- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #166936 üzenetére
Ez alapján orosz tankban oroszul beszél, de h1mpi sem emlékezett biztosan.
A kérdés az, hogy ha oroszul beszél, akkor az a saját hangja-e, vagy egy standard orosz hang. Mert utóbbi esetben elveszik a különlegessége, hogy Buffon van a tankban, míg egy olasz akcentussal oroszul kiáltozó parancsnok adna egy kis fűszert a csatának.5-ös kezelő:
A játék indításakor be kell jelentkezni, így belép az egyik szerverre (EU1, vagy EU2). Szerintem, ha ez sikerült neki, akkor már él a kapcsolat, ergo a tűzfal nem blokkolta. Elvileg így csatába is be kellene, hogy dobjon. Ha csak a csata nem valami más porton kommunikál, mint a garázs. Bár kétlem. Ha a tűzfal fogja, akkor nem csak időnként bontja a kapcsolatot, hanem létrejönni sem engedi. Ott valami egészen más gond lesz, ami független a WoT-tól. De ezt majd megszakértik a hálózatguruk. -
galervin93
addikt
válasz
ollie #166896 üzenetére
Hooogyne.
Erre bizony egy sem lesz, rég nem volt ilyen rossz eredményem egy géppel, de tojok rá.
jimmy74
Még azt is sajnálom rá.De muszáj, mert valami nevetséges az a pötyögtető... Ha legalább lenne egy fasza átütése, vagy durva RoF vagy valami,de ez így vicc...
Chris032
Persze, boost nélkül még nem is mentem vele meccset, minden egyes xp-t megbecsülök. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #166804 üzenetére
Érdekesség, hogy pont tegnap néztem skill4ltu-tól egy csatát ugyanezen a pályán ugyanerről az oldalról ahol ő is 2k xp felett végzett. Majdnem elélvezett amikor meglátta a két oni-t és bezsebelte értük az asszisztot: T34/100 - 2k Base XP
Csak tudnám én miért nem találkozom ilyen agyhalott ellenfelekkel ilyen szituációkban?!
Na nem mintha ki tudnám használni a lehetőséget amúgy. -
Antonius1978
addikt
válasz
ollie #166794 üzenetére
Hat nem tudom, hogy a 6ik erzek fontosabb-e, hisz nekem a szarabb loveg van rajta, javitana picitt a pontossagon, szorason, es a tank mozgasan is, ami amugy sem acelos 35 km/ora, es nem is fordul megfeleloen, a BIA mindenen javitana, akkor talan jobban tudnek vele jatszani, viszont turelmetlen jatekos is vagyok es megyek elore, ami ugye nem a leg egeszsegesebb dolog
A BIA azert kell nekem, hogy jobban mozogjon a tank, hisz a toronyra fogok vele jatszani, ahol tehetem, rezsut kell allni vele, elore, hatra, szogben tartani a tornoyt a lovesek ellen+a jobb mozgas ugye, es akkor talan jobban hasznalom majd, meglatjuk.Igen emlekszem meg halvanyan a tank szintekre, 2012-es a fiokom...h1mpi igazat adok neked
-
Antonius1978
addikt
válasz
ollie #166790 üzenetére
Igen, ezt mintha emlitetted volna egyszer, hogy a kedvenced, te nagyon raereztel, vagy nagyon jo palyakra kerulhetsz vele, ha neked bejott
Erdekes, hogy -talan legeloszor- ezzel a tankkal ertem el a leghamarabb a tank aszt valami 13/17 csata utan, mar nem emlekszem vilagosan...Ellenfelkent -es persze ha alacsonyabb tieru tankkal kerultem vele szembe- felelmetes volt, de most valahogy nem erzem ezt, a rosszabbik 120 millis lovege eleg pontatlan, az az erzesem at kell alakitsam a legenyseget BIA-ra, valami borzalom, ahogy mozog nekem ez a tank, mint egy vemhes balna...igaz hogy csak nagyjabol 2 kepesseggel rendelkezo legenyseg van benne,arany nelkui atkepzessel csak romlani fog, mit ajanlasz milyen legyen a legenyseg?
BIA es meg? A parancsnokra nem kerul igy 6ik erzek, mert nincs ahogy, ha meg 6ik erzeket rakok, akkor nincs BIA, szerinted hogy csinaljam?
Amugy egy idore jol eltuntel, habar mostanaban neha latlak a haverlistamon...Mehetnenk par kort ezzel a kedvenc vacakkalAzert dombos palyan lehet hasznalni a tornyot, ha nem vagy nagy szogbol korulveve (azaz ha az egyikre nezel, addig a masik oldalrol meg tudja loni a torony oldalat), mar volt hogy 2-3k lepattanot is osszesedtem vele...
Amikor ovatosabb vagyok es van domb akkor 3k sebzes 2k pattano, ha nem vagyok ovatos es a palya sem engedi, akkor 1k sebzes, par pattano, vagy masik eset: sok pattano 0 sebzeses korom is volt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ollie #166671 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nem állnak rá az ujjaim. De ha ez a módja, nekem is meg kell szoknom. Csak a videókon olyan profi mozgások vannak, méghozzá gyorsan, mintha benne ülne a játékos. Ez számomra még lassan sem kivitelezhető.
Szóval ha alacsony osztályban láttok a pályán egy látszólag részeg /Leicht/traktorost, lehet h én küzdök a billentyűkkel. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #166183 üzenetére
Oopsz....és tényleg. A VGA Ram maradt meg utoljára olvasva. Sorry
(#166184) Antonius1978: Frontline módban hogy vetted észre, hogy kivel vagy egy csapatban? Nekem nem látszódott a players panel, csak ha nyomtam a TAB vagy CTRL gombot.
Lehet, hogy csak nekem bántja a szemem és tényleg nem kötekedésből, de a játszodtam az helyesen játszoTTam. Ez biztos vmi rossz beidegződés, mert rendszeresen rosszul írod. -
-
erikke17
őstag
válasz
ollie #166099 üzenetére
O vagy úgy ertem.
Hát ez így jött ki xbox one sajnos leterdelt megy szervizbe addig gondoltam wotozok újraMiért már nem lesz frontline mód? Vagy ezekkel a tankokkal lehetett jól farmolni?
Orosz ágat gondoltam hogy ilyesmi mert IS8 hiányzott.
Meg valami mitől lehetett, hogy frontline módban a talaj csúnya volt? Tehát semmi textúra csak olyan zöldbarna színű volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #166064 üzenetére
Értem. A WR-em és a WN8 is ezt mondja, megyek es vagom is fel az ereimet.
Jo lenne vegre abbafejezni az artyköpködést és elkezdeni jatszani vele hogy tudd miről beszélsz. Jelzem hova fogok lőni onnantól ha a csapattárs belehajt a lövésbe, IJ kártya. De mind1, regen is csak a vakon köpködés ment és most is megmaradt a jó szokás.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #165979 üzenetére
Minikampány alatt a mostani klános 2 hetes kampányt értettem: Arms Race
4000 kötvénybe fog kerülni a jutalom tank (М60, Т95Е6, 121B).
(#165983) @Haart:
Múltkor kérdezték skill4ltu-t hogy kezdőknek melyik ágat ajánlaná. Ő egyértelműen a ruszki heavy ágat mondta mégpedig azért, mert az tolerálja legjobban a hibákat. Azokkal is szétszednek ha hibázol, de páncél kialakítása miatt kicsit lassabban mint a többi tankkal. És ez az IS-7-re különösen igaz. Vannak gyenge pontjai, nem erős mindenhol a páncélja, de nagyon troll tud lenni mert döntött és rétegelt. Rendszeresen előfordul akár cw csatákon is hogy látom az oldalát simán el is találom aztán mégsem ütöm át. A heat lőszert pedig különösen szereti elnyelni a rétegelt páncél miatt. -
Plasticbomb
addikt
válasz
ollie #165844 üzenetére
Valamit buheráltak rajta, mert már nem folyamatosan csinálja, a hétvégén egyszer vette szagatósra, egyébként, ha be is esett, nem esett zavaró szintre. Nálam.
A gép egész héten OSXben volt, csak szombat deél körül bootoltam windowsba, drivert nem frissítettem, s a Windowshez sem volt frissítés. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
ollie #165618 üzenetére
Tanks.gg-n kettő low prémium arta van sexton+löfos, germán+ussr nincs... és tök szép hogy másból átképzem csak a prémium járgány lényege elvész, legénység ki és be helyezés.
az már említésre se méltó ,hogy a hangoztatott low tier prém artákat nem nagyon látom a shopba...
Tudom tudom bilibe ér a kezem...
-
Warton
őstag
válasz
ollie #165577 üzenetére
Azért a KV-5 páncélzata igen erős még mindig, elöl nagyon, de hátul is okozhat gondot az ellenségnek. Emlékezetes volt, amikor egy T32-esnek mutogattam a KV-5 fenekét és nem igen tudta belőni, miközben golddal elég hamar szétszedtem őt elölről. Az r2d2-n kívül a tornyot szokták szemből belőni.
-
KisApám
addikt
válasz
ollie #165573 üzenetére
De ahogy írtam, sajnos:
"Viszont ELB*SSZÁK azt, amiért olyan "fun" tank volt. A páncélzatot szétcseszik... gratula megint a WG-nek."
No meg KRVA lassú, odalról szétcseszik ahogy van a nerfelt páncélzatát.
Akkor a játék érdekében a "történelmi" páncélzatot el lehet felejteni?
Más tanknál is esetleg...???
Az IS-6 és a SuperPershing átütését is (175 mm ill. 192 mm) meg kell akkor dolgozni szépen.Nem hiszem el, hogy nincs akkora játékos állomány, hogy ne maradhassanak azok a preferált MM-es tankok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #165547 üzenetére
Lorr szerintem az egyik legjobb prém 8-as tank most a játékban. Frontline csak vele tolom - max ha elhalálozom, akkor viszek mást is - és baromi jól hoz a konyhára és nagyon élvezetes vele a játék. Tényleg megéri az árát és mikor én vettem még pofás festéssel is adták.
ERRE nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle WéGén!?
Van pár limites tank a garázsomban, a teljesség igénye nélkül: Type59, E25, IS6, FCM, CDC, Csurchill III, M10, Pz.S35.739 (f)
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #165482 üzenetére
Nem tudom mit csináltak a frontline-nal, de nekem jót tettek.
Eddig szinte sosem jött össze a tábornok rang nekem, tegnap meg 4x egymás után is tábornok lettem. Volt, hogy 6000 sebzéssel is összejött. A cap resetre rengeteg xp-t ad, volt hogy berambóztam lorr40t-vel a cap-re mikor már csak másodpercek voltak vissza a foglalásból, mivel 5-ös szintű fogaló segítő/megszakító tartalékot használok így azzal hogy bementem a cap-re meg is szakítottam a foglalást pár másodpercre és sikerült kifókuszolnom egy tárból 2 foglaló tankot is. Ezzel az egy resetelős akciómmal 2 szintet ugrottam rangban a csatán belül.(#165468) @lacibacsi:
Arra én is kíváncsi lennék ki volt az a magyar streamer aki megbukott csaló modokkal, mert nekem sem rémlik az eset. Talán mintha cleverland-nél lett volna valami ilyesmi eset, de már nem emlékszem rá jól. -
Chris0321
veterán
válasz
ollie #165481 üzenetére
Ilyen több is van. Én vele találkoztam, kilőtte a csata vége felé már alig több mint 300 hp-n lévő B-C 25 t AP-t merthogy már a végén hátul maradt és hát mégis mit képzel magáról. Mivel egy lövés után bekékült megvártam, hogy utolérjen és szó nélkül küldtem a garázsba. Persze a csata összesítőn látszik ki mennyit tett le az asztalra mivel a top sebzőt lőtte ki.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
ollie #165448 üzenetére
Nonono, ma volt egy csatam, ahol egy Lorr40t fullgolddal pumpalt tele. Ket tarbol.
De egyebkent neha elofordul, foleg a vegjatekban, amikor mar kifogy az adott tankbol a loszerem, es nem tudok elmenni ujratolteni, mert az ellen birtokolja mar a supply poziciokat, akkor van, hogy mar csak arany marad a vegere...
-
stork13
aktív tag
válasz
ollie #165443 üzenetére
"Tier8-ak meg még golddal sem igen lövik be a tornyodat (1-2 kivétel van, a Scorpion G meg az S1)"
Plusz még az RHM, SU-101,Ferdinand, UDES (ezek 300+ pen), ISU, T34, Löwe, T28, T28 Prot (290-300 pen között, kb 60% esély) és még az O-HO elé sem szívesen dugják ki a fejüket. Már amennyiben jól néztem a ~280mm pácélt a tornyon.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ollie #165443 üzenetére
Egyet értek veled, nem éreztem rá, az biztos. Sokan a Defendert tartják a legjobb prémtanknak, és őszintén szólva szívesen elcserélném rá. Nem is a páncél ami annyira nem adja, hanem a löveg. Rengeteget pattanok, sok a távolabbra leadott látszólag betalált, de nem sebzett lövés.
Mindegy. Majd előveszem ha az amcsi heavy ágat akarom húzni. Addig még remélem fejlődök én is. Van hova..
-
Plasticbomb
addikt
válasz
ollie #165356 üzenetére
Nem mindenkit, irtam is a példát, de h1mpi is pont azzal egybehangzóan fogalmazott. Olyat nagyon nehéz meglőni, aki tisztában van azzal, hogy milyen szituációkat nem tud az arty megoldani. És ahogy irtam, 1300 méterről elég szépen be lehet lőni sok helyrr, de akad egy kettő, amit nem lehet meglőni akkor sem, csak teljesen más szögből.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ollie #165296 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy jópáran akiknek megvan a Defender nem feltétlenül érzik annyira OP-nak mint amekkora a híre. Tipikus goldmágnes, igazán top tierben tud nagyot alkotni ha megfelelő IQ-val használják. Ráadásul csak az EU szerveren ilyen félelmetes? A többi szerveren azért bedobták idén is.. Sajnos nincs meg egyenlőre, de nekem legénység képzésre kellene igazán. Az IS 6 felejtős. Érthetetlen hogy miért ennyire nyögvenyelős a ruszki nehéz prém ág. Gyakorlatilag ez az új KV 2 R a legjobb választás ezen az ágon, csak nem mindenkinek fekszik a tank stílusa. Kicsit arty-heavy feeling.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Emu
őstag
válasz
ollie #165214 üzenetére
Már előttem mindent elmondtak, egyszerűen képtelen vagyok normális kört menni vele. 2,5 sebző lövés / kör az átlagom...ez mindent elmond. Mérgemben még a tornyot és a löveget is felraktam rá freeből, de kár volt érte.
@jr1994: pedig jók azok a svédek, szerettem az Emilek előtt minden egyes medet, kedvencem a Leo volt troll ágyúval, gold igényes de nagy fun
Egy ideje Emil II van porondon, de nem sietek a X-est úgysem fogom megvenni.
@kcryss: engem már lőttek be azon a környékén többször is, viszont nagy átütésű löveggel, így nem tudom a csíkot találta el, vagy alapból is bement volna.
@Haart: IS7 + sidescrape?
Csak kicsit jobban kitolatsz mint kell, és már tegy T8 is belő...íme: -
kchryss
veterán
válasz
ollie #165218 üzenetére
Én skill4ltu-t néztem amikor húzta rá a kiválósági jelet. Ő az elején a legrosszabb 8-as heavy-nek tartotta, igaz a végére megszerette, de azért a legjobb 8-asnak biztos nem tartja. Az obj257-nél meg pont fordítva volt, azt istenítette az elején aztán megutálta a végére. Mondjuk skill4ltu úgy általában nem szereti a heavy-ket és nem tartja magát jó heavy játékosnak.
Klántársaim nagy része elkezdte húzni és annyira utálták, hogy inkább free xp-vel mentek a 9-esre.
Viszont mint írtam én nem játszottam vele csak mások véleményére és a streamereknél látottakra hagyatkozom, így lehet neked van igazad és tényleg jó. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #165214 üzenetére
Huhh ez azért meredek kijelentés.
Én eddig szinte csak rosszat hallottam róla azoktól akik játszottak vele.
Én csak ellenfélként találkoztam vele, de akkor sem okozott különösebb problémát az elintézése.
Cérna és a VK szerintem mindenképpen jobbak nála, is-3 valószínűleg szintén jobb, bizonyos pályákon a t32 is és bár táras tankokkal nem szoktuk összehasonlítani a nem tárasokat, de az emil és az 50100 is veszélyesebb ellenfél. Persze ez mind csak személyes vélemény.Most nézegetem a páncélmodelljét és eléggé meglepődtem. Tényleg van egy 0 mm-es sáv szemből a cső mellett jobbra a tornyon?
-
törölt tag
válasz
ollie #165165 üzenetére
Koszi
Megnezem majd melyiknek milyen a jatekstilusa, a Progretto ha eleg mozgekony es viszonylag jol pattint akkor ez lesz, szeretem a taras tankokat, a kedvenceim a francia tankok, BatChat25 meg a 13 90
Tegnap eleg csunya szrolleren voltam, meg vissza kell razodni, meg az uj tankokat kiismerni, a graf es a jatekelmeny jo lett nagyon
-
sequator
senior tag
válasz
ollie #164998 üzenetére
Ha jól emlékszem, kaptam már így 0-ás kört és csata végén is láttam már olyan kiírást, hogy XY játékos megsemmisült/dezertált vagy valami hasonlót. Szerintem annak veszi, ha a csata végéig nem lépsz vissza.
De mint mondtam, 1-2 ilyen alkalom lehetett részemről, szóval rosszul is emlékezhetek és változhatott is az évek alatt.
sautia
-
válasz
ollie #164931 üzenetére
Azon én is csodálkoztam, hogy az elképesztő mennyiségű rám kilőtt skulóból nagyon kevés volt a prém. Még akkor is, mikor össze-vissza pattogtak a mod 1-emről.
@Simulacrum: Nagyon szar, hogy ennyi pályát kivettek a játékból, hiába unbalanced egy pálya, ha egyszerűen változatosságot hoz és mégis élvezet vele játszani, főleg ha nem piroska az ember és átlátja a helyzeteket.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ollie #164802 üzenetére
Hát ezaz. Nincs. Van még egy párduc II de arról ne beszéljünk. Meg a t25.
De én voltam a hülye mikor ezen az ágon indultam.
Iszonyatos. Obj 140 pl ma 1v1-ben megevett (persze +500 dpm és csak 150hp-val kevesebb).
Ezzel nem elehet egyedül maradni. Nem lehet lopakodni.h1mpi: ne idegelj, hogy full hp-ról vegyen ki a halálcsillag.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
ollie #164774 üzenetére
Meg, persze, sokat nem adott hozzá.
Province-ra eddig háromszor kerültem, mindet nyertük, simán átmentem, lőttem, spotoltam mindenkit a bokorból. Túl egyértelmű az a pálya, még sokan nem ismerik és kitámadnak a saját oldalukon, ami butaság. Saját oldalon csak védekezni kell.
A WG belegondolt abba, hogy ezek a saját küldetések, amik szakasszal is teljesíthetők mennyivel egyszerűbbek azzal, hogy meccs közben is lehet szakaszt létrehozni? Simán rábökök a 6 killes csókára és megvan a 8 kill, elég csak kettőt hozzátennem.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #164627 üzenetére
Meta szempontjából amúgy érdemes megnézni a legutóbbi fame vs kopm2 összecsapást. Az eu és a ru szerver legerősebb klánja csapott össze. Az első ilyen eseményt az eu szerver top klánja a fame nyerte még januárban, áprilisban volt a visszavágó amit az oroszok nyertek.
Itt van Dakillzor streamje az eseményről, ő volt a fame-nél a field commander most is: [FAME] [ENG] EU vs RU showmatchA legtöbbet használt tank egyértelműen az obj268v4 volt. Volt olyan amikor mindkét csapatban 8-8 volt belőle, de általában minimum 5-öt vittek belőle minden pályára.
A második legtöbbet használt tank a wz-111-5a volt. A harmadik a 907. A legtöbb pályán ez a 3 tank alkotta a csapat nagy részét. Városi pályákon előtérbe került a type5, ott abból volt a legtöbb.
430u nem volt sok, az elején vittek néhányat a 907-tel, de a végére már csak a 907-et vitték. Badgert szerintem nem vittek sehova. Persze ennek lehet az is az oka, hogy a v4-et vitték helyette, de szerintem ha nem létezne a v4 akkor sem vittek volna badger-eket, mert lassúak.
Azt is látni hogy a régi megszokott med meta teljesen eltűnőben van. És itt látni mennyire op lett a v4, mert sokszor med-ként med-ek helyett is használják őket. Ezért írtam, hogy a legnagyobb gond ezzel a tankkal a sebessége. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #164607 üzenetére
430u, type5 és a badger együtt nem borítja fel annyira az egyensúlyt mint a v4.
A badger op, de csak bizonyos szituációkban, ilyen szituációba meg nehéz vele kerülni. Ráadásul van negatívuma is mivel az arty és a type5 simán megkontrázza.
A type5 szintén szituációs tank és azt se op-nak mondanám. Annál a tanknál nem azzal van a gond hogy erős lenne hanem az egész repeszágyús mechanika amire épül az nem való arra a szintre arra a platformra. Ennyire hülyebiztos tank nem kéne a játékba.
A 430u-val játszottál már? Én letoltam vele 115 csatát és ez alapján azt tudom mondani, hogy ez is jól van balanszolva, egyáltalán nem op. Engem a 8-as tankok is szarrá lőttek mindenhonnan. Ha jól kell játszani egy tankkal hogy jó legyen azzal nekem nincs bajom. Felőlem nyugodtan behozhatnak olyan tankokat amivel az unikumok op-k hogyha a gyengébb játékosok kezében nem op. A 430u-nál pedig ez a helyzet. -
Viktoár
addikt
válasz
ollie #164412 üzenetére
Ilyen alapon te se magyarázz ha nem érted miért kell és milyen szerepet tölt(ene) be. Az más kérdés hogy a játékosok zöme utálja és nem is tud vele még átlagos szinten sem játszani.
Ugyanúgy egy tankosztály a játékon belül mint bármelyik másik.Ennek is az a lényege hogy a játékost szórakoztassa. Nem vagyunk egyformák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged