- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
Geller72 #223072 üzenetére
Acélfal:
Szenvedd el a legtöbb potenciális sebzést a csapatodból, de legalább 1000 életpontnyit és kapj minimum 11 találatot, majd éld túl a csatát.
Ha két játékos ugyanannyi potenciális sebzést kapott, akkor a legtöbb találatot elszenvedő kapja, ha ez is megegyezik, akkor pedig a több tapasztalati pontot szerző játékosé a medál.
Kötvény jutalom: Tier IV-IX: 1 db, Tier X: 2 db. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Geller72 #223065 üzenetére
én is jól szétlőttem és még ki is égett
Ezért egy kalap szar a wg a második wh legerősebb tankja ami valódi működő képes de a sok szellemharcos papír tank amik csak papíron léteztek vagy maxium 1darab félresikerült tervként na azok között elveszik
ezért jó volna egy fantom tank mentes játékmód
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #223058 üzenetére
Ezt másodkézből cáfolnám, állandó szakasztársam imádja a Boratot, de nem szereti annyira a Chart. Az ok egyszerű: a kicsivel baromi jó hit and run köröket fut a burst dmg miatt, a Char támogatósabb stílusa annyira nem fekszik neki.
Persze ez nem törvényszerű, csak egy ellenpélda.
Én úgy játszom a Chart, mint a Leo PT A-t és nagyon szeretem.
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #223058 üzenetére
Jelenleg azzal van messze a legjobb átlagsebzésem a játékban szóval nekem eléggé tetszik, annyi a pontom ha esetleg haverom aki nem rég kezdte úgy döntött volna kigrindolja a teljes battle passot akkor nem csak azért lenne neki játszhatatlan ez a tank mert ő még elég szar hanem azért is mert tényleg egy 3-4 skilles legénység és 3 felszerelés nélkül szerintem játszhatatlan
Mondjuk ez majd minden táras tankra igaz -
Szibilla
aktív tag
válasz
Geller72 #222900 üzenetére
Haladunk, haladunk, de Róma sem 1 nap alatt épült.
Nyugis: Persze, kiadja néha...gondolom nem volt arty.
Hja és milyen setup-pal használod? Legénységi skillek? Lehet amúgy, hogy nem a tankkal van baj, tudtam, hogy kockázatos megvenni, mert utálom az orosz tankokat, pontosabban azt a Holdat el nem találó ágyút rajtuk.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #222485 üzenetére
Igazság szerint cseréltem ezt accot akkoriban, mert a gépemet a wot-al vették meg én meg megkaptam ezt
(nem biztos, hogy teljesen legális ez) és ez az egy arty vonal van rajta, néhány vonal van tier6-8-ig feltolva rajta, kivéve az is7, ami az egyetlen tier10. Ilyen koca játékosnak jó lesz ez is. Emlékszem, hogy a francia artykkal, amik gyorsabban töltenek vagy főleg a tárassal jól lehetett artyt vadászni. valamelyik küldetéshez kellett is. Egy tárból elintéztem.
Sajnos, a dicker max a legnagyobb prémium tank, úgyhogy kredittel gondba leszek. Ha szórakoztatónak találom a játékot, akkor nézek majd valami komolyabb kredit termelő tankot.
Bár őszintén szólva a mindenféle küldetésekből most nagyon jön a pénz, igaz kaptam 7 nap prémiumot meg 3 ilyen elite tankot (super hellcat meg a társai), csak sajnos azoknak nincs kredit bónusza.
Nagyon sok minden megváltozott a játékban. Nekem tetszik eddig, de én nem veszem véresen komolyan, csak játszogatok. Mert azért vannak kabaréba illő jelenetek, meg tankok amiket 5 csatából se tudok duplázni. Meg az rng tud azért izgalmakat okozni, de ez mindig is volt. Na ez nem változott. Az a lényeg, hogy csak nevetek egy jót, ha kiszednek, ha a csapattárs semmit se segít. Olyan mindegy, azért próbálok ügyeskedni, nekem már az is elég játéköröm, ha sikerül egy ellenfelet jól megforgatnom, túljárni az eszén.
Emlékszem ez a WoT nagyon addiktív játék és sokan túl komolyan vették, fel is húzták magukat rajta nagyon.
tasidam: elmegy, igen, 50-60fps, teljesen jól játszható, ráadásul nekem a monitorom 1900x1200, tehát full hd-ban ez +4-5 fps még. Videokártyával persze szebb minden, a táj is kicsit kopár így mediumon, de én nem a fákat meg füveket nézegetem. Annyira nem csúnya a játék mediumon sem, tehát nem bántja a szememet. A low az már kicsit bántotta a szemem, kipróbáltam ott is, de az nem jött be, legalább medium kell. -
Hafy75
aktív tag
válasz
Geller72 #222409 üzenetére
Gondoltam, mert volt anyag a csatolt fájlban bőven, ezt ennyi idő alatt nem elemezték ki..Support, mi? Lófaszt az..
Itt egy Diablo3 server ping, ami Franciában van..De csekkoljak én le mindent, mert nálam van a baj..Csak az a baj, hogy ketyeg a prém, amiért FIZETTEM, de nem tudok játszani, mert "hülye vagyok", az én hibám..
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Geller72 #222357 üzenetére
Így is lesz, kiegészítve a mozgékonyabb HT-ágak közül néhánnyal. Igazából a lassúság csak egyik, ami bosszant, ha ez még egy pontatlan ágyúval is kombinálva van, akkor az már túl nagy hátrány, figyelembe véve, hogy még bőven van mit tanulnom, elsősorban a pályákról és a trükkösebb tankok gyenge pontjairól. Maga a játék nem egy bonyolult dolog.
-
kchryss
veterán
válasz
Geller72 #222340 üzenetére
Többször ki lett már tárgyalva hogy az átütésjelző számol a szögekkel, a minimum rng-t meg mindig is figyelembe vette. Sőt még a távolsággal és a normalizációval is számol. Magyarul csak akkor mutat zöldet ott ha -25% rng-vel is 100%-os valószínűséggel be tudod ütni.
Az már más kérdés hogy van a játékban szórás is és ezért általában nem pont oda megy a lövés ahova célzol (ahol az átütésjelző állt). -
BerserkGuts
addikt
válasz
Geller72 #222343 üzenetére
régen legalább tökösek voltak és kiírták mi a legrosszabb mi a minimum értéke
most eltitkolják nehogy ideges legyél mert állandóan baztatják változtatnak rajta
régen pl: klasszikus tigris 88-as esetében szépen mutatott a 199-200 de az lehetett 144 is mert annyi volt a minimum aztán lejjebb is vitték 132, 129 amivel olyan flame war indult fórumon meg magyarázkodás hogy így meg úgy esélyt adjanak kisebb tankoknak is blabla
szóval nagyon csúnyán eltudják baxni a játékot és most még csak ki se írták nehogy tudjál róla
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Geller72 #222337 üzenetére
A top playerek eléggé OP-nak titulálják, konkrétan a legjobb t8 med meg ilyeneket olvastam még a progrettót is kenterbe veri és hát van igazság alapja, de nyilván ez majd kiderül a későbbiekben hogy mennyire lesz ténylegesen OP mert még nagyon új.
@Castor: Pont az ágyúja az erőssége az a vascső kevesebb mint 4 másodperc alatt lő 200-at és nincs tár újratöltés meg magazin újratöltés, ezzel az egyik legdurvább DPM-re képes ami nagyon sok szituációban jól jön nem beszélve hogy milyen mozgékony.
-
-
Geller72
veterán
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Geller72 #222336 üzenetére
Egyetlen jó tulajdonsága nincs az én szememben...kiváltképp az a vasdarab nem tetszik rajta, amit ágyúnak csúfolnak. 4 skilles legénység...az nem mostanában lesz ott.
Az angol lassú vonalat átlépem majd, ha jól matekozok és a BP jól jön ki, lesz elég rajzom T8-ban kezdeni majd és a tankönyvek is meglesznek a legénységnek. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Geller72 #222312 üzenetére
A KV-1 és a T-150 nagyon jó tanulni? Ezzel egyet kell értsek, ha nem zavar, hogy lassú vagy, nehézkes, nem találsz el semmit, cserében téged huzatosra lőnek...
szóval mint újonc, azt mondanám, inkább nem jó tanulni, szerintem ez a tévhit még a régi időkből ered, mikor ért valamit a páncél és nem volt minden tele futkosó kis vackokkal, meg nem lőtte az aranyat boldog-boldogtalan...az arty gondolom ugyanilyen probléma volt régen is.
Nem hittem volna, hogy a KV-1-nél lesz tank, amit jobban utálok, de a T-150 megnyerte nálam eddig a leggyűlöltebb tank címet. Hozzá kell tennem, a legrosszabb legénységem is van benne, mert mitől is fejlődne, ha utálok vele menni?
Ettől függetlenül a játék tetszik, nem kell rágörcsölni és kész. De ennyi életunt, idegbolond, frusztrált embert, mint amikkel a játékban és fórumokon találkozni...a sok önjelölt szakértő már nehezen tudja ellensúlyozni ezt a pesszimizmust, pedig önbizalomtól (ha már észtől nem tud, ugye) duzzadó virtuális harcos is akad bőven.
Nyugis: én a 3-nál, de nincs 9-10-es tankom, így csak hűséggel tudok haladni.
-
Rogan99
tag
válasz
Geller72 #222329 üzenetére
Ezzel balancolnak unikum és piroska között gondolom. Ha az rng beadja akkor a gyenge játékosnak is lesz sikerélménye időnként és nem hagyja abba. Meg új játékosok is jobban megmaradnak pont emiatt talán.
Az máskérdés, hogy én pont emiatt hagytam abba pár éve, de hülye módon újrakezdtem.
-
tasiadam
veterán
válasz
Geller72 #222323 üzenetére
Mire poziciot talalsz a 4005el, a medek megnyerik. A grille-skorpio meg megy, lo, menekul. SU(i)-152 meg mire megfordul, annak is vege. Jobb TD egy medium orosz mint egy igazi td. Ugyis pattan a heat meg AP a nagy agyukkal, HE meg vagy sebez vagy nem talal
Trollsiggal meg ugy td-zek, hogy az arcaba megyek a heaviknek. Ha nem teszem akkor alig erem el a 2k dmg-t. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #222308 üzenetére
Na ez velem most egy tucat meccs alatt frekventáltan megesett. Bevallom, nem néztem utána pontosan a páncéljának, mert gondoltam olyasmi lehet, mint az M103, de sokkal-sokkal puhosabb annál... tegnap aztán fellapoztam a tanks.gg adatlapját és látom, hogy az egész test szemből ~200mm, hát ez mellbevágott.
Az sem segít, hogy hiába kisebb a kupola, a homloka is beüthető sík terepen a standard 250mm körüli pennel. -
dokee78
félisten
válasz
Geller72 #222274 üzenetére
Kredit boostot nem igazán ad a játék,max. ha megvetted a Battle Pass-t.
Ebben fukar a WG!Más téma:
Változtattam klán logót egy hete kb.
Viszont a játékban a klán fülnél még a régit mutatja.
Minden más helyen már az új logó van.
A telepítési mappában mit töröljek,hogy a klán fülre nyomva is az új logót mutassa?Tuti a kliensben van gond,mert másik gépen be lépve azon a helyen az új logó jelenik meg.
-
zozyk
addikt
válasz
Geller72 #222024 üzenetére
Magyarázd már el kérlek, hogy ezzel most mi a gondod?
Károd származik belőle? Vagy csak jó mindenért károgni?
Tényleg nem értem, hogy ha ennyi bajod van ezzel a "jól megírt programmal" , akkor minek ülsz le elé minden nap?Pistike: - Anya, tegnapelőtt megvertek a kocsmában, tegnap megvertek a kocsmában de azért ma is bemegyek.....
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #222007 üzenetére
Meg nagyon sérülékeny, minden lövéssel elmegy valami vagy valaki, általában a lőszerrekesz. Egy kis átütést szerintem is adhatnának még neki, bőven a legalacsonyabb az összes T6 td közül, még az amcsiknak is 160mm, a kínai, az ARL vagy akár a Nashorn mellett nevetséges ez a 145 vagy 150mm pen.
Én mostanában nem is nagyon szoktam látni és az is árulkodó, hogy ez a mostani ász xp vagy egy százassal elmarad az eddigi legtöbb xp-től, amit szereztem vele és eddig csak első osztályom volt, szóval a hős időkben jóval magasabban lehetett a szint vele. -
tasiadam
veterán
válasz
Geller72 #221939 üzenetére
8gb is elég kell legyen. Őseim gépében VGA sincs, 1 gigát allokál a iGPU magának, majd simán játszható, igaz nem végtelen fps-el. De ilyenkor azt kéne csinálnia, hogy ami a ram-ba nem fér bele azt a meghajtóra kiírja. Ergo ha nvme ssd-n van a rendszer, odaírja a maradék kellő rammennyiséget, de nekem sosem több, mint 8 giga ultrán.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221847 üzenetére
T-150 számomra lomha, az ágyú megbízhatatlan. Egymás után húztam a BP pontokat velük és amúgy mind a kettőnél jobb élmény most a KV-1S, megy 43-mal, jó az ágyú, kisebb a tank.
Amennyivel kevésbé bully tier 4-5-6-ban mint a másik kettő, annál jobban lehet vele érvényesülni tier 7-8-ban a sebessége meg a dpm miatt (persze goldot köpködve).De persze ez emberfüggő, mind a három abszolút játszható és működnek, nem egy Csörcsil 7 egyik sem.
-
peterson79
őstag
válasz
Geller72 #221816 üzenetére
Nekem mindkettő megvan, de Phase mérföldekkel veri az objectet. Szerencsére van pár amcsi tank is ami használható. Ezt bármelyik másik oldalon vagy twitch-en, youtube-on megnézheted. Char-t és Phase 1-et ajánlja mindenki és nem vagyok unikum, szóval, ha Én tudom őket használni, akkor szerintem bárki
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #221816 üzenetére
nekem mindkettő garázsban van, a phase jobb kicsit, jobb, gyorsabb ágyú, nagyobb sebesség, és a tornya is egyben van.
pedig elején szidtam én is, de megbarátkoztunk. a 777 lassú, lomha, dombnak fel mint egy csiga, a turbó szart sem ér rajta, sokáig tölt, 11,4 fullos 4 skilles legényekkel, van amikor patintgat rendesen, de van amikor a mod 1 a 183-as alappal szemből szitává lő. plusz az orosz pontosság. a hasa meg 132mm. -
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #221807 üzenetére
703 2-re is mindenki azt mondta, hogy hát amúgy eskü nem is túl erős a páncél, mindenki mindig belövi, nem hittem el nekik, megvettem és pontosan akkora hülye OP szar mikor én megyek vele mikor ellenem mentem. Néha én érzem rosszul magam, hogy az oldala meg a felsőlemeze mennyire beüthetetlen a legtöbb embernek máskor meg kaparom az arcom az ágyúsüllyedés hiánya miatt
Én nem tagadom biztos be lehet ütni helyeken, Vk 100.01P-vel pld sosem féltem tőlük mert csak közelharcban találkoztam velük ott meg sokkal erősebb volt az én tornyom mint az övék, de minden mással bizony a Defender egy hülye nyomorult tank (mármint tier 8-as tankokkal mert minden 250mm AP pen fölött ott bontja a tornyot ahol akarja gyakorlatilag)
Konkrétan egy IS 7 test, amit tier 10-ben is hülyebiztosnak mondanak, nyilván túl erős lesz T8-banBad Pritt: Hát mint mondtam ebben az esetben pont nem érdekelt, mert az egyetlen dolog amit vesztettem az 4k kredit, de ha mondjuk valami tényleg lószar 8-as stock heavyvel vagyok akkor hajamra kenhetem, menjek snipeolni a stock nehezemmel saját tierben vagy mi?
(Mondjuk kb ezt csinálom akkor ha hulldown map van 3 artyval vagy a közvetlen ellenfelem egy Chieftain, soha nem fogok nyerni ellene de még csak sebezni sem, minek próbálkozzak)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221771 üzenetére
A Hellcat spotolt, őt lövés után én is és jól szétlőtték, ezért hátrált le a dombról. A Su-100Y meg köztünk szinte végig bokrok voltak, ezért maradt észrevétlen a legvégéig.
26 hp-nál már nem javítok semmit, mellém tüsszent az arty és elporlad ez a csoda.Második meccs: Lakeville-en a városban az egyik utcából nem tud lenézni a keresztutcába 3 fokos süllyedéssel, sírok.
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #221701 üzenetére
Amúgy tényleg nem mondom szarok, de a Tiger 2 azért volt a kedvenc tankom a játékban, mert azzal ha lőttem akkor talált. Az 50B és a batmobil is képesek a tárból 2-t a holdra lőni akármennyire be vagyok célozva akármekkora távolságon. Amik lassúak se rosszak, egyszerűen a sok clicker disznó és ocsmány retek pályatervezés ölik meg az érdekeltságemet bennük. Ami tényleg szánalmasan ocsmány az a BC 155 58, 200-at lőni dolgokba már ha hajlandó eltalálni őket tier 10-ben felháborító és én inkább kösz de kihagyom
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #221658 üzenetére
És #221663 tomic:
Én most dobáltam le a ventit elég sok frontharcosról, és módosított konfigot tettem az első helyre. A Prog66 ezzel az összeállítással (ennél mondjuk a venti maradt) ~3.5 sec alatt dobja fel a láncot.
Jó párról a tűzoltót is száműztem. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon mennyire fognak beválni.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #221532 üzenetére
Mozgás közben esetleg, mert sz@r a löveg stabilizálása, egyébként teljesen beszűkülve a legpontosabb a játékban.
#221544 Nyugis: Kap XP-t a legénység, viszont nem a csata után járó teljeset.
#221533 phoenix1989: Te milyen felszereléssel használod? Legközelebbi leárazásnál szeretnék rajta módosítani. Jelenleg célgyó-tőgy-optika van rajta. Célgyót cserélném majd forgási mechanikára, az optikát meg lehet az improved aimingre. Ugyan ez menne ScorpG-re is. -
dokee78
félisten
válasz
Geller72 #221442 üzenetére
Egy hete adtam el.
Amikor bejött nagyon szerettem vele játszani.
Majd meg kapta a rejtett nerfet,azóta alig játszottam vele és meg is utaltam.
Sokat misselt,sok eltűnő lövedékkel.
Ment a kukába.
Valóban 1 Ft-ot sem ér.Persze ettől eltekintve sok játékosnál működik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221442 üzenetére
Célzásgyorsító helyett stabilizátor vagy fejlesztett forgási mechanizmus, ez utóbbival még flankelni is tudsz majd. Hidd el, jobban megéri.
Az ágon csak a hatos ilyen mozgékony, a többi említésre sem érdemes szerintem, mindnél van sokkal jobb a saját szintjén.Más:
Itt a példa, hogy a győzelem/vereség mennyi kreditet ad: tier 3-ban 32 ezer helyett 35-öt szereztem, mert megadta a részvételért járó kis kredit szorzót, ami a győztesnek jár. Tényleg élet-halál különbség és ettől függ az átlag játékos kasszája, lol.
-
h1mpi
félisten
válasz
Geller72 #221414 üzenetére
Vagy lehet hogy csak adtam Neki egy nemzetiséget, de nem olaszt sajnos
Tegnap a CF miatt feláldoztam a sok skilles BC arty legénységemet, mert az arty esetében nem sokat számít szerintem és kapot egy 2 skillest. De olasz legénységem csak ez az egy volt, még a Progetto 46-ban nevelkedtek. -
Black_Sheep
tag
válasz
Geller72 #221377 üzenetére
Éppen ez az, ajándék csatát kapott top tierként, gyakorlatilag le kellett volna tolnia egy oldalt, semmit sem tudtak volna vele csinálni, erre kivonta magát, és egyet sem lőtt. Ember nem lehet ennyire buta, tuti, hogy bot. 35% győzelmi arányhoz mit kell tenni? Ha valaki nagyon béna, az is tud minimum 45%-ot hozni...
-
peterson79
őstag
válasz
Geller72 #221339 üzenetére
Érdekes, mert pont reggel néztem meg skill4ltu videóját, hogy fú, hát ez a K-91 milyen fasza TD...
Aha, berakott két jobbnak mondható, még az Ő szintjén is csak közepes, de leginkább mákos csatát, ahol fizetett színészekkel dolgoztak és mondott pár szép szót, hogy gyors, meg magas DPM, meg talán még pattingat is néha.
És a végén mi volt? Az AE és a Char a két legjobb tank a mostani kivehetők közül
Olyan mintha rászolnának, hogy csinálj már videót erről a szarról, mert senki nem viszi. Megcsinálja, de azért odakoppint az orrukra egy ilyen, jó jó, de azért a másik kettő jobbSzóval szerintem hallgatok rátok és most kiveszem a Char-t, aztán ha később még kapunk valahogy pontokat, akkor meg a K-91-et.
Köszönöm.
-
peterson79
őstag
válasz
Geller72 #221294 üzenetére
Többnyire minden tankra igaz amit írsz, vannak erősségeik és gyengeségeik, - kivéve az oroszokat...- de alapvetően nekem is több jó élményem van a Tortoise-val. Turbó alap szerintem, anélkül nem érsz semmit és még azzal is éppenhogy elvagy, de ha egyszer befurakszol valahova, ott olyan dámázs osztás van, hogy csak lesnek a többiek
Nem egy, nem két alkalommal futottam neki a 30ezres sebzés küldinek, majdnem meg is volt, de szokás szerint elbénáztam a végét. Azért nem véletlen olyan magas a MoE rajta. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221331 üzenetére
Na grat, jó meccseket hozzá.
Szerintem te úgyis tudod, mik azok a helyek a pályákon, ahova érdemes beállni vele, tier 8 és alatta nyugodtan lehet menni medeket vagy akár heavy-ket molesztálni (~180 pen alatt esélytelenek), high tier meccsben meg sniperkedni.
Nincs amúgy még egy tankom, ami képes lenne komplett lemming vonatokat bedarálni, ezzel viszont többször is sikerült már. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221324 üzenetére
Mármint melyiket?
WZ-131G FT: fejlesztett forgási mechanizmus, távcső, töltésgyorsító
T34-2G FT: töltésgyorsító, turbó, távcső
WZ-111-1G FT: fejlesztett forgási mechanizmus, távcső, töltésgyorsító (bár ez még nincs kifejlesztve teljesen)Szóval nem gondolom túl igazából, a 6-os, 8-as elég jól működik ezzel, a 7-esnél lehet cserélem majd a turbót szintén egy forgási mechanizmusra, csak amint egy kis dombhoz ér, beszakad 10 km/h alá a sebessége... Bár most 2000 felett sebzek vele, szóval lehet mégis marad a turbó, mert működik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Geller72 #221321 üzenetére
Igen amúgy, nekem a low tier tankok nagyon tetszettek azon az ágon, T4-5-6 is remek, a hatos számomra megtartós, az egy brutál patent jószág remek álcával, mozgékonysággal, fasza ágyúval.
A 7-essel már vannak bajok (az egyik ágyúval kicsi az alfa és a dpm is, a másik meg pontatlan és ilyen szar lőszerei vannak, lassú a tank és páncélja sincs cserébe), a 8-as se lenne rossz, csak lomha számomra és itt álltam meg.
A WZ-120 td meg az egyik legjobb td szerintem a játékban jelenleg, nem tudok rá egyszerűen rosszat mondani.Szerk.: a négyes párja a ruszki ágon a SU-85B, annak ilyen az ágyúja, csak az már ugye nem tech tree tank.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest