-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #190417 üzenetére
Mi a f@xért kell ilyen sűrűn frissíteni a játékot . (?) Elég lenne évente 1x . Ki kíváncsi egy újabb álcastílusra ? Vagy a kezelőfelület csinosítgatására ? Ezek sokadlagos kérdések ... Szerintem . Az egyre pocsékabb MM , a tereptárgyak melletti minősíthetetlen kamerakezelés , a láthatatlan tereptárgyakban elakadó lövedék problémája a szőnyeg alá söpörve ... mert senkit nem érdekel . Szerintem sokan fognak belépni azok közül , akik hónapok óta kerülik a játékot annak hallatán , hogy új álcastílus érkezett és új kezelőfelületet kap a tank becserélési opció . Vagy mégsem ?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #190339 üzenetére
Ennyire tetszik, hogy már sokadszor írsz róla?
1 órája kiadott hivatalos cikk szerint: "All Tournament rewards will be credited to your accounts before October 11, as we need time to make sure that there were no rule infringements among the winners, and absolutely no possibility of contractual battles. So be patient—the trophies are on their way!"
[Tank Festival 2019 Recap and the Road Ahead]Magyarul legkésőbb október 11-ig megkapod, egyelőre még vizsgálják, hogy a nyertesek nem csaltak-e. Az első helyezettek ha jól rémlik az intel és a razer által felajánlott komolyabb tárgyi nyereményeket kapnak, ezért kell jobban vizsgálniuk nem volt-e csalás.
Mondjuk szerintem biztos volt csalás, de úgysem fog kiderülni. Az elsőknek annyi pontjuk volt, hogy 2 héten keresztül éjjel-nappal folyamatosan játszaniuk kellett amint elérhetővé váltak a futamok, ezt nem hiszem, hogy egy ember meg tudná csinálni. Azt meg hogy mikor ki ült a gép előtt úgysem tudják ellenőrizni. -
popey37
addikt
válasz
jano_77 #190300 üzenetére
nem tudtad, hogy itt nem szabad a wg-t ócsárolni? vannak fizetett tagok akik dicshimnuszt kell hogy zengjenek a wg-ről és leoltják azokat akik rosszat mondanak.
/ amugy meg mindenki tudja, hogy manipulált a játék: a +/- 25% RNG pont elég manipuláció, ezért van a sok 5:15 eredményű csata: egyszerű mint az egyszeregy, számolj kicsit: 50-50%, valmelyiktől elveszi a 25%-ot, a másiknak odaadja és máris 25-75% ami a legjobb esetben is csak 5:15 végeredményt ad.
de nincs manipuláció. -
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #190203 üzenetére
Most visszanéztem a videót, és lehet korábban kezdik, csak nekem nagyon megmaradt ez az időpont, de szerintem így is késő este lesz. Később talán lesz pontosabb infó.
Egyébként szerintem ők is alszanak, csak délelőtt.
Nekem is el van csúszva napom a rugalmas munkaidőm miatt, ami most az NFL szezon miatt még jól is jön -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #190121 üzenetére
Nem ertem mit nem ertesz (nagyon nem ertem ezert tripla szemforgatos emotikonnal hangsulyzom
).
Ha unlock-olod a tier III nyeremenyeket, akkor kapsz egy 20% OFF kupont. Azt szeretnem tudni hogy azt fel tudom-e hasznalni, hogy csokkentsem az Offspring tank arat.
Csak mert szoktam kapni kupont jatekon belul de nem szokta engedni barmire felhasznalni.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #190109 üzenetére
Igen igazad van, ez a ritkaság dolog sokat változott idén őszre. De tavalyra igaz volt az állítás, hogy olyan tankokat tettek bele, amit nem lehetett soha goldért kapni (Skorpion), vagy addig nem vagy alig lehetett megvenni egyáltalán (IS3A, E25, Defi). Alapjában olyan tankok, amiket ha kidob az embernek akkor szinte biztos hogy örülne neki. A felsorolt négy tanknak legalábbis szeritnem jobban örülne az ember mint egy KV5-nek.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #190076 üzenetére
Köszi valóban, tökre elkerülte a figyelmem!
Egyébként tökre meglep, hogy egy csomó haverom mennyire rápörgött, hogy flash a tank. Engem csak a speckó legénységi hangok mozgatnak mert már kicsit unom a gyáriakat. A kinézet nekem nem dob sokat a tankon, úgyis nagyrészt belső nézetben vagyok.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #190053 üzenetére
Én is azt szoktam, de igazából mindenki rohangál, mint a mérgezett egér, elég random az egész. Ahogy én látom, szinte semmi nem múlik a tehetségen. Volt már 5/5-ös napom is minden csatában 1000 sebzés felett, míg tegnap pl 1-et nyertünk összesen, akkor is foglalással, mert az utolsó ellenfél elakadt az utolsó saroknál, így nem ért be időben. Engem kifókuszoltak a bázison, lett 700 sebzésem, az is 2 tankba, szóval kupát is alig kaptam. Néha rá szoktam nézni a játékosokra, és nagyjából párszáz csata után mindegy, ki mennyit játszott.
Bobyjack: A T55A még az első kampányban van.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #190048 üzenetére
A konténeren keresztül lövöldözés tényleg meredek, de a lag sok furcsaságra képes. Nem hiszem, hogy csak arra fogta volna.
Ami meg a több HP-s tankok lövését illeti, néha muszáj, mert ha egy tankot fókuszál mindenki, akkor a nem sebzett tankok simán behúzhatják a foglalást. Párszor kaptunk már ki így, és nyertünk is. Én erre is szoktam figyelni, és néha muszáj célt váltani, még ha ezzel esetleg beáldozzuk a csapattárs maradék pár HP-ját is. Alapvetően a nem lőtt tankokat próbálom leütközni, hogy ne kelljen célt váltani, de nem mindig sikerül. Ezért is gáz, ha egy csapattárs elhullik, mert egyedül, vagy ketten nehéz figyelni mindhárom ellenfélre, hiába van esetleg többlet HP. -
Eugene Roe
őstag
válasz
jano_77 #189933 üzenetére
A durva kockulás nem is különbözik semmivel sem a piálástól, vagy a többitől, úgyhogy... :)
Sokat segít kezdetnek már az is, ha nem a dunsztos üveg kinyitásával kell várni a kör végéig, hanem a köv kört nem kezded el, amíg meg nem csináltad ezt.
Vagy előbb kérdezed meg, hogy milyen volt a napja, mint bekapcsolnád a gépet hazatérést követően :P
De nyugi, ezen a "tisztázáson" minden kockát is magába foglaló kapcsolat átmegy.
-
vepe
őstag
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189912 üzenetére
A boostok jók lettek volna, de nekem annyira unalmas és monoton volt, hogy talán ha 10 csatát mentem vele. És mivel nagyrészt ez volt a közvélemény a tavalyi eventtel kapcsolatban, remélem, eljutott hozzájuk is a hír.
Viszont ahogy nézem idén ez a csapatválasztós móka lesz a divat. Most is ez van, a Halloween eventen is lesz, és szerintem a karácsonyit is megspékelik egy ilyennel, különben az már a harmadik ugyanolyan karácsonyi event lenne, ami szintén kezdene unalmassá válni. Az alapelveken nem változtatnék, de kellene valami csavar a dologba, hogy ne legyen teljesen ugyanolyan, mint az előző kettő. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189898 üzenetére
Szerintem nem lenne fair, ha nulláznák. Én pl este csak egyszer, néha kétszer tudom lenyomni az 5 csatát, mert ugye várni kell majdnem 40 percet. Tegnap pl csak egyszer tudtam végigcsinálni, abból egy bukta lett. Ezen kívül megcsináltam a tanklövöldét, és annyi. Így meg tegnap gyűjthettem kb 120-130 pontot talán. Tegnapelőtt 2x csináltam meg, az kb 300 pont, ha jó vagyok, első nap meg egy csomó buktám volt pont nélkül, szerintem 100 sem lett. Ezt, ha összeadogatom, akkor is kb 600 körül járhatok, de nem tudom, nem néztem tegnap.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189892 üzenetére
Majd írd meg, hogy nullázódott-e vagy sem. Szerintem nem fog.
Én közel voltam a végéhez ezért inkább megcsináltam. A végén 8-ból 6x nyertem így egész gyorsan meglett.Az 50 aranyhoz 100 pont kell és ez 1x teljesíthető naponta és ez nullázódik is naponta. Vagyis ha a fő küldetés nem nullázódna a szakasz végével akkor 11x tudnám behúzni az 50 aranyat ami összesen 550 arany lenne. Nem olyan hatalmas összeg amitől meg lehetne gazdagodni a játékban szóval ezért sem látom értelmét, hogy nullázzák. A játékosok nagy része a második héten jutna el az 1400-ig és csak pár napjuk lenne aranyat gyűjteni.
Az 1400 ponttal 31 töredéket gyűjtöttem ami a 3 parancsnok fele, szóval aki a 3 parancsnokra pályázik annak 2x kell az 1400-at megcsinálni.
Replay mappám szerint 84 futamot mentem az 1400 ponthoz. Vagyis az én teljesítményemmel kb 160 futam a 3 parancsnok. Csak szólóban játszottam. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189890 üzenetére
Mert nem bázisfoglalással nyertetek hanem megöltétek az összes ellenfelet.
Ami a pontnullázást illeti, számomra nem egyértelmű, hogy az első szakasszal le lesz nullázva. Annyit ír, hogy aki megcsinálta az 1400 pontot annak nyílik egy új pontgyűjtés amivel naponta 50 aranyat zsebelhet be és ez az 50 aranyas csík nullázódik minden nap.
Az 1400 pontos lehet, hogy nem fog nullázódni, szerintem túl sokat kéne ahhoz játszani, lennének rengetegen akik az egész event végéig gyűjtenének összesen 1400-at.
Persze ki tudja, reggel kiderül, mert 6kor lesz vége az első szakasznak. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #189851 üzenetére
Sajnos ez nagyon csapat függő, ha kicsit is hülyék a társak akkor sok remény nincs a pontokra. Tegnap egész értelmes társak voltak, a végén automatikusan kiállt mindenki a körből, hogy megvárjuk az ellenfelet a sebzés miatt. Viszont az utolsó direkt nem jött ezért be a célba és elindult visszafele. Emiatt nem lett max pontom
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189843 üzenetére
Jól mondja notika.
Nagyjából az én taktikám:
Nekem a T-50 jött be legjobban a nagy tűzgyorsaság miatt, mert ha én egy lövést hagyok ki valamilyen fedezék miatt, akkor bukok 2 mp-et, de ha a Leopard lő a falba, akkor sokkal többet bukik, és egy tárból sem biztos, hogy mindegyik talál, vagy sebez. A Chaffee pedig lassan lő, így ha egy nem talál, még többet bukik, hiába sebez nagyobbat. Pl a T-50 a nagy felüljárón haladó tankra képes 3 sebző lövést leadni, ami kb 60-70 dmg, míg a Chaffee 1-et, esetleg 2-t, ha szerencséje van. Nem biztos, hogy más is így van vele, nekem ez a tank jött be legjobban, miután 2-3 csatára elvittem mindegyiket.
Ha valaki beírja az elején, hogy mit, akkor próbálok én is arra menni. Kivétel ez alól, ha az egyik ellen kivár induláskor, mert akkor azt próbálom DPM-ből lenyomni futam közben. Ha mákod van, a futam végéig le lehet amortizálni a tank felét minimum.
Ha senki nem szól semmit, akkor én is később indulok. Nem sokkal, csak kb 1-2 mp-cel. Ez arra jó, hogy kiderüljön, az ellen mit csinál. Aztán kijelölöm az utolsót, nyomva tartom a tűz gombot, és csak a vezetésre figyelek. A többi le van sz@rva. A hordókat érdemes kerülgetni, mert akkora füstöt nyomnak az arcba, hogy nem látsz tőle egy ideig semmit. Azt sem, hogy épp hogyan fordult keresztbe a tankod. Vannak furcsa akadályok a nagy felüljárón, én már kétszer is oldalra fordultam, mert a mini járdaszegély (ami a textúra alapján max 1 cm magas lehet) úgy meg dobta a tankot nitrózás közben, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, a játék rakott vissza talpra. Tehát csak akkor nitrózz a felüljáróalján, ha az út közepén vagy és nem a szegély felé tartasz!
Ha nagyon lemarad a célom, akkor váltok egy közelebbire. Azért is érdemes, mert ha mondjuk nem érsz be időben a célba, és befoglalnak, vagy valamelyik meghal közben, akkor buktad a "Sebezd meg mindhárom tankot" küldetést, így azért nem kapsz pontot. Plusz minél messzebb van, annál kisebb esélyed van eltalálni.
Ha látom, hogy a célom (vagy jobb esetben senki) nem engem lő, akkor érdemes minden magaslatra felmenni, így nagyobb az esélye a találatnak. (Rohadt jó az auto-aim és a lövedék sebesség, érdemes kihasználni!) Volt, hogy sebzés nélkül, full HP-val értem be a csatába, tőlünk mindenki meghalt már, a két maradék ellennek pedig összesen volt kb 600 HP-ja, így halál nyugodtan kivégeztem őket. Mint kiderült, mindhárom tankot én lőttem ki, csak az elsőt észre sem vettem a nagy izgalomban.
A célban pedig focus-fire van. Mindegy, hányan lőnek téged, nincs revans, a legkisebb HP-st kell lőni, és folyamatosan mozogni, lehetőleg a körön belül maradva! Közben figyelni kell a többi ellenfelet, mert mindegyik feje fölött írja, hogy hány foglalási pontnál jár, és hiába lövitek a többit, akárki képes egyedül is befoglalni, mégpedig elég gyorsan.
Ha esetleg úgy értek célba, hogy az ellen lemaradt kicsit, akkor azonnal a konténerek mőgé kell bújni, mert 2-3 tank másodpercek alatt befoglal, és ha csak egy találatot megúszol, már lehet, hogy győztök.
A lényeg viszont, hogy ügyesen kell vezetni, nem szabad nagyon lemaradni, mert akkor a csapat elveszti a harmadát, és az már túl sok, nem érsz be időben, és befoglalnak.
A Colin McRae rallys múlt (nekem nincs), és némi NFS driftelős múlt (nekem van) sokat segít, pár futam után előjöttek a reflexek. Meg persze a szaladgálós lightos gyakorlat is rengeteget számít (nekem az sincs). -
Warton
őstag
válasz
A lényeg, hogy minél előbb érj a célba, lemaradni faszság, mert a célegyenes után az a lényeg, hogy a saját csapatod legyen létszámfölényben. Ha te hátul lógatod a brét akkor a két csapattársadat megzabálja a 3 piros, és mikorra odaérsz vagy megesznek téged is vagy befoglalnak.
Összefoglalva, minél előbb érsz célba annál jobb, mással fölösleges foglalkozni. Rálokkolsz a legközelebbi ellenfélre menet közben, és amikor a piros tetejű fal mellé érsz vagy látod, hogy tudod lőni akkor lövöd. Egyenesek elején turbózol, azaz nem a kanyar közepén, nem ugratás közben, hanem sík talajon az egyenes szakasz előtt, kanyarban kanyarodsz, lehetőleg kerüld az ugrálást. Ennyi.
Kis taktika: próbáld meg mindhármat sebezni, és nem árt, ha 500 felett sebzel mert az már instant egy kupa mindentől függetlenül.
Szerk.: nekem a T50 vált be, persze ez ízlés kérdése.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Illetve próbáltatok-e már átugratni a szomszédos pályára, sikerült-e vkinek? Van-e bevált pont a pályán erre?
Nekem 1x sikerült, a pálya végén, mikor a szerpentinről legurulva jön az ugratós szakasz. Ott a második bukkanóról sikerült átmennem az enemyhez, de itt már tulajdonképpen sokat nem nyerek vele, mert már csak egy kanyar van hátra és a cél egyenes.(#189844) notika77: Köszi az ötleteket. 2-est Ollie is javasolta, ezt alkalmazom is azóta. Vagy csinálják vagy nem. Mondjuk az élre törőt csak indulás után lehet megjelölni. Mikor beírom, hogy egy célpontot lőjünk, akkor még nem tudom hogy melyik lesz a leggyorsabb. De majd figyelek, hogy amiből egy van pl. 3-as, ha lemaradok és az enemy is rám állva lemarad és a másik két csapattárs meg behúzza a bázist, igaz, hogy nyerünk, de nem kapok lófütyis sem, mert nem csináltam semmit.
-
notika77
senior tag
válasz
1. Tanuld meg vezetni a tankod és ne maradj le sokkal.
2. Induláskor írd be, melyik tank legyen az első célpont. (legközelebbi vagy amelyik fajtából csak egy van, de leginkább az elsőnek élre törőt szokták megjelölni)
3. Imádkozz, hogy az ellen ne téged válasszon ki, ha mégis ez történik próbáld meg, hogy lemaradsz, mert ilyenkor vagy célt változtatnak vagy ők is lemaradnak és nyer a csapatod -
válasz
jano_77 #189837 üzenetére
Elírtam másodszorra. Persze jó lenne 1 millió arany, többet nem kellene venni.
Szerencsére nem kellett sokat foglalkozni a gyerekkel, de ez a versenyzősdi nem vesz el sok időt, kb negyed óra minden órában.
Amúgy azt vettem észre, hogy nappal rosszabb versenyezni, mert sok olyan játszik, aki nem érti meg a legalapvetőbb taktikákat sem, pl azt, hogy egy ellenfélre koncentráljuk a tűzerőt. Sőt, sokan azt sem tudják szerintem, hogy meg lehet nyomni a 4-es gombot.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189795 üzenetére
Nyilván, de az ilyen leveleket azok is megkapják, akik évek óta nem léptek be, de az email címük még ugyanaz.
Pl pár napja kaptam a WoWs-ból egy levelet, hogy kaptam 5 misit csak úgy, mert szülinapjuk van, és egy tier 7-es hajót két hétre. Meg valahonnan van 5 nap WoWs prémiumom is.Kicsit mások az ajcsik így, hogy kevés az aktív játékos.
-
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #189791 üzenetére
Elvileg emailben kaptál egy linket, amiben egy tankkal mehettél végig a karriered statisztikai adatain. Az út végén lehetett átvenni a jutalmat. Nem került a spambe a levél? Öcsém is azt állítja, hogy nem kapott ilyen levelet. Nekem a games_eu@prm.wargaming.net címről küldték 'We have a gift for you' tárggyal 4 nappal az évforduló után.
sautia
-
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #189789 üzenetére
Én is ugyanezt kaptam, de a 7. évfordulóra két hete. Ahogy a WGt ismerem szándékosan olyan tankot ad, ami már megvan, hogy 1 millió kredittel szúrja ki a szemünket.
Ha igazán ajándékozni akarna, akkor megnézhetné, hogy mi van a garázsban és olyat adna, ami még nincs. De akkor mire használnád fel a 30% kupont?sautia
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189740 üzenetére
(#189739) notika77
Azért az nem semmi, hogy már a legeslegelső fronline-nál is ami több mint egy éve volt már lehetett zoomolni a minimapon és ti még nem jöttetek erre rá?Skill a harmadik FL csatájában felfedezte: [link]
Nálam alap, hogy ha védő vagyok és betölt a bomba akkor folyamatosan a teljes térképet nézem, hogy lássam melyik zónát foglalják és oda dobhassam a bombát. Sokszor zoomolok ki és be.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #189716 üzenetére
Nem az en vilagom. 3 fos csapatok vannak. Ket futamot mentem. Az elsoben bertem a celba masodikkent, majd az ellenfel maradeka beerkezett, a csapattarsaim meg le voltak maradva mint a borravalo, bukta. A masodikban sajat csapattars engem lovoldozott meg beforgatott keresztbe haromszor, gondolom nem ertette hogy mi a jatek lenyege. Nekem ennyi eleg is volt.
Kellett nekem menni annyi jo kort tegnap, most egy csatan belul pattanok 3-szor kozelharcban IS lower hull-rol, Cromwell-rol, Progetto 46-rol IS-3A-val (221mm avg pen)... Meg az IS-t megertem mert ruszki szar, szoval troll a pancel de a papirtankokrol...
-
Dr.Én
veterán
-
vepe
őstag
válasz
jano_77 #189682 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy összejöjjön annyi, hogy tudjunk belőle venni 2-3 festést, ha csak az a nagy verseny nem ad majd jó mennyiséget. vicc pluszban, hogyha ugyanabból többet akarsz venni az árak emelkednek, szóval kitalálták ezt. Ne így legyen, mert a jónak nem vagyok elrontója, de tiszta szívás, hogy ennyi ideig kell gyűjteni a cédulákat utána meg a normálisabb dolgokat nem lehet megvenni, mert nem lesz miből.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #189603 üzenetére
A jatekosok hozzaallasan kene valtoztatni. Ha nem megy neki azzal a tankkal/tierben akkor lehet utana kene neznie hogy kene hasznalni az adott jarganyt. Vagy maradni alacsonyabb tierben es tobb tapasztalatot gyujteni.
Szerintem sokkal minosegibb a szorakozas mikor te osztod a legtobb sebzest meg odarakod magad, tudod mit csinalsz, mint azoknak akik celtalanul kempelnek/yoloznak ossze-vissza es abban biznak hogy le tudnak adni 1-2 sebzo lovest.
Persze ez csak utopisztikus elkepzeles, hiszen a jatekosallomanynak nincs igenye a minosegi szorakozasra. Illetve nekik az is eleg, ha parat tudnak loni garazsmenet elott.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #189599 üzenetére
Az FV az lehet, a KV-4 a frontvonallal egyutt mozgott, igaz sebeznie nem sikerult szegenynek meg valoszinuleg ki volt kapcsolva sebzes indikator/minimap. hardcore mode-ban tolta.
Tudom, hogy xvm fokusz volt, ezzel el is veszitette a csatat a csapatanak mert a top tankok beadarltak a frontvonalukat amig o ram vadaszott. Csak nekem ugye tonkre volt teve az a csata, dehat valamit valamiert.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189550 üzenetére
Tegnap én is játszottam két csatát. Nekem a napi stat van fent, és a nightly xvm, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Hibátlanul ment minden. Eltűntek a tankok a térképről is a haláluk után. De ettől simán el tudom képzelni, hogy a modok okozzák. Ha jól emlékszem, neked eléggé szét van moddolva a minimapod. Oké, hogy a Frontline-ban nem működnek a modok, de bezavarhat.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #189512 üzenetére
Igen, tudom, hogy egy hét van. A "ma" alatt azt értettem, hogy mától, csak elírtam.
ollie: Köszi!
Azt tudod esetleg, hogy az új referral programba már ma meg lehet hívni az illetőt, hogy a versenyes bónusz küldiket is megkapjuk, vagy majd csak effektíve a verseny alatt?
Illetve mi számít? A 60 napnál régebbi csata, vagy a belépés? Mert haver június elején játszott utoljára csatát, viszont augusztus elején belépett a játékba, de mégsem ért rá játszani, így aztán ki is lépett.
Logikusnak az utolsó csata időpontját tartanám, mivel a program elméleti lényege, hogy gyakoroljon az illető egy aktív játékos mellett, ha kezdő, vagy kijött a gyakorlatból. Tehát, ha nem játszott csatát, csak a hangárban gyönyörködött, akkor nem is fejlődött a játéka. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189500 üzenetére
Gondolom ez a patch hozza a mini játékokat. Ez egy fontos fejlesztés volt:
Have Fun With Festival Mini-Games!Már várom mikor lesz félkarú rabló a játékon belül. 100 aranyért pörgethetnél és lenne 1% esélyed defendert nyerni vele.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #189462 üzenetére
Orosz kémek szerint ez lesz a titkos tank:
Én egyébként még a vásár előtt megmondtam, hogy szerintem nem lesz semmi új és igazam lett: "CW tankok szinte biztos nem lesznek. Sőt én új tankot sem várok és nagyon nagy ritkaságot sem. Szerintem simán végigmennek a szokásos tankokon amik a shopban szoktak lenni csak most aranyért is vásárolhatóak lesznek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged