- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #221457 üzenetére
Erre sajnos nem tudom a választ. A kezdetek óta játszom a játékkal, és gyakorlóban még talán soha nem voltam. Voltak olyan játékmódok (meg tuti lesznek is még), amikor botok ellen kellett játszani, de ott sem egyedül, hanem mondjuk öten egy csomó bot ellen. És ha ott egy játékos a tapasztalatlansága miatt nagyon kilógott, akkor már elég nehéz volt lehozni. Korábban itt a fórumon írta valaki, hogy a wg alacsony tierben hozna be botokat (egy-két stat alapján szerintem már most is vannak), de hogy ez hogy működne (egy játékos, minden más tank bot? csak feltölti a létszámot, hogy meglegyen a 30 játékos? játékosok a botok ellen?), arról lövésem sincs.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #221454 üzenetére
Ha engem kérdezel(én azért szoktam és szeretek artizni, és nem szégyenlem), a brit ág a legjátszhatóbb, pláne "kezdőnek". Sokszor érdemesebb eldönteni, hogy nem dmg-re mész adott csatán belül, hanem stun-dmg-el több xp-t lehet összegereblyézni. A briteknél gyakran van, hogy nem dmg-elsz, csak stun-olsz(viszont magasabb a rof-tüzelési gyakoriság mondjuk), és azt vettem észre, hogy nem tűnik fel nekik, hogy a legénységük 50%-on van, ezért nem javítanak, ezért a csapattársaid tudják stun alatt lőni őket.
wz 120 td:
nézzétek meg skill4ltu videóját róla. venti, töltésgyorsító ééés...távcső. Kombináltban jobban jössz ki, és tényleg, mióta ezzel a felszereléssel megyek, jobban adja. forgás, célzás nem fog annyit javulni, hogy érdemes lenne. viszont 440dmg/8sec/248pen egy tier8 td-től, ami mobilis, van frontpáncélja ami kb 210mm átütésig véd szemből síkon nagyon szeretem én is. Na pl egyszer mannerheim line(az a havas nagy gödörrel a közepén) egyszer nem volt lightunk, én mentem középre spotolni, tier8 csatában csináltam 4.4k spot dmg-etwinrate téma:
nekem azt mondja a wr, hogy szoros szituban egy magasabb wr-el rendelkező játékos jobban tudja, mit kell csinálni, hogy nyerjen. magasabb játékosintelligenciát jelent...többnyire. Nem azt, hogy lehet rá számítani. hanem hogy tud magára számítani. És nem érzelemvezérelt, ahogy krisz is írta, hanem tényeket elemez, esélyeket számol és cselekszik, amikor kell. -
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #221454 üzenetére
Nem tudom milyen átszervezésre gondolsz. Még nem történt semmi változtatás a játékban, csak sandbox tesztek voltak. Továbbra is mocskosul OP az egész kategória. Főleg magasabb tierben. Ha három van belőlük és nyílt pálya, akkor nagyjából játszhatatlan a játék. Az M53/55 nagyon durva ezen az ágon, megkockáztatom jobb, mint az utána következő tízes.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #221280 üzenetére
Hogyafrancbane persze...szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. De ez csak egy vélemény.
top of the tree:
hát a szokásos átalakítás, kapsz valami beetetést, de ha haladni is akarsz velük, akkor FIZESSHa a 3ból 2 ágat vinni akarsz tier8-9től, akkor már nem elég amit adnak, egyre még csak-csak.
-
Papooo
senior tag
válasz
Nyugis #184813 üzenetére
Az N-es procikban az IGP ki van herélve, azt áldozták be az energiatakarékosság oltárán.
1366x768-as felbontásban, sd klienssel, mindent a minimumra véve talán eléri egy 2. Gen i3 +4 gb ramos noti szintjét, ami kb 25-35 fps.Játékra intel N és az amd E szériás géppel gondolni se szabad
1366x768-hoz 3. Gen i5 és 8 gb ram az alap, ha van mellé egy nvidia 740m, akkor már hd kliens is lehet.
Full hd felbontáshoz persze jóval izmosabb kell. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nyugis #118301 üzenetére
Pontosan, ha jól rémlik 8.0-val beharangozták és 8.6-ban kiherélték őket. Persze egy idő után mindennel ezt csinálták, ami egy kicsit jó. volt és élvezet volt játszani azt pikkpakk megölték.
Annó minden tankkal kifarmotad a következőt T10 ig még prém nélkül is, mert kaptál kreditet meg TP-t, ha nem akartál prémezni akkor is. Most húzzál ki egy ágat prém nékül...
Vagy a stressz vagy az idő miatt őszülsz meg!
Na de ami elmúlt elmúlt. Csak sajnálom, hogy a kapzsiság mindent felőrölt, mert imádtam vele játszani.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nyugis #118292 üzenetére
Nem nem! Az arany drága!
Mondjuk én jobbára csak a rendszeres havi prémet vettem pár éven keresztül ( én barom!
) - na jó ez nem teljesen igaz, mert amikor még játszható vot , azokat az időket nem bánom
-, meg 1-2 kisebb prém tank. A Super Pershing-en még kerestem is, akciósan vettem és amikor kiherélték eladtam és a teljes árat kaptam vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged