-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #219373 üzenetére
az a durva h egy ilyen napon is sikerult ketszer elintezni(felmergesiteni) h elmenjek megfulladni a retardok miatt. nagyon hulyen van valahogy megcsinalva a jatek, elkepesztoen egyoldalu tud lenne neha, es meg csak veletlen se keresnek ra megoldast, ahogy a kakalogepekre se akik nyakon xrnak csak ugy mert jol van az a wg szerint. ha csak fele annyi idot szannanak a jatekelmeny fokozasara mint a lenyulasra ez tok kiraly jatek lenne szerintem.
tegnap beleneztem kajzoo randiszakaszaba, a csajszi jateka alapjan ertheto volt miert vannak 15-0as jatekok
mindegy. inkabb kerdeznek:
1, a battlepassnal jol ertem hogy az a legolcsobb opcio ha kifizetem a 3*2500 goldot a jatekban es a 19 fontot a premshopban ha minden bonuszt ki szeretnek venni belole?
2, elvileg igy 18 tokent szereznek, 2 db 9 tokenes tank igy kivalthato vagy csak egyet lehet valasztani?
ha jol ertem igy premnap, kotveny, felszereles, gold, booster mellett egesz olcson kapok ket tankot amit ugy sem szereznek meg szerintem mert csak hetvegen szoktam menni par kort es kizart h egyebkent elernek a vegeig(kozepeig se) -
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #219362 üzenetére
Szerintem ne görcsölj rá ennyire. Ne muszályból játsz! Én úgy csinálom, ha nem jó szériát dob a gép, akkor megyek és játszom mással, nem idegesítem magam.
Lehet holnap meg 5k-s meccseket fogsz nyomni végig. Ilyen ez az RNG.
#219363Viktoár
Én csak azt nem értem, ha ennyire szidjátok, akkor miért kínozzátok vele magatokat?
Nekem is vannak 1-2 hetes kihagyások pár rage quit után. Valahogy nincs kedvem nekiállni 2 óra múlva tovább bosszantani magam. -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #219316 üzenetére
Megnézed mennyid van az elfogadás előtt és után, ha van különbség és az pozitív, akkor megkaptad
.
Én éppen most töltöttem vagy 10 percet a stílus keresgélésével, amit tegnap este kikértem, de nem találom. Ez egyébként nem az első eset, hogy nem kapom meg a stílust, más dropoknál nem tűnt fel, hogy nem kapom meg csak a stílusnál és a festésnél (bár sosem néztem, hogy a 1000+ tűzoltóra megkaptam-e a +2 db-ot vagy a 100+ személyes tartalékra a +1-2db-ot) -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #219270 üzenetére
Utána eszembe jutott, hogy azért nincsenek körök mert már kilőttek. Már nem volt idő szerkeszteni a posztot. Először bele sem akartam írni a mod témát mert magánügy hogy te hogy szeretsz játszani. Utólag írtam hozzá, de itt konkrétan nehezítette a nyomozást a túldíszített kép elemzése ezért döntöttem úgy hogy off-ba téve írok róla.
#219266 jozefgucci1
Twitch prime-ról én is írtam korábban: #216147 és #216217po1son kolléga jól összeszedte a lényeget. Ezekkel egészíteném ki:
1) új amazon fiók létrehozása előtt a réginél törölni kell a telefonszámot és a bankkártyát mivel minden telefonszám bankkártya csak 1 amazon fiókhoz kapcsolódhat
2) elég 2 havonta megcsinálni a procedúrát ha akkor aktiválod az 1 hetes trialt amikor két ajánlatba is belefér, vagyis pár nappal a még meg nem szerzett loot lejárta előtt
3) minden amazon fiókra évente 1x lehet trialt igényelni, ha már sok amazon fiókod lett akkor ne csinálj újakat hanem kezd el használni a régieket újra -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #219240 üzenetére
Megnéztük gyakorlóban. Jól működik az a bokor, jól használható. A folyómederből nem lehetett spotolni csak ha már nagyon közel mentem. A dombról viszont be lehet spotolni mert belátni a bokor fölé és vissza nem spotolsz.
Ebből a bokorból például simán lehetett spotolni amikor a 121 előre ment a bokor közelébe és nem spotolt vissza:
Ezekből a sárgával karikázott bokrokból is működött, a pirossal jelzett bokorból nem lehetett spotolni:
Szóval van rá kis sansz hogy fent a platón volt valamelyik bokorban egy udes vagy egy leo pta.
Viszont nem írtad meg hogy pontosan mikor spotoltak hogyan mozogtál, nem adtál replay-t.
A modoktól összehányt képedtől majdnem kiégett a szemem de nagy nehezen ki tudtuk venni belőle hogy hol halt meg az E100 és a Löwe amik lőttek téged. Megnéztük Löwével és onnan ahol megdöglött simán spotolta a 121-et mert már nagyon közel volt a bokorhoz. Szóval ha akkor lőtted őket amikor ott voltak ahol a hullájuk van a képen akkor nem csoda hogy kispotoltak. Elég nagy a látótávja a Löwének és az E100-nak is.
Egyébként nehéz elhinni hogy téged nem zavar ez a sok szemét amit kirajzoltatsz a modokkal. A minimapot például teljesen szétcseszi az hogy a neveket is kiíratod rá. Ráadásul ez tök felesleges infó. De a bekapott találatok is 2x vannak kiírva amiből az egyik felesleges a totál sebzés/spot/blokk is 2x van kiírva. Bezzeg a minimapon látótávot jelző kör az nincs mert az minek. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #219251 üzenetére
Elvileg 5 token a max és ahhoz is végig kell mászni az egészet és még arany ligában is végezni. Legalábbis az előző kettő szakaszban így volt. A mostani szakasz kiírása még nincs kint.
Nekem ha jól rémlik 7 tokenem van, 3 + 4. Vagyis most elég lenne csak 2-t szereznem és már meg is lenne a tank. De szerintem megint végigtolom 4 tokenig mert szeretek rankedezni.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #219240 üzenetére
Összezsugorítottak sok bokrot ezen a pályán. Azóta például a 0-áson lévő bokrok nem használhatóak olyan jól mint korábban. Ezt a bokrot ahol voltál nem ismerem hogyan működik. Általában a másik oldalra megyek, vagy ha néha ide akkor én mindig előrébb megyek és nem állok meg ott. A szemben lévő oldalról meg blindolni szoktam ide és könnyű ellenőrizni hogy van-e ott valaki.
Az ilyen szikla mellett bokor felállásnál az szokott lenni a probléma hogy a szikla és a bokor között rés szokott lenni amit vizuálisan nem látsz, szarul van lemodellezve a bokor. Vagyis ha jobb oldalról a szikla felül gurulsz a bokor mögé akkor spotot kapsz, ha viszont egyenesen hátulról mész a bokor felé akkor nem. Hogy itt is ez-e a helyzet azt csak gyakorlóban lehet tesztelni. Majd megnézem ha végeztek a klános hadgyakorlattal. Veled is bemennék gyakorlóba, de mivel látom megint cset banon vagy és nekem nincs mikrofonom így majd keresek mást. -
aginor
veterán
válasz
jano_77 #219132 üzenetére
Nu, megvettem. Hááát, ez szerintem pont olyan, mint a 9-es, csak egy szinttel magasabban. Hogy ne mondajak semmi vitathatót, csak annyit jegyeznék meg, hogy nálam nem adja. El nem adom mert nem kell a pénz, de, hogy sokat nem is fog nálam mozogni az most elég biztosnak látszik.
Djuree #219193: hát nézd, szerintem nem jó taktika nem kihasználni a lehetséges előnyöket. Gondolom ezen eszmefuttatás mentén a legénységi képességeket sem használod.
Amúgy a felszerelések adta előnyök kumulálódnak. Lehet, hogy a venti 5%-a nem sok, de ha hozzáteszel még egy töltésgyorsítót, akkor az már min, 16% előny. Szerintem ez számít, pláne azoknál a tankoknál, amiknek hosszú a töltésideje. De számoljuk ki 25mp-re -> 25-16%= 4mp. Ennyivel tölt be gyorsabban egy KV2 (és akkor a BIA-t nem is kalkuláltuk be a képletbe, ami további 5%, azzal kb. 5,5mp az előny). Ezek után mond, hogy nem és semmit a felszerelés.
Amit vitatni lehet, az a fejlesztett felszerelések. Azok szerintem aránytalanul sokba kerülnek, emiatt leginkább a CW és hasonló játékmódokban sokat mozgó játékosoknak adnak előnyt, amit kicsit igazságtalannak érzek. -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #219182 üzenetére
Többnyire nálam is ez a helyzet, egyszerűen nincs átmenet két csata között. Vagy 15:2 vagy 2:15 és 10-ből 9 csata ilyen. Régebben még "ciki" volt a 15:0-ás vereség, mostanra már nem tudsz lejátszani egy órát úgy hogy ne legyen benne egy ekkora zakó. Már az is élményszámba megy ha a végén "csak" 3-an vannak ellened és nem esik rád 8 tank.
Na végre nem egy retkes városi map!
-
aginor
veterán
válasz
jano_77 #219123 üzenetére
A 121 nekem is nagy meglepetés volt, bár, hogy őszinte legyek, az egyik tesztszerveren kipróbáltam a 121b-t és az is elég faja kis dög, így nem ért akkora sokk.
A 705A milyen? A 9-es verziót nagyon utáltam, igazából alig volt benne valami, ami tetszett volna, így ettől is félek kissé (vagy inkább nagyon).. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #219053 üzenetére
Most mentem egy kört a Walküre-el. Eléggé adta vele. Párbajoztam egy másik némettel, kb 3 percen át, sikerült legyűrni, összevissza lőttük egymást, de volt hogy az oldalamról is pattant. Mire végeztünk 7-en maradtunk, csak lestem. Aztán még szedtem össze egy kis cuccot, meg lőttem is párat, végül 3-an maradtunk és sikerült mindkettőt kinyírni, bár megint szerencsével. Az utolsó lövés után lerammoltam az ellent, ha nem teszem, szerintem kinyírt volna.
Tetszett a meccsA páncélra mentem rá, meg a sebzésre. Baromi lassú volt, de legalább nagyokat lőttem
Meg is lett két körrel a napi küldi, így egyből 60 pontot zsebeltem be BP-hez.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
jano_77 #219095 üzenetére
Btw nem a feszültséglevezetéssel van gond, hanem annak módjával szerintem a kolléga is erre utalt
Én is szoktam bosszankodni, sőt szitkozodni is csak nem chatre irkálással vezetem le a bosszuságot, hanem keritek rá más módot. kb ez lenne a lényeg mert gondolom a tul sok chatban se lehet kellemes foleg annak aki szeret ingame irkalni normalisan is...mert olyankor egesz jo csatak is kialakulnak ha a chaten mondjuk segited a masikat vagy tanacsot adsz szep szavakkal.
-
dualface
tag
válasz
jano_77 #219066 üzenetére
Esetleg próbáld meg hangosan elküldeni őket, és ne írd le.
Komolyan furcsa számomra, hogy ez a dolog ekkora problémát okoz, mert én sosem kaptam még chat ban-t ezért nem is tudok azonosulni ezzel a problémával, de ahogy látom elég sokan vagytok azonos cipőben.
Megfordítva nem tudom mit tudnátok elérni(persze a chatbanon kívül)azzal, hogy szitkozódva bármilyen nyelven elküldtök valakit a fenébe. Energiát, időt fektettek bele, de mi belőle a haszon? Ettől nem lesz lesz a piros játékos lila, az afk nem fog visszajönni csatába, a bot ugyanúgy bot marad. A 8 éves nem fog a következő csatájára felnőni, a nyugdíjas sem fog megfiatalodni a következő csatára, illetve bárkinek lehetett rossz 0 csatás köre, de ezt utólag nem tudod visszacsinálni, ha elküldöd az anyjába.Szóval mi értelme saját magatok hasznát nézve?
(ez a kérdés mindenkinek szól aki folyamatosan a chatbanra panaszkodik és komolyan érdekel a válasz) -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #219053 üzenetére
Hali.
Nem, orosszal és némettel nem mertem még menni, de lehet benne valami, mert azokat többnyire csak hátulról sikerült sebezni, néha oldalról is. Mármint Arlequin-el.
Volt egy kör ahol sikerült úgy nyernem, hogy körbe-körbe rohangáltam a németet és nem tudott eltalálni, mert sokkal lassabban forgott a tornya.
Egy esélyt talán adok nekik, hátha. -
Bad Pritt
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #218942 üzenetére
de mit szenvedtek egyaltalan ezekkel a kuldikkel? ami tank er valamit azok a 10esek, tobbinel mindnel van jobb a tierjeben. azok a kuldik meg halando embernek lehetetlenek. ha meg annyira kell potom penzert megcsinaljak az acc boosterek.
en nem is idegesitem magam ezekkel, csak a stug van meg vagy melyik, az magatol sikerult, a tobbivel nem tudom hogy allok, annyira erdektelen szamomra. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #218942 üzenetére
Neked is és Hulpinak is ajánlom inkább a kilences amcsit. Viszonylag jó töltési idő, nagy stun sugár és talán gyakrabban dob be Tier X-be. Persze marha nagy szerencse kell hozzá, nem tagadom, szerintem Én egy évig szenvedtem vele...
Talán még az angol kilences jöhet szóba, de annak elég rövid a stun ideje, legalábbis az első ágyúnál, de az tölt a leggyorsabban.
Személy szerint a francia,német és orosz fajtát próbáltam még, de tényleg az amcsi adja valamiért legjobban. A tizesek azért nem jók, mert nincs plusz XP, ha azonos Tier-t lősz, de ezt nyilván tudjátok. 8, de inkább 9, a magasabb HP pool miatt. -
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #218796 üzenetére
Nem hanyagolni kell, csak átértékelni. Statra szarni, pénzt csak a szükséges minimálisat költeni rá és élvezni a jó oldalát. Nem könnyű, de van visszaút.
Mostanában már kevesebbszer csesz fel mint régebben. Igaz most is chatbanon vagyok szombatig. Nem tehetek róla hogy fáj sokaknak az igazság.
-
Kolter
junior tag
válasz
jano_77 #218798 üzenetére
És most jön a következő feketeleves adag . Goldos legénység fejlesztés, arty buff . Amik nem a játék játszhatoság fogják erősíteni , ha nem aWG pénztárcáját. Már sokszor elgondolkodtam azon hogy ezek mindenkit ennyire hülyének néznek? Vagy csak már unják a fejlesztést , és szeretnék ha mindenki magától lelépne.
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #218796 üzenetére
Nagyon pénzéhesek sajnos.
Én gondolkozok rajta, hogy meghirdetem az accom, már többször gondolkoztam rajta. Elég jó áron veszik ezeket, 60-80 körül elmenne szerintem. Ez töredéke annak amit beleöltem. De legalább sok időm felszabadulna. Bár magamat ismerve akkor is játszanék csak akkor inkább már ps4-en. Ez az egy dolog tart vissza...meg mert azért szeretem ezt a buzi játékot. -
Geller72
veterán
válasz
jano_77 #218711 üzenetére
Normál T3-as medek/lightok közül nem sok tudja direktben sebezni, de pl. én szoktam menni T3-ban TD-vel, nekem az lkv72 van meg, az is meg általában minden T3-as TD lazán bontja. Voltak érdekes csatáim, ahol jött az enemy a PZ-vel, nagy mellénnyel - vagy nem nézte meg az MM-et, aztán láttam a döbbenetet, megtorpanást amikor lövésenként 110-et vertem bele. Az lkv-nak alaplőszerrel 97-es a penje, 110 az alfája T3-ban.
. Amúgy tierjében a PZ egy beteg tank azzal a páncéllal, ha nincs TD, nehéz kinyírni. Viszont a lövege egy vicc. Nem mellesleg ritka, hogy hozzá lehessen jutni, gyűjteménybe is ideális.
-
hmb
aktív tag
válasz
jano_77 #218711 üzenetére
nekem nagyon regota megvan,vakamikor igaz volt, de mara sajat tierben is vannak akik gond nelkul lebontjak.tier limites max.4es tankot lat.meg a sajat tierjeben is kizarolag a gold loszer kepes atutni a tankokat,sokszor meg az sem.tier4-ben meg flankelned kene de a sebessege vetekszik az macsi T95 TD-el....5 forintot nem adnek erte
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #218702 üzenetére
Itt nem lehet kiválasztani semmit. Itt az van felsorolva hogy melyik tankok közül kaphatsz és melyikek vannak/voltak már meg neked.
Nekem például így néz ki a kapható tankok listája:
Csak ez a 7 tank nincs meg nekem a listáról így ezek közül kapnék 5-öt ami közül választhatnék 1-et. Vagyis elég nagy sanszom lenne type59g-t szerezni, de mivel nem költök a játékra és elvertem az aranyam ami volt így nem derül ki hogy beadná-e.
szerk.
Mi ez sok törölt hozzászólás a topikban? Ki rendetlenkedett és mit csinált? -
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #218342 üzenetére
Hacsak nincs egy 50mm alatti rész a torony közepén amit beütött egy 40%-os lowrollal akkor nem, nem ütött be Hevel
Lehet szarul írta és mutatta az effeketeket meg hangot és ez egy sima AP volt, aminek szintén legalább egy 25%-os lowrollnak kéne lennie és be kéne ütnie a 300mm-es tornyot, amit előtte már 3x nem sikerült neki
Szóval ez csak az lehet, hogy vagy nem ez a formula a He sebzés számítására vagy a játék telibe leszarta a formulát magát -
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #218264 üzenetére
Ha a hírek igazak, akkor a Somua lesz az egyetlen 8-as tank (azok közül amik még nem voltak), ami fix áras lesz. Az hogy kreditért fog menni vagy goldért, azt nem lehet tudni.
Ha abból következtetünk, hogy az eddigi években 2 licites kredites, és 1 fix áras kredites volt, akkor most a Somua valószínűleg fix áras goldos lesz! -
vepe
őstag
válasz
jano_77 #218264 üzenetére
Ez egy Legenda. Régen kb.olyan volt, mint a TD-k között az E100. Ha egy szakasz bement T22-vel el volt döntve melyik oldal nyer. Aztán szarrá nerfelték, meg elvették játékosoktól a riggelések miatt. Aki megteheti az úgy is megveszi, mert ez tényleg egy ikon tank. Kapott egy minimális buff-ot, de a régi biztos nem lesz.
Ellehet még vele játszani (nagyon okosan) de agressziven semmiképpen sem.
Szerinte ezt kchryss is alá tudja támasztani.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #218257 üzenetére
Nem úgy volt. Hanem úgy, hogy bekerül a játékba a lehetőség, hogy majd akció keretén belül különböző dolgokra lehessen váltani a tervrajzokat. Persze itt is pofára esés lesz, mert a teszten csak pár nemzet töredékeire volt "akció" és még csak nem is ugyanannyit értek és nem lehetett őket ugyanarra beváltani.
pl.: ha van rengeteg német töredéked, akkor nem sokra fogsz menni, ha német parancsnokra tudod cserélni, hiszen valószínűleg azért van sok töredéked, mert ki van fejlesztve az összes német tank vagy egyáltalán nem érdekelnek.
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #218242 üzenetére
Teljesen az én véleményem, de logikus lenne a WG részéről ha először a szarabb tankokat adnák el, hogy az OP de legalábbis nagyon jó tankok mint az IS-3A meg Progetto azok a legvégén legyenek, szóval most valószínűleg még valami rosszabb tank lesz, mint az IS-2S vagy Foch
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #218089 üzenetére
Miért? Ha valakinek van mondjuk 900m-ja az miért ne rakna rá 100m-ot ha tetszik neki a tank? Ha valaki ennyi kreditet felhalmozott, minden fejleszthető tank a garázsában van és sok éve játszik az mire költhetné el a kreditét? Max legénységi könyveket vehetne belőle, de ha régóta játszik akkor arra sincs már szüksége.
#218090 vepe
Különböző ajánlatokkal különböző játékos rétegeket céloznak meg. A nem olyan régóta játszó f2p játékosoknak ott volt az első ajánlat az amcsi med-del vagy tegnap a teknős és még valószínűleg lesz minimum egy 8-as prém tank kreditért.
Ez a festett WZ-s ajánlat nem az átlag keveset játszó játékosokat célozta meg. 99%-ban azok fogják megvenni akiknek eleve sok kreditjük volt ha máshogy nem akkor eladható tankok/felszerelések/fogyócikkek formájában. Az az 1% aki képes most csak ezért a skin-ért pénzért kreditet venni az tényleg hülye, de az ő dolguk mire kültenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest