Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Egyszerűen imádom ezt a tankot. Ez egy állat. :D. Persze, a wr-em ma nulla, azaz nulla %, biztos én vagyok a noob, bár ma a top3-on kívül sem voltam (11 csata, mind bukó (vagy döntetlen). :D. 5x top1 voltam, iszonyat csapatokkal. Ez is egy ilyen meccs volt, ma az utolsó, a nyerj egy csatát ma nem jött össze ennyi meccsből. :D.
    De nem bánom, mert amúgy meg nagyon szépen hoztam a kötelezőt szerintem. Nem tudom ki írta, hogy ez az egyik, ha nem a legjobb TD a játékban és igaza volt. Maximálisan. Hogy eddig én miért hagytam ezt ki? Kb. 10 mp.-el maradtam le a JPantherről, ha odaérek, megvan az 5 kill és nyerünk is. Full bukó csatát hoztunk vissza a buraszkkal, már 2-8-ra elment az ellen, aztán felhoztuk 13-13-ra, majd kinyírtam a T-54-et is, de sajna a TD-hez már nem értem én sem, és a buraszk sem oda. A különleges talán az, hogy ebből a sebzésből mindössze 278dmg volt 300 méter felett, ráadásul 2 arty is volt, az egyikhez odaértem még. Feltűnően sokat pattantam, a lövedékek fele pattant. Igaz, elég szar szögekből kellett lőnöm, jól mozogtak/helyezkedtek a fedezékben, hiába találtam el őket. Nem mellesleg a pattintások nagymestere is ez a TD, ha jól van helyezkedve, biztos szidták a felmenőim, már rég ki kellett volna hullanom. :D.

    Nagyon úgy néz ki, hogy a többi TD-t egy időre félrerakom. :D.

    Ahogy szintén írtátok, ezzel nagyon lehet közelről is vegzálni az ellent. :DDD . Lehetne kicsit nagyobb az átütése, de így sem rossz.
    Hálás köszönet, hogy meggyőztetek. Van a free ágon is legalább ilyen jó TD amúgy a Kínaiaknál, ami legalább ilyen jó? (A Kínaiakat is kihagytam eddig, T6-nál megálltam még anno.) Mozgékonyság terén főleg. Ennek a reload time is jó, bár az aimiing time lehetne rövidebb, még célzásgyorsítóval is nagyon sokszor lemaradok egy sebzésről/killről. Most 2.47 min, de ez ugye csak az egyharmad szűkülési idő csak, sokkal több kell neki, ha pontos akarsz lenni gyenge pontokra. Még egyszer köszi a tippet. :R.

    Jó éjt.

Új hozzászólás Aktív témák