-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #225478 üzenetére
emlekeim szerint kb 10 eves cayenne volt az kb 1 vagy 2 eve. de lehet azota lecserelte ujabbra
ha szereti csinalni akkor valszeg nem rossz melo ez, csak kerdes a wot utani elet, ha a wg tenyleg kinyirja sajat magat. sztreameles amugy szerintem jo ideig mukodhet, az uj platformok elegge leoltek mar most is a tv-ket, es egyertelmuen ez folytatodni fog. az biztosnak latszik h mostonaban nem a gyari melo a legmenobb. -
válasz
jano_77 #225464 üzenetére
Igen, úgy 5-10000 előfizetője lehet, ami havi minimum 12500 USD, 5000 előfizetővel és a legkisebb havi díjjal számolva (az 5 usd/eur a legkisebb twitch előfizetés, aminek a felét kapja meg). És ez akár a többszöröse is lehet, mert én a minimum bevételt számoltam, és mással is keres.
Skill4ltu kisebb streamer QB-nél (egyelőre), de ő már Porsche-t is vett magának.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #225465 üzenetére
7.-re és 32. csatára rakott be IX-es tankkal.
és Barret001
Térkép bemutató cikkben benne van a korlátozás....
"Safe Haven is a spacious map (1,000x1,000 meters) that is available only for Standard Battles in Tier IV–X vehicles"Szóval jano_77-nek csak nem volt eddig szerencséje.
Swinegod
Standard B-el voltam mindkétszer és Piros bázisról nyertünk míg Zöld bázisról vesztettünk.CirrMee
Anno a 121B-t választottam, itt vannak a különbségek a kettő közt. -
po1son
addikt
válasz
jano_77 #225340 üzenetére
Múltkor 25% volt a fogyócikkekre és jó páran panaszkodtak itt a topikban, hogy így nem táraznak be. Lehet ~60e csata alatt még nem jöttél rá, de ez egy jó deal.
De vegyünk egy kis matek példát veled is, mert látom te is hadilábon állsz vele.
Hülye po1son délelőtt látja, hogy hoppá le vannak árazva a fogyócikkek 50%ra. Van 12 millióm, akkor tárazzunk be. 1000-1000 kis javító/kis elsősegély, 600 darab pótkaja 6 nemzetből. Ez összesen teljes áron 18.000.000 kredit lenne, ha múltkor a 25%-os leárazáson vettem volna 13.500.000, de így hogy én hülye megvártam ezt a rossz akciót egyesek szerint, sajnálatos módon összesen csak 9.000.000 kredit lett összesen. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #225310 üzenetére
Még 1 észrevétel, ami viszont rontja a megítélését ennek a Térkép modnak: ez pedig az álca és láthatóság NEM működése! Tudom-tudom sok esetben random sem működik, de ez a megismertetős mod akkor lenne igazán jó, ha pl a láthatóságot is lehetne tesztelni. Most konkrétan, hiába várom meg, hogy leessen a spot rólam és hiába állok dupla bokor mögé és úgy lövök a bot-ra, az simán követ a "lézerével"! Hála égnek sokszor hibáznak.
1x sikerült egyik heavyt kigyújtanom - vélhetőleg - mert mire a következőt rálőttem volna elhalt szegényke. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #225185 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik ez az újítás. Elég sok tankomon van xp mivel elfelejtettem bepipálni a legénység növelőt. Az E75-ön pl. 400k xp van.
Szóval mind végignyomogattam, és pl. a Tigris meg az E75 is HP buffot kap. Ezért kreditet sem kell költeni szintenként növeli és állandó. T54-re motorerő BC-re szintén plusz álca is jön. Szóval a kedvenc tankokra érdemes újra gyűjtögetni az xp-ket. Teljesen jó a két szett is, jó példa a light tank, mert ha berak városira akkor levehetem a csigaszemet helyére teszek egy töltésgyorsítót és csak egyet kell cserélnem a többi ugyanúgy marad nem kell érte plusz sok kreditet fizetni meg annyi töltésgyorsítót adott már a játék az biztos van mindenkinek de más egyéb is. Az új pálya meg tök jó első kör tank ász a bc-vel aztán kiderült elég gáz, hogy 1100 pár pontra már tank ász jár, ennyire nem megy már az a tank? A kpz-vel meg kínlódok, mert nem adja be már többször voltam 1400 fölött de mindig csak első osztály.
-
Geller72
veterán
válasz
jano_77 #225097 üzenetére
T78:
Az imént gurultam vele. Mocskos izgalmas meccs volt. Volt 2 BOT-unk, ami nem mozdult a csata elejétől a végéig. Totál bukónak indult, de aztán a T78-al találtam egy jó helyet, ahonnan tudtam spotolni és lőni is, és mivel jó a camója, nem spotolódik olyan könnyen fel. Majdnem megint Top Gun lett, de így is jó volt. Fordítottunk az M8A1-el-al a végére, de maradtak 3-an, mi meg ketten - aktívak. Az utolsö két percben mindent egy lapra feltéve befoglaltunk és számoltunk vissza..
Az enemynek is volt egy T34-85M-es Top Gun-os jó játékosa, de sikerült levadásznom.
Nem nagy sebzés társult ehhez az eredményhez, de mint itt is látszik, nem mindig az számít..
-
Geller72
veterán
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224847 üzenetére
Hát azt passzolom, hogy miért nem egyezik a kredit mennyiség, de furcsa tényleg.
Az 530e nettó kredit is nagyon szép eredmény szerintem 6 csatára leosztva, főleg, hogy írtad, hogy 1 csatát még tudtál volna menni ennek a tetejébe, akkor meg már közel lettél volna a 600. (mondjuk a 2 óra 1,5 milla nettó az még messze lenne ettől is, de néha összejöhet talán, csak nem rendszeresen).
A klános boosterekkel ez még feljebb mehet, meg azt mondják SH-ban lehetett jól farmolni, meg a frontline-ban, de ott csak múltidőben, mert jönnek a kilences vasak a mostaniban.
Én a patriottal 450-550e nettó kredit (csak boostert számolom ilyenkor, a napi küldik adta kreditet nem) között tudok általában menni 1 óra alatt, kb 7-8 csata, kpz07-el 400-450e között és megvettem a kis elc event és nekem jól szerepel, jobban, mint a kpz, de kizárom ensket meg himmelsdorfot olyankor, ha kreditet termelek vele.
Ma nem tudok 1 órát egybefüggően játszani, de holnap kipróbálom az elc-t, hogy mennyit termel 1 óra alatt. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224845 üzenetére
Az szép mennyiségű ezüst. Ez a nettó kredit, megtisztítva az egyéb jutalmaktól, kivéve a kredit boostert? Azért kérdezem, mert a napi küldetések meg az egyéb küldetések is meg tudják dobni a kreditet csatánként.
Az 100e nettó per kör 50% booster mellett, szép eredmény, kifejezetten jó csaták. -
nomic
aktív tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224596 üzenetére
A tier 4 szerintem nem túl népszerű. Én is csak annyit játszottam benne, amennyit muszáj volt és azonnal léptem tovább. Talán a matilda, a hetzer, a lusch meg van egy valentine2 prém tankom, de őszintén szólva egyikkel se mentem már csatát jó ideje.
Tier3-ban nagyon sok kis prém tank van, azzal tolják is az emberek, népszerűek, a tier5
megint hasonló, rengeteg játékos van és vannak már használható tankok, prém tankok is.
Tier1-2 meg ugye statpadder g.cik vadászterepe, főleg a tier1. Futottam már bele 10e+ csatás tier1 harcosba, amikor azt az 1-2 csatámat letoltam ott. Szóval ott is több játékos lehet jóval, mint tier4-ben.
Ez van. Ha van valahol stat, hogy melyik tier-ben játszanak az emberek, szerintem a tier4 lenne az utolsó, esetleg a tier2 után. A fejlesztési idő is rövid, a tankok is elég gyatrák, csak párat lehetne kiemelni, nem érdekel senkit a tier4, gondolom. -
Geller72
veterán
válasz
jano_77 #224591 üzenetére
Nos, igen. Ez is érdekes. Mondjuk sehol nem láttam leírva (ezért nem írom azt, hogy miért nem így van) hogy arányaiban 50-50%-ban kellene low és top tierben lennie egy adott tierü tanknak csatában. Az hogy xtierbe IS rakhatja, nem jelenti azt hogy oda is fogja rakni. A legjobban nálam a T34-85(M)-en érhető tetten, szinte mindig low tierként kerülök vele csatába. T4-et én sem láttam vele, de még T5 sem nagyon rémlik, néha kapok egy saját tiert, de ennyi. Tudom, hogy használható T8-ban is, csak nem azért vettem mondjuk prémet, hogy goldot fossak egész meccsen. Éjszaka, amikor már 20k alatt van a szerveren lévők lérszáma, T8-as tankkal szinte mindig T9-10-ben találom magam.
-
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #224591 üzenetére
Ezt már én is észrevettem. Még régebben direkt vezettem egy táblázatban kb. 100 meccsen át, hogy 6-os, illetve 8-as tankkal milyen a tier leosztás. Tier 8 heavy-vel egyetlen egyszer dobott 6-os meccsbe a kb. 60 meccsből.
Én szerintem ez azért van, mert ennyivel több a magasabb tier, így kevesebb az esélye, hogy 6-ossal vagy 8-assal top tierbe dob. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224563 üzenetére
Azt hiszem adnak 1 millió kreditet fájdalomdíjnak, most hogy mondod ezt így rémlik nekem. Valamelyik wot eu fórumban olvastam. Igazából én a bourrasque-t akarom levadászni arra kerestem infot, hogy vajon mikor lehet megszerezni. Majd valamikor szembejön velem, nem sürgős
A régi accomon a type 59-el voltam így. Pedig akkor a wg rendkívül vaskalapos volt, ha kivettek valamit, azt kivették örökre. Legalábbis akkor így nézett ki a dolog, aztán legalább 2 évet vártam rá, de meglett. Valamelyik karácsonyi dobozból kiugrott a tank. Toltam vele 500 csatát, elég is volt egy életre. Egyébként jó kis tank az is, nem tudom a mostani metában mennyire lenne életképes. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224560 üzenetére
Mintha valahol olvastam volna, hogy nem örökbe adják, hanem csak bérbe. Hol kaptad az üzenetet? A játékban vagy levélben?
Ha megvan a tank, akkor a bérlésnél nem szoktak adni semmit fájdalomdíjnak ha jól emlékszem.
Na legalább kipróbálod, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #224555 üzenetére
Én pont fordítva voltam ezzel. Hogy belenéztem az AW-be, ott is ragadtam, és inkább a wotot hagytam abba. Más kérdés, hogy nekem befektetett pénzem nem volt a játékban (idő az rengeteg). Nálam olyan szempontból nyert ügye volt az AW-nek, hogy sokkal jobban tetszenek a modern tankok.
Korábban itt írta egy fórumtárs, hogy van még AW, csak nagyon kevés a játékos. Én már nagyon régen (sok évvel ezelőtt) játszottam vele. Rákattantam a sorozatokra, és nem maradt idő játékra. -
-
Geller72
veterán
válasz
jano_77 #224487 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ha felspotol, akkor neki ugyanakkor gyulladt volna ki a paralámpa mint nekem. De nekem nem villant. Ha felspotol, eleve helyzeti előnyben vagyok, mert a 130mm-es csőve arra nézett, mivel pont onnan vártam, ahonnan jött is és azonnal ellőttem volna magam, valamint azonnal el is indultam volna felé, mivel az eretedi terv is az volt, hogy utánamegyek, és a lejáróban lövöm meg, majd kivárom hogy leessen rólam a spot. Ha eltalálom, ha nem, nem buktam volna semmit, max bekapok egyet-kettőt, max hármat tőle, de mindenképpen kilőttem volna másodszorra. Ha villant volna a lámpa, azonnal mozdultam volna a lövés után. Végül is mindegy, nem hezitálok már rajta, ennél furcsább is történik velem szinte naponta.
. 54 a camója a SU-nak, és szerintem nem voltam proxin belül sem.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224482 üzenetére
Vannak vagy voltak hibás bokrok a játékban, amik nem takartak vagy túlságosan takartak, akár lövés után is. Volt egy lista ezekről, de úgy tudom azokat kijavították. Nem kizárt, hogy maradt még pár kevésbé használt bokor, ami nem úgy takar, ahogy az ember elvárná.
Ha nem tudom megmagyarázni ki és hogyan spotolt, akkor fokozottan szoktam figyelni a környéket, hogy vajon hogyan történhetett.
Általában meg lehet magyarázni később, előkerül egy tank, de vannak esetek, hogy nem tudom rá a magyarázatot.
Harkovon, könnyű tankkal megyek, végig bokor mögött ott a szélén van 2 bokor nagyjából 100m-re egymással szemben és felspotol a szemközti bokor mögül egy super chaffee úgy, hogy nem láttam rá. Nem tudtam megmagyarázni, hogyan történhetett.
A normandia pályán volt a másik eset. Odamegyek a medes helyre, szintén könnyű tank, kinézek a kő mögül, végig bokor tart és valaki felspotolt.
Sajnos elmentek az ellenfelek onnan, ezért még ötletem sincs, hogy ez hogyan volt lehetséges.
Történhetett így is, ahogy írod. Ezt ott helyben, ha valaki figyeli a csata alakulását és a környéket talán rá tud jönni. Így utólag csak találgatni lehet valóban. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224479 üzenetére
dupla bokor mögött ő sem tud spotolni. A középső bokor éppen úgy takarja az ellenfelet, mint őt. A profik mondjuk felspotolnak és visszatolatnak, de máshogy ez nem képzelhető el. Ehhez viszont elég jó játékosnak kellett lenni, aki jól ismeri a spot rendszert és a térképet is.
Mai első csatám, char future-el, nem ütöm be az EBR105-t, a WG szokásos f.szsága. Ez egyszerűen irreális és nevetséges. Attól tartok, hogy mire kifejlesztem az EBR-t lenerfelik a nagy francba az egész ágat.
Utána 2x pattanok LTTB-ről, az iszonyatos kemény páncélja pattint. Ezek után a csata vége fele még 2x pattantam, illetve nem sebeztem a papír német tier9 WT TD-t
Néztem is, hogy a WG ezek szerint úgy döntött, hogy ezt a csatát (is) el kell vesztenem a csapatommal egyetemben, de valahogy mégis lehoztuk. Lehet, most büntetésből rontást rak rám a WG a nap hátralevő részére -
nomic
aktív tag
válasz
jano_77 #224321 üzenetére
80K szabad XP-m van, egyelőre csak azoknak ugrok neki, amik stockként is használhatóak. Legalább 150, de inkább 200k kéne, hogy ne kelljen igazán szopatós tankokkal játszanom (pl. stock T54E1... na azt nem akarom megtudni, milyen.
). Ahol tudok löveget rakni, de kell a lánc, oda felrakok addig fejlesztett edzést, aztán ha meglesz a löveg, motor, torony akkor megy utolsónak a lánc.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224193 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a WG-nek a bevétel számít, de pont ezen segítene egy skill alapú csata. Lehetne mondjuk minden harmadik ilyen, nem kell minden csatának ilyennek lennie.
Skill4ltu is egy elvesztett csata után mondta, hogy nagyon tetszett neki, jó volt az ellenfél, kihívás volt, sőt kétszer is hibázott ő is és a másodiknál kilőtték. Ennek ellenére tetszett neki nagyon, mert egyébként meg mi van a streamjében? Nyomja a tankot, farmol, közben chatet olvas, válaszol. Neki ez már semmi, rutinból tolja.
Quickybaby is chatet olvas, válaszol, beszélget, közben játszik is mellékesen. Most volt egy könnyű tankos bemutatója, nyomott egy 9 frages győztes kört a t54 lighttal és kész volt utána. Nem tudta folytatni a játékot, ki kellett mennie lenyugodni vagy kávét betolni.
ez tetszett neki, de ilyen csatákat csak méltó ellenféllel tud játszani, ami a jelenleg nagyon ritkán alakul ki.
A seal clubber jelenség meg valós, a kezdőknek gyenge legénysége van, sokszor nincsenek is átképezve az adott tankra (én is tier5-től szoktam csak, addig kiszenvedem, ahogy tudom). Tier1-ben, amikor kezdtem az olasz ágat, egyből egy 10e csatás német tier1 (ebben a tankban volt 10k csatája!) statpadder fogadott arany spam, de olyan gyáva, hogy 1 lövést nem mert bevállalni. Direkt felé néztem és nem jött ki, inkább megvárta, hogy kiszedjenek a társai. Tier3-tól jön már a csatába a tier5 löfos arty, ami olyan pusztítást csinál főleg a kisebb tierben, hogy amiatt ki tudja már hány ember hagyta el a játékot végleg. Tier2-től jönnek az egylövéses troll ágyúk az ellenfél tier3, inkább tier4 tankjainál, hogy ne lehessen hibázni. Egy hiba és vissza a garázsba, sokat tanult a kezdő abból a csatából valóban.
Meg persze a rengeteg arany lőszert spammelő tier3-4-5 prém tank, felszerelve sok skilles legénységgel, modulokkal.
Tier4 nél már lehet örülni a kv2-nek meg az m44 artynak is, ugye.
Tisztára mintha egy szadista tervezte volna ezt az egészet és akkor utána meg sopánkodnak, hogy milyen magas az abbahagyási arány. Na hát többek között vagy inkább főleg az előbb felsorolt okok miatt. -
prime77
aktív tag
válasz
Szervusztok!
Segítségeteket kérném!
Elég sűrűn előfordul mostanság, hogy a játék azt írja ki hibaüzenetnek - "egy videókártya hiba lépett fel, ezt a problémát általában a grafikus kártya illesztőprogramjának összeomlása okozza ; próbálkozz az illesztőprogram frissítésével, és ellenőrizd a videokártya beállításait."Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
nomic
aktív tag
válasz
Itt most nem a több tízezres paradicsomokról van szó, hanem a valódi kezdőkről. Az, hogy valaki nem tudta 2-3000 óra alatt megtanulni a játékot, az megint egy más téma. (ilyenkor szoktam mondani, hogy amúgy levegőt tud venni önállóan?) De ha a kezdők normálisan tudnának gyakorolni és fejlődni, az már hatalmas segítség lenne, hisz a magasabb szinteken gyenge játékosok sokszor alig pár ezer csatát játszottak, ezért nem tudnak játszani. Aki meg 20-30ezer csatával nem tud legalább egy zöld-kék statot felmutatni, az nem tudom mit csinál, valószínűleg csukott szemmel játszik, vagy abszolút nem érdekli, csak kikapcsolódásként tolja. (utóbbi érthető, előbbi kevésbé)
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #224172 üzenetére
20e meg 200e sebzés ezekkel a könnyű tankokkal? skill4ltu-nak biztosan nem lesz gond, de akkor legalább vették volna le egy kicsit a cél sebzés mennyiséget, hogy ne csak a superunicumok legyenek a célcsoport, már ha nincs meg nekik ez a könnyű tank.
Engem már nem érdekel annyira, 20e xp kell a t54 lightig, azt 1 nap alatt simán megcsinálom, utána felhasználok néhány blueprintet és szerintem a napi x3-al meg x5-el 1 hét alatt meglesz a tier10.
Amikor húztam a lengyel nehéz ágat, azért sokat segített a 20e sebzés utáni meg a 200e sebzés utáni plusz xp. Főleg ha úgy tudtam időzíteni, hogy modul fejlesztésnél kaptam.
Eléggé unfair ez szerintem a sokkal gyengébb ágyúval felszerelt könnyű tankokkal szemben, de ahogy skill mondja, nem tudunk ezzel mit csinálni, el kell fogadni.
A spotolásban igazad van, hogy nem egyszerű, mert általában mennek a játékosok mindenfele, meg lőni se tudnak, fogalmuk nincs arról hol fog az ellenfél várhatóan felbukkanni és mire célra állnak vagy eltűnik vagy lőnek egy semmit. Akkor meg főleg hozzácsaphatták volna és sebzés+spotot számolhattak volna a könnyű tankoknál.
Ez van ezt kell szeretni vagy nem szeretnipopey37: az igaz, hogy vannak meglepő sebzések, engem jobban zavar az, hogy ezekkel a szuper nehezekkel teljesen csőszerű a játék. Ha ettől eltérek, szétszed az arty vagy a bokorlakók örömmel céllövöldéznek rajtam és valaki mindig talál szöget, hogy beüssön.
Az arany lőszer meg valóban semmissé teszi a páncélt. E5 minden lövésével beütött én meg szenvedtem 2 lövés erejéig vele normál lőszerrel, de nem ütötte be a kupoláját, pedig csak normál roll kellett volna hozzá. Arannyal kapott két taslit, aztán mindjárt nem lett olyan agresszív a gyerek. Előtte meg úgy jött rám, olyan erőszakosan meg spammelte az aranyat, aztán meglepődött, hogy nekem is van arany lőszerem. Csak ez vicc valahol tényleg, hogy arany lőszer nélkül egyszerüen nem üti be a búbját. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #223571 üzenetére
Most már elérhetőek gamer laptopok is értelmezhető áron, amik simán futtatják a wotot. Múltkoriban majdnem elcsábultam a vodafone akcióján, egy ryzen4600+1650ti, csak utána jártam és a hűtése miatt nem ajánlották azt a lenovo típust. Vodkafone-nál 2 éves kamatmentes hitelre nem lett volna rossz, csak a hűtés miatt elvetettem és inkább vettem egy ryzen apus asztali gépet.
joergie meg tudom erősíteni, amit írtál. fel kell rakni az intuition-t a második töltőre is. Ha csak az egyiken van, akkor úgy veszi, hogy a másik nulla és 50% a hatása csak. A gw tiger így 10 másodperc alatt vált lövedék típust, ami új taktikai lehetőségek előtt nyitja meg a kaput.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #223268 üzenetére
Kicsit későn csatlakoztál be, sajnos a meccsek több mint fele pár lepörgött és az elégé sokat számít.
Még 21 meccs eredményre lehet tippelni, ha az összeset eltalálod, akkor is csak lvl 7-ig tudsz eljutni. Aki végig csinálja, picit ért a focihoz + utána nézz az esélyeknek fogadós oldalon azoknak szerintem jó esélyük van bezsákolni a 3 nap prémium napot. -
válasz
jano_77 #222762 üzenetére
Szvsz ha kisgyerek tényleg (tizenpár éves) ez nem olyan durva problema. Annyi idősen én sem nagyon tudtam/értettem mit/miért kell csinálni egy nfs-be, egy gta-ba, egy ets-be vagy bármi masba csak mentem össze vissza én is, és versenyezhettem, lövöldöztem.
Nyilván ma már nem így játszom, már csak azért sem mert felnőtt fejjel már értem a dolgokat benne. :)
Felesleges ennyire felkapni a vizet ezen, tudom könnyű ezt mondani, néha én is felkapom a vizet wot-ra (leginkább akkor ha már eleve szar napom volt, vagy vacakabb a kedvem), de pár perc múlva már nem is emlékszem rá.
-
nanus
senior tag
válasz
jano_77 #222762 üzenetére
Nem buták!Hidd el ők a legboldogabbak,csak játszanak örülnek hogy tankkal vagy kamionnal mehetnek nekik ez maga a boldogság , és nem tudják, nem érdekli őket mi a wr,wn8 egyéb statok amikre legtöbben izgulnak,nem érdekli nyertes csapat vesztes csapatban van ő csak JÁTSZIK!
Elfelejtik az emberek a játék addíg játék amíg nem az eredményeket hajszolod
Legyél újra kisgyerek,mielőtt a felnőttek megmérgeznek -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #222688 üzenetére
Jano, szerintem ezeket a dolgokat engedd el. Sosem fogjuk megfejteni, de szerintem a WG-sek sem tudják ezt megmondani Neked, hogy az ott miért annyi. Ez a tanks.gg egy külső oldal, tudtommal, valamilyen adatokkal dolgoznak, a WG meg megint valamilyen adatokkal...ez most nem konteó, de Én nem bízok itt már egyikben sem. Bement? bement. Nem ment be? hát akkor nem ment be, majd lövök még egyet. Tudom, hogy ez mindig akkor van, amikor fontos lenne az az egy találat, de ezzel akkor sem érsz semmit. Legközelebb majd beadja..vagy megint nem
engedd el, mint a fingot.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #222688 üzenetére
Talán mert nem ott lőtted el, ahol a vastagságot nézed
Ott ahol eltaláltad "csak" 60% az esélye a sebzésnek.
Tanks.gg-n kapcsold át "Visual"-ra (utolsó előtti lehetőség a lenyíló listában) és látod majd a dobozokat a torony oldalán, hogy jobban be tudd azonosítani, hol lőtted el. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #221518 üzenetére
Ami késik az előbb utóbb eljön azt mondják
Skoda T50 - Tank ÁSZ
Jaaaaa.....és a mai etap 9/9 WIN (4K+ WN8)! Na persze! -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #221408 üzenetére
Igen, odaadhatta volna a 2 db-t, na nem mintha földhöz vágna 20k kredit/direktíva árával.
WR
Anno kisebb Wn8-al és kevesebb Átlagsebzéssel jobb volt a WR
Manapság hogy napi szinten legyen egy egy jobb napom lila és über lila szinten kell játszanom.
Miért és mikor kompenzál?
nincs ilyen mint ahogy kis és nagy minta sem.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #221035 üzenetére
A részletek de csak ismételni tudom magam.
Jelenleg az EU-n tier II-V -50% és tier VI-X -30% áron lehet vásárolni.
Odaát a RU-n ez úgy nézz ki.... tier V-ig nincs kedvezmény, tier VI-VII -30% tier VIII-X -15%
Nyilván nem nagy érvágás az pár 100k veszteség egy-egy tank vásárlásakor ha a RU minta alapján lesz nálunk is de valahol mégis ha egy komplett ágat veszünk alapul mert akkor
az úgy már nem is olyan kevés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest