus 120t - Német IX-es prémium nehéz tank
Type 63 - Japán VIII-as prémium nehéz tank (a jövőre érkező új heavy ág előfutára)
ISU-122-2 - Szovjet VIII-as prémium TD (kétágyús) - Konvertálható lesz Object 752-vé (szovjet IX-es táras prém)
GSOR 1010 FB - Brit VIII-as prémium közepes tank (kerekes)
BZ-176 - Kínai VIII-as prémium nehéz tank (rakétagyorsítóval) - Konvertálható lesz K-2-vé (szovjet VIII-as prém heavy)
ARMT - Amerikai V-ös prém med (3 lőszeres tárral)
M24 Chaffee No. 594 - Amerikai V-ös prém könnyű tankI
T-3 - Szovjet IV-es prémium med
A7E3 - Brit III-as prémium könnyű tank
Vickers 6 ton - Kínai II-es prém light
Patton Tank - Amerikai IX-es promó med
Panzerwagen 39 - Csehszlovák III-as prémium könnyű tank (ajándék lesz)
[link] -
2thletme2day
őstag
válasz
xAttilax #246109 üzenetére
Én kivétel vagyok akkor ezek szerint. Nekem tetszik a mód (maradhatna allandóra is) és az új pontrendszer már szerintem rendben van. Büntet ha veszítesz, de nem olyan szinten mint eddig. Volt már olyan vesztes csatám amiben össze vissza 4 pontot veszítettem. Többször volt, hogy 10 alatt.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #245968 üzenetére
Én már zárt bétában is játszottam,nagyon jól emlékszem hogy már az elején is sok fura beteg emberke volt.
De engem sosem zavartak inkább viccesek voltak az idióta konteókkal.
Inkább viccesnek tartottam őket,jókat mosolyogtam némelyik marhaságon.
Emlékszem hogy mikor a játék már nem béta volt hanem ki jött élesbe már akkor jöttek az okosok akik meg mondták hogy aki költ a játékra az dilis mert úgysem fog fél évnél tovább élni a játék.
Imádtam az olyan ökörségeket mint hogy a WG bele nyúl a játékba és aki költ a játékra azzal kivételeznek hogy el tudja találni a célt aki meg nem költ azzal direkt kitolnak hogy ne találjon.
Én azt is sajnálom hogy már nincs a játékban közös cset.Jó muri volt az ellenséget heccelni vagy olvasni hogy anyáznak.
Mert néha igen is jó volt a közös cset,ha felhúztad az ellenséget valami pimaszsággal hamarabb hibázott ha ideges volt. -
-
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #245450 üzenetére
Én sem veszekedni járok ide csak a véleményem/tapasztalatom osztom meg veletek.
Na persze tudjuk hogy a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Mai utolsó, 6. csatám legyen példa arra amit az előbb tárgyaltunk hogy mennyire utálom.
Sand river, Maus áll velem szemben 50-60m-re. Amíg volt hp-ja szépen vitte a tornyát a 303-as pen. Amint lement 173hp-ra valamiért nem vitte be ugyanott ahol előtte többször is csak másodikra.
Kicsit magasabbról, de szemből tudtam rá lőni ezért úgy próbáltam beállítani a tanks gg-n is.
Szóval amikor alacsony lett a hp-ja valamiért az a ~7% érvényesült a 93% helyett. Tudom, benne van a pakliban hogy kicsi rollt dob az átütésre, de miért mindig a megsemmisítő találatnál kell ezt eljátszani?
Azt hiszem erre is több időt és energiát fordítottunk mint kellene, én is tovább lépek.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #245438 üzenetére
Hidd el én is észreveszem hogyha "segít" az rng.
Azzal van tele a péló hogy minden csatában látok olyat akit azért nem lehet elsőre vagy másodikra kiszedni mert éppen rajta a sor.....Mondjátok hogy mindenkinek megvan az esélye, meg ugyanúgy segít stb.....
De azáltal hogy "véletlenszerűen" működik sohasem lesz fairplay.
Az igaz hogy mindenkinek adhat és elvehet, csakhogy amit elvett azt nem tudja a következő csatában visszaadni. Érted, mész egy nagyon fajin kört, mondjuk 7 kill 9k dmg és már csak egy low hp-s papír tank van veled szemben. Spotolod, becélzod, meglövöd, bumm....kritikus nulla. Cserébe spotot kapsz kapáslövés, garázsmenet... Ezt a következő 100 csatában sem tudja visszaadni akkor sem ha minden lövésed bemegy. De lehetne sorolni, te is tudod hogy mennyi jó csata múlik egy lövésen....
Hiába játszunk egy játékkal, mindig az rng-n múlik hogy ki milyen szájízzel lép ki.
-
oke
senior tag
válasz
xAttilax #245386 üzenetére
Kicsit ide kapcolódva, lesz még idén újabb Battle Pass szezon vagy a mostani az utolsó? Cobráért mennék, 17 tokenem van, a mostaniból a 3. fejezetet csinálom, de szerintem azzal nem végzek, max 1-2 token jön még be onnan. Kérdés kell e improved pass-ra beruháznom emiatt.
-
2thletme2day
őstag
válasz
xAttilax #245384 üzenetére
Hogyan lettek meg a tankok az arty küldetések nélkül? Parancsokkal? Ebben az egészben az a legbosszantóbb, hogy olyan feltételekhez kötik a teljesítést ami leginkább a csapaton múlik és nem az egyénen... Ja és persze a HE nerf sem segített ezeknek a küldetéseknek a teljesítésében. Különböző platformokon sok helyen olvasni, hogy még a HE Nerf előtt sikerült a tankok megszerzése. Mondjuk megnéznék egy előtte-utána diagaramot ebben a témában.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #245109 üzenetére
Biztos azért üres....
Mert amúgy nagyon menne, éppen az előtted lévő hsz-ben írja Pug hogy rég volt már konteos hozzászólás, mégis kihalt a topik.
Amúgy nekem nincs sok prémtankom és ami van az is szar úgyhogy én nem tapasztaltam ilyesmit. Az itteni sírásokból rémlik a Skorpion G illetve mostanában a BZ-176 használóktól hallottam hogy nem muzsikál úgy mint az elején.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #245035 üzenetére
Már egyáltalán nincsenek benne célkitűzéseim, kiégtem, kiöregedtem, motíválatlan lettem, bennem ennyi volt.
Gurulok amíg kedvem van, előfordul hogy felidegesít egy-egy szitu, de akkor inkább befejezem. Minek játszak ha nem szórakoztat?
Régebben nagyon sokat tudtam játszani vele, akkor is amikor felhúzott mert sokkal jobban élveztem a játékot. Most már elég hamar megunom a csatákat, hiába vannak jó körök. Egyébként az üzletpolitikájuk és amit a játékkal tesznek/tettek az sem szimpatikus. Érteni értem hogy kell a pénz, csak nekem ez így nem felel meg ezért nem is támogatom őket, sem anyagilag sem a pozitív véleményemmel. Teljesen free to play játékos lettem, wot streameket sem nézek egy ideje. Szóval nem tudom megígérni hogy jövök még sírni a sok "véletlen" miatt mert odáig már nem jutok el.
-
-
-
hulp01
senior tag
válasz
xAttilax #244017 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. 4 wines küldi helyére nem tud 5 winest pörgetni. A négyes az a napi küldetések közül a harmadik szint az ötös meg a bónusz küldetés.
Sajnos nálam az elc kipontozódott tegnap, pedig azzal a wines küldik eléggé jól mentek. A top xp-t is általában könnyen meg tudtam csinálni vele. Amit szinte alapból skippelek, az az ölj 4 tankot egy csatában. Ez bónusz küldetés, és általában akkor adja, amikor az előző csatában volt 5-6 killem.
Ez totál véletlen, hogy összejön-e vagy sem. Ezért inkább nem is görcsölök rá.
-
manu75
aktív tag
válasz
xAttilax #243312 üzenetére
Alapból gondolhatnád, hogy nem vagyok az a típus aki otthon ül és konteokat gyárt.
RNG-ről volt szó ahhoz szóltam hozzá saját példával. Nem egy ilyen eset van túl vagyok én is 40k+ csatán. Megkaptam a sebezz 7500-at. Úgy érzem az rng azt szeretné, nehogy letudjam ezt két kör alatt. Mert ha sikerül lehet nyargalok át másik játékra? Nálam nem releváns, mert évek óta más játékot nem űzök a WOT-on kívül.
Szóval bukok zsinórban 4 kört sebzek az utolsóban 500-at majd beadja a játék, mekkora ász vagyok és hozzámvág egy 30%-os kupont. Kész vicc, nyilván próbál ösztönözni, hogy maradj és játsz. Ezekből a karácsonyi ládákból nekem is jutott két 8-as tank is. Nem is tudom megmondani, hány csata ment le mire láttam egy tier9-es tankot szerencse lenne? Ha most elindítanám inkább 51% az esély egy tierx-re amivel egyébként semmi bajom. Vipera 10-es csata jön a goldspam alapból ezerrel 5k lepattanó. Következő csata tier 6-os olasz td 400+ méterről szemben kilukaszt tier 7 IS alapágyúval ementálivá lő ketten megettek reggelire. Nyilván szélsőséges esetek, de ez így van. Ha csak az átütést nézem lehet meg is haladjuk a +-25%-ot.
Az rng szimplán vacak ez a véleményem nagyban befolyásolja a játékot és tökéletes példának tartom a 3 perces 15:0,1,2-es csatákat. Kezdetektől igen sokáig nem volt ilyen, de ez nem is a játékosról szól, hanem a sok-sok pénzről. Egyébként nekem ez a hobbim én is költök rá még így is, hogy van ami nem tetszik benne, de ez van.
-
válasz
xAttilax #243308 üzenetére
Szerintem egy a gondolkodásunk a játékról ,azért írom,h ne vegye el a kedved a sok nyomi a fórumozástól. Sokan a játék ,szerencsejáték” faktorját,hibáit nem tudják felfogni és konteoznak. Pedig csak a játékkal nincsenek tisztába 100e csata után se. És pont az ilyenek miatt nem lehet megbeszélni a játék hibáit. Pl most te is kicsit besokaltál tőlük és már mindenhol ellenséget látsz. Pl nekem is volt tegnap egy szellem lövésem. És? Gondolom a gépem meg a szerver kötött volt egy pici kommunikációs hiba. Ilyenekről lehetne normálisan beszélni,de nem úgy,h mer csal a WG. Lehet nekem volt rossz az internetem,lehet a WG kéne szerver oldalon körbe nézni stb. 80% ugyan azokkal a tankokkal játszok kb egy éve . És elfogathatatlannak tartom,h egy azon tank totál szélsőségesen teljesít(-RNG). Ez nem csalás,csak egyszerúsítve programozási hibának,leszarásnak ,hanyagságnak,rosszúl paraméterezett kiszámíthatatlansági faktornak stb tartom.Ilyenekért simán lehetne háborogni,megbeszélni,csak hát tudom ez itt nem megy.
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #243308 üzenetére
a negativ RNG-re itt a válasz:
grille 15 folyamatosan alfa alatt sebez, bármibe lövök, ha ez nem negativ rng akkor semmi sem az.
a progiba elsö lövésem 670 körüli, sima löszerrel, kumulativval meg 760, az elc-t telibevertem elöröl és 670 sebzés kb. 150 méterröl. az strv-be szintén 697 hp., ja és a vége 2:15 lett 3 perc alatt. -
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #243305 üzenetére
Improved hardening nekem is van a maus-on, de mindegy is ez csak egy csepp a fostengerben.
Tulajdonképpen ha előfizet a wot+-ra akkor nem ingyen pakolgatja a felszerelést, csak ezentúl nem játékbeli pénzébe kerül.
A pay to win már akkor elkezdődött amikor a prémek erősebbek lettek a fejleszthető tankoknál.
Évek óta szajkózzuk hogy nem lesz jó vége mert egyre többet és többet kell ígérni hogy eladható legyen a következő tank vagy fejlesztés. Most itt tartunk, természetesen lehet ingyen játszani csak ugye kis pénz kis foci.Az egyetlen részleg ami jól működik a wg-nél az a marketing. A többi teljesen fogalmatlan.
-
manu75
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #243303 üzenetére
Én sem bántó szándékkal írtam amit írtam, én is bocsánatot kérek ha téged vagy bárki más számára sértőek voltak a hozzászólásaim.
Egyre ritkábban húz fel a játék, igyekszem elengedni az olyan csatákat amiben átmennek rajtunk mint kés a vajon. Ha mégis felhúz akkor inkább kilépek, aztán vagy kiírom magamból vagy nem.
Ott tartok hogy a napi mission bőven kielégíti a tankos vágyaimat még akkor is amikor jól megy.
A maus-os történet azért érdekes mert én mentem neki, 190t vs 77t és mégis nekem esik le a lánc?
Ezt az új árkád módot is kipróbáltam, hát sokkal rosszabb mint a másik. A másik fun volt, ez inkább unalmas.
A kötvényeket "kivettem" belőle, többet nem is megyek benne.Azért játszok még vele mert vannak számomra élvezhető módok/tankok a játékban, a random kezd cirkusszá válni, motiválatlan lettem.
Talán ha megint kihagyok egy évet újból lesz motivációm hogy tankokat fejlesszek. Ha addigra nem csak az OP prémekkel lesz érdemes játszani.
-
Viktoár
addikt
-
manu75
aktív tag
válasz
xAttilax #243259 üzenetére
Tegnapi bónusz küldim sebezz 7500-at. Első csata kpz 50t 4k fölött, gondoltam megyek stb-vel és meglövöm a maradékot gyorsan. Hát persze, két kör alatt 18 találat 6 átütő városi pálya mindkettő és közelharc. Gyors bukás mindkettő kör, 2100-at sebeztem össz. Bementem artyval ha már tankkal nem engedi és meglőttem a maradékot 2500 fölött. Ez nem normális dolog.
Phase 1-gyel volt még tegnap olyan csatám, csak nem néztem meg a meccs végén a statot, két lövésem is elpárolgott az éterben, hogy azt ugyan minek számította eltaláltam e vele vagy nem a tankot. Mindkét esetben közelre ment a lövés max 50m de a játék semmit nem jelzett. Mellé nem ment visszanéztem a replayt.
Érezheti ilyenek miatt az ember, hogy szopatja a játék én is azt mondom jogosan, de ezzel nem kell foglalkozni úgyse tudunk változtatni rajta. Nem vagyok kezdő ebben a játékban és tudom jól, hogy korábban nem voltak ekkora különbségek és ezek a szellemlövedékek sem fordultak elő. Hébe hóba akad egy de ha már egy meccsen kettő is van egymás után akkor ott már problémák vannak a játékban. Az is lehet, hogy a másik csapattársam is kapott két ilyen szellemlövést meg a harmadik is. El is dőlt, hogy bukod az egészet bármit csinálnál ez a frusztráló.
-
-
hulp01
senior tag
válasz
xAttilax #243259 üzenetére
Ha 2 perc után 1:9 az állás, akkor már sejthető. Tegnap Fjordson futottam bele ebbe. Nyerő oldalról, mire felértem a shrekkel a hegyre, lőttem kettőt, arra már a csapat fele halott volt. Én meg csak néztem, hogy wtf? 1:15 lett a vége. Bár szerintem itt nem a fenti rng volt az igazi probléma (mert a lövéseim alapvetően bementek, 2k sebzéssel zártam), csak a játék próbált kompenzálni.
Előtte volt egy meccsem safe haven-en, amit a végén sikerült lehozni egy Karival (én shrekkel), ráadásul a csávó nagyon jó fej volt: 5 killem volt, és már csak az arty volt hátra. Én spottoltam az egyik ház mögött, de mivel engem nézett, nem tudtam rámenni. Valami 10hp-m volt. Megvártam míg a Kari odaért, és ahelyett, hogy kilőtte volna oldalról az arty-t, simán bement elé, az arty lőtt, és így meglehetett a topgun. Nagyon ritkán látni ilyet.
Ugyanebben a meccsben volt még egy IS6 (top sebzőként végzett 4k-val t9-ben). Utána kölcsönösen gratuláltunk egymásnak. Utána jött a fenti 1:15-ös csata. Rá is írtam az előző IS6-os játékosra, hogy tessék ez van, és ő is azt írta, hogy neki is volt egy ugyanolyan csatája. Semmi összeesküvés elmélet, csak vicces volt.
Érdemes Skill tegnapi videóját is megnézni. Szivatta az rng őt is rendesen.Csak ő így is lő 2-2,5k sebzést t8-ban az átlag játékos meg mondjuk 2-300-at.
-
válasz
xAttilax #243257 üzenetére
Szerintem igaza van a kollégának. Csak ezt én nem úgy gondolom,h direkt az egyénnel akar ki.aszni a WG,csak szar a programozás. Én,ezt akkor látom,mikor megyek pl a Leopárd 1,és tűpontos ágyúval semmit se találok el. Nem,az ,h nem ütöm be,el se találom. 10 lövésből van kb egy sebzőm,csata végén nézem és több játékos társam is így járt. Ez nem össze esküvés elmélet,csak program hiba,szerintem.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #243253 üzenetére
Az megint egyénileg lenne kimazsolázva. Ennél egyszerűbben is megoldható, van két csapat, az egyik időnként szopóra van rakva és kész. Gondolod egy 15:0-ás meccs csak azért van mert mindenki emberszabású az egyik csapatban? Vagy a lila játékos azért nulláz ki mert béna?
Sajnos tapasztalatból mondom hogy vannak meccsek amiben 5k helyett lősz 1k-t mert szopóra vannak rakva a játékosok. Egy olyan játékban amiben ± 25% van amit nem tudsz befolyásolni, elkerülhetetlen hogy időnként a minuszt kapja a csapat.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #242994 üzenetére
Nem azért mert én én vagyok.
Csak az ilyen anomáliák miatt nem sebez a csapat és ebből következik hogy nem tudunk felülkerekedni az ellenfél tankjain.
De most már visszakeresem és megnézem.
Kb azon a ponton nekem ~170mm-t jelez.
Sőt még nem is döntöttem megy annyira mint a játékban volt. A lényeg hogy 270-es pennel még minimum roll-al is lazán átütő lett volna. Amúgy ma az E3 "torony" oldalát sem tudtam belőni szintén T30-al.
Azt megnyertük.
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax #242988 üzenetére
Ebből a szögből lehet hogy lepattana de ennél jóval nagyobb szögben lőttem rá.
Egyébként elég troll a t30 lövege. Most hogy említetted a diablot, én is elkezdtem másik játékot játszani, nyugisabbak a napjaim.
Igaz én a túlélősöket preferálom, bár valahol már a wot is csak arról szól.
-
válasz
xAttilax #242988 üzenetére
Gondolkoztam a Super Conqueror ágán,de el is ment a kedvem. Kihúzom,játszok pár hónapot majd akár nerfelhetik is
Van kb 10 tankom amivel szeretek játszani,ebből 5 prémtank,azokhoz nem nyúlnak, eljátszogatok és kész. Szeretem ezt a játékot,más játék mostanság nem köt le , bár én még csak 1,5 éve nyomom
-
Dobi 562
addikt
válasz
xAttilax #242901 üzenetére
Tenyleg jo lett!
Szegeny Rinot raktam is vissza a garazs melyere, a Centi AX-el nagyon jo jatszani, minek vesztegessem az idom a Rinoval...
Aki erez ra igenyt az meg most gunmarkolja le a Centurion AX-et, 4k kombinalt kell a 3. jeloleshez, ez biztos hogy feljebb fog menni.
-
jimmy74
őstag
válasz
xAttilax #242905 üzenetére
Úgy értem kipróbálta milyen az ágyú statja buff után és nem nagyon érződött ezekkel hogy rosszabb lenne a buffolt tank a fejl.edzessel és a turbóval de ezekkel meg egész fürge lett illetve megmaradt a modul érzékenység emiatt rakott f.edzést és próbálta így hogy mennyire lesz más lövegkezelés.
-
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
xAttilax #242401 üzenetére
aha van papíros verzió amit a world of imaginationtanks csinált meg itt hát bravó ezt nem tudtam
ide már mindent beengednek képzeletföldjéről csak azt nem értem akkor miért nincs magyar ág is mi is képzeljünk nagyokat és lerakjuk egy levéltárban aztán megtaláljuk
Visszatérve a valódi most is létező T-34-85M-hez amit ismerek ezeket módosították és modernizálták rajta:
T-34-85 Type 1969 / T-34-85M - modernized T-34; new radio; new wheels; improved transmission system; driver's night vision; external fuel tank mounts; emergency water under the rear hull device.
Source: https://tvd.im/land-systems/3025-t-34-85.html
Model 1969 (also called T-34-85M) - This was a refurbishing program introducing the new R-123 radio set, 'starfish' road wheels similar to those on the T-54/55 tank, night driving equipment, drivetrain improvements, repositioned or removed smoke canisters to make a space for additional 200-litre external fuel tanks and a ditching beam at the rear. An external fuel pump was added to ease refueling.
[link] https://en.wikipedia.org/wiki/T-34_variants
De nyilván nem kell mindent készpénznek venni amit mások állítanak meg lexikonok mert, ha utána jár valaki mint egy másik szituációban akkor csontvázak eshetnek ki és kiderül pár baki is
[link] https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/447393-incorrect-hull-front-armor-of-m1-abrams-ipm1-and-m1a1/
-
-
Hangfalképű
tag
válasz
xAttilax #242303 üzenetére
Keményen tolja dfsz mi?
Már hiányzott.
Amúgy QB alázattal áll a tudásához, nem pedig a magas lóról szól le a porban fetrengő férgekhez, azaz hozzánk, már ha valóban olyan ügyi dfsz, mint amilyennek beállítja magátEgyébként abban igaza van, hogy arannyal több sebzést lehet kiosztani átlagban, mint nélküle, már ha nem vagy teljesen fogalmatlan. Azt is mondhatnám, hogy növeli az effektív dpm-et a gold, mivel nem sokszor nem kell szórakozni gyengepontokkal, meg keresni a lehetőséget, hogy mikor fordul oldalra az ellenfél vagy hogyan kerülöm meg. Betöltöm a HEAT-et és már viszi is a tankot és így lehet, hogy két lövés is bemegy, míg normállal csak egy az időtényező miatt.
-
hulp01
senior tag
válasz
xAttilax #242301 üzenetére
Azért ebben nincs akkora titok, hogy ha mondjuk a LIS esetében valaki full golddal használja, átlagban 1-2 lövést simán bevihet pluszban. Magasabb pen, gyorsabb lőszer, bizonyos esetekben nem kell annyit célozni, ezért elkerülhető pár lövés. A pótkaja is segít. Én kipróbáltam pótkaja nélkül, de utána nagyon rövid időn belül kétszer is gyújtottak, szóval én inkább visszaraktam a tűzoltókészüléket. De akinek annyira fullos a legénysége, hogy van rajta tűzoltó skill, lehet hogy megéri. Vagy csak nem zavarja, hogy vannak olyan meccsek, amikor leég.
Jobb játékos persze nem lesz, de azért az átlagsebzése emelkedhet simán. -
Baltazár123
őstag
válasz
xAttilax #242301 üzenetére
Ha a hisztizés helyett arra fordítanál nagyobb figyelmet, hogy megértsd a működését, talán még lehetne is veled róla beszélgetni. Talán.
Az, hogy egy gyorsan kitárazó tier10 tank esetében 2-3 plusz sebző lövésem van csatánként, amik kb 800-1k sebzést jelentenek arany lőszerrel az még nem azt jelenti, hogy pontosan ennyi plusz sebzésem lesz minden más tankkal is. Egy bz176-al könnyen lehet, hogy ennél több is összejön, egy Lis-el lehet, hogy csak 5-600. Változó ez. Értem én, hogy fel kell dolgoznod, hogy másnak is telik most már arany lőszerre, meg majd prém kajára is. Bár azt majd leárazáskor veszek, 20 kr edit sok nekem, legalábbis most még próbálgatom a határokat, hogy mennyi pluszt kreditet égethetek el, hogy ne legyen nagy mínuszom legalább heti összesítésben.Bár ez is érdekes, elégettem 250k-t az 50b-ben, utána 3 csata az strv s1, lis meg type59 és nullán voltam.
Nem kell erre válaszolnod, hacsak nem kívánsz értelmes módon megnyilvánulni ebben a témában és nem ilyen hisztis módon. Az én véleményem nem fog megváltozni, a helyes lőszer, de mindenekelőtt az esetenként jóval nagyobb átütés az bizony plusz sebzésben is meg fog jelenni. A pótkaja, direktíva, fejlesztett bountys cuccok meg javítják a tank tulajdonságait, amik szintén hoznhatnak plusz 1-2 sebző lövést. Olyan lövések, amik jelenleg lepattannak vagy elhibázzák a tankot. Egyébként QB pontosan ezt mondja, több videójában is, érdemes inkább őt hallgatni, mert rendkívül logikus, alapos és analitikus megközelítésű.
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
xAttilax #242199 üzenetére
persze persze nem fontos a prém ammo akkor játszál nélküle vajon ki az aki tényleg megtette itt
Én csak azért mert 2010-ben nem volt fontos amíg be nem vezették a HEAT rendszert elsőnek medekre hogy "balanszolják" a játékot xD.
Mondjuk ott jött pár év szünet mert nem akartam fizetni a játékért most meg már alapja lett persze nem forintokat kell ellőni mint régen lehet venni prémtankot is vagy creditet pénzért de mindig van amivel tönkre teszik és félre rakom.
Szóval nekem alap hogy nem viszek max 3db-ot a tier 8-as prémtankhoz és egy jó tankkal már 2. gunmark ott van pedig nem statra játszom bár sokat segíthet jobban figyelsz.
-
Hangfalképű
tag
válasz
xAttilax #242193 üzenetére
Régen, még évekkel ezelőtt volt itt egy dfsz34 nevű fórumtag, aki egy az egyben ilyen stílusban írta a kis novelláit. Szépen fogalmaz, igazi kultúrember és nagyon könnyű átsiklani az ellentmondásain, olyan jól fogalmaz. Ő sem mutatta meg soha az accountját, de mindig mindenre tudta a választ (kivéve ha hülyeséget írt). Anno sokan beleálltunk, mert meguntuk, hogy fáradhatatlanul tolta 20-30 sorban a "bölcseleteit".
Szerintem visszatért, de majd megírja, hogy tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest