- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #190598 üzenetére
"Azért meg ne akadjunk már ki, hogy egy játékért pénzt kell fizetni."
Én nem vettem észre , hogy kiakadt volna .... ne ferdíts .
A "pénzt kell fizetni" egy kicsit durva . Nem kell!
Miért kell a legtöbb erre tévedőnek a torkát elharapni abban a pillanatban , hogy elkezd posztolgatni ? Ne vegyük már el a kedvét attól , hogy sűrűbben látogassa a fórumot ! Amúgy is jól jönne egy kis "vérfrissítés" eme belterjes fórumnak .
-
tasiadam
veterán
válasz
ollie #190598 üzenetére
A premium loszer sokkal dragabb loszer mint a sima. Nem? De.
Ha beletoltok egy tankba 40 darab premium loszert, azzal azert jocsnak megno az eselyem, hogy megolok barkit. Nem? De.
Es ahhoz hogy es ne minuszos legyen kelleni fog premium account. Nem? De.
Fizetni kell a premium accountert. Nem? De. -
tasiadam
veterán
válasz
ollie #190591 üzenetére
Nem. De normal tankal kb eselytelen kijonni pluszban, lehetseges de eleg ritka. Grille 15-el lottem 6k dmg-t, oltem 6-ot, es -10 ezerben vegeztem. Skorpio g-vel lottem osszesen 2500at, oltem 3mat, es vegeztem +100 ezerrel. Erdekes nekem ez. Akkor minek van a tier 10, ha durvan negativba veri az accountot?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #190477 üzenetére
szerintem is....Iván biztos kiment slozira és mielőtt kiment, elfelejtette a szopógombot benyomni a nevem mellett
Azt meg tudja mondani nekem vki, hogy az Obj.260 MT-15 küldetését miért nem javította Kitüntetésesre a rendszer?!
3500 dmg - 6753-al szerintem meg volt PIPA
8 tankot sebezni - 10 kill, mindegyiket meg is sebeztem PIPA
Semmisítsd meg az összes ellenséges tankot - PIPA
Be is van és volt kapcsolva a küldetés javítása!Mi hiányzott szerintetek még?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #190330 üzenetére
Egészen biztosan tudom, mert megvettem anno én is. Mégpedig a Sonyval karöltve volt akkoriban meghirdetve, ha jól emlékszem vissza és volt is kis botrány mert a Sony nem járult hozzá vagy vmi hasonló. A lényeg, hogy az volt a mondás: addig leget csak megvenni, amíg a film a mozikban megy. De ettől függetlenül nem most kerül be először azóta.
-
popey37
addikt
válasz
ollie #190311 üzenetére
megmondom percek alatt: mert az RRO jó esetben 500 körül sebez, 16 sec a töltésidő, a tank lassú mint a csiga, ha oda érek valahova nem fogok 4-500-kat löni amikor lőhetek 800 környékén. sanja a t110E4 -el legalább a hp dupláját kell sebezni, hogy elfogadható legyen a statja. ezért nem használok benne RRO-t.
egy meccs alatt jó esetben 5-6 lövésem van, az RRO-val max 2500-3000, gold és sima akár 6k is lehet.
nem beszélve a borzalamas szórásról, amikor fullra beszükülve sem találom el a tankot, a repesszel meg nem fogok a puha tankokra várni, főként hogy szinte lehetetlen eltalálni repesszel a száguldozó csodákat, a TD-hez meg kevés a sebesség, mire odaérek mind halott.
ez azt hiszem elég indok, hogy miért nem használok benne repeszt. -
Chris0321
veterán
válasz
ollie #190269 üzenetére
Úgy akartam fogalmazni, hogy a csata elején vízbefúlást xvm nélkül is megcsinálják majd, okot könnyen találnak. Pl. nem úgy áll fel a csapat ahogy ő elképzelte, kilőtték az egy szem light-ot és nincs spot/nem spottol egyáltalán, stb. Aki már játszik egy ideje a játékkal xvm-el az tudja, hogy nem egyszer előfordult már az, hogy a látszattra gyengébb csapat nyert, nem egyszer legyalulva az ellent.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #190231 üzenetére
Küldetés kiírásában nem free xp-t ad hanem "egyszer használatos harci xp"-t.
Nem harci xp-t adott mint látható a tankom xp mennyiségénél.
Free xp-m nem volt mert elment a tankra.
Mentem egy csatát a küldetéshez és lett pont 10k free xp mint amennyit a küldetés xp-nek szánt volna.
Free xp beváltást hol máshol váltanék be? -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #190162 üzenetére
Ránézésre azt mondanám, hogy 1274, mert ez egy sima napi első győzelemnek tűnik. Nincs se prémium fiók, se booster aktiválva, csak a napi 2x-es szorzó. Az 1274xp meg ennél népszerűtlenebb tankoknál sem mindig ér ászt. A wotreplays szerint nagyon a határon volt. Lehet, hogy még egy lövés, vagy némi track dmg, és meg is lett volna.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
ollie #190071 üzenetére
Valóban korrekt csomag. De maga a tank nem kiemelkedő stat alaján. És ez jól van így. Jó lenne ha a WG leszokna az OP tank gyártásról, eddig jó az irány. Megnézem Skill mit mond rá, gondolom este lesz már videó róla.
Jól rémlik, hogy ez tök váratlanul érkezett? Nem emlékszem hogy szuperteszt hírekben lett volna róla említés.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #190056 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ilyen alacsony tierben csak a jutalom tankok, prém tankok vannak meg, normál tankot nem tartottam megy egyet sem. Most egy ilyen sorozatért biztosan nem fogom vissza venni egyiket sem. Magyar oldalon is kint van már az AKCIÓ.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #190026 üzenetére
Megnéztem. Vagy változtattak rajta vagy régen is elég volt 3 parancs a kiváltáshoz. De ezek az új kampányra igazak. Az Excalibur, Chimer, Obj 279e-re. a régiek ugyanúgy 4 parancsosak.
Amúgy melyik TD-vel lehet 6000 HP-t sebezni mostanában? T30 vagy T110E3 jó hozzá? Én vagyok béna és nem jön össze ennyi? De még a közelébe sem vagyok, szerintem max 2-3000 ami összejön. Túl gyors a játék, ezek meg túl lassúak hozzá..de szerintem bármelyik TD-re igaz ez. A csillagrombolót meg hamar felszpotolják, nem?
Ki mivel csinálta meg? Ez a T55A TD-15-ös küldetése. -
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #190002 üzenetére
Hát gondolom, hogy ez elég szubjektív dolog. Én minden esetre úgy érzem, hogy nem egyforma a viselkedése a tanknak. De teljesen igazad van abban, hogy elegendő egy apró kormányzási hiba és máris keresztbe (meg hosszába) fordul körülötted a világ. Nem lehetetlen, hogy meglepődnék, ha egy program kielemezné a a félrenyomásaim (
) és a csúszkáló tankmozgások közötti összefüggést és tényleg az jönne ki, hogy rosszkor nyomtam rossz gombot...
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #189980 üzenetére
Köszi!
Nem is tudtam, hogy aranyért is meg lehet venni a maradékot. Mondjuk jó ára van a képzett szakembereknek...Tudom, hogy nem manipulált a játék, de azt mondja már el valaki, hogy hogyan van az, hogy az egyik futamban tapad a földhöz a tank, mintha csirizes lenne a lánctalpa, a másik futamban meg úgy viselkedik mintha vizes jégen táncolna részegen!
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #189838 üzenetére
Ez a WG hibaja, tul nehezre csinalta azt a jatekmodot.
Viccet felreteve, nem ertem hogy akik nem tudjak mit kene csinalni miert nem nezik meg a bemutato videot/olvassak el a leirast. Ez az igenytelenseg figyelheto meg gyonyoruen a WoT random csataiban is, ahol nem tudjak mit kene csinalni az adott map-en az adott tankkal az adott szituacioban. Nincs igeny ra, hogy minosegibbe tegyek a sajat szorakozasukat mert megelegszenek a "taaaank meeeegy loooooo"-----> garazs------>uj csata jatekelmennyel.
Pedig ha tudja az ember, hogy mit csinal akkor sokkal szorakoztatobb a jatek mintha csak teblabolna ossze-vissza a palyan.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #189807 üzenetére
1 millió aranyat!?!?!
Nem kreditet írtál legutóbb!?
(#189818) ollie: GRATULÁLOK!
Nem vagy semmi. Dolgozol is azért néha?
(#189820) ollie: akkor sokat nem foglalkoztál a gyerkőccelollie: és köszi az instrukciókat. Próbáltam aszerint menni tegnap, meg ma reggel, de nem nagyon jártam szerencsével.
Tegnap egy 5 futamot toltam és abból 1x tudtam nyerni, volt két olyan ahol pontot sem kaptam.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #189807 üzenetére
1 millió kreditet akartál írni, 1m arany, de jó lenne.
A progetto 2 200 000 kreditet ér vagyis ha hagyományos kompenzáció lett volna akkor annyit kellett volna kapnod, nem pedig 1 milliót.
Tudom, hogy a sima bértankos akcióknál nincs kredit kompenzáció, de ez évfordulós ajándék és az volt a lényeg hogy kapj valamit. Gondolom így írták meg, hogy ha garázsodban van a tank akkor 1m kreditet kapsz a bértank helyett.
Én warship emailt kaptam a wg-től, hogy ha belépek akkor kapok egy tier 6 prém hajót. Ott sem írták, hogy bérbe kapom, de megnéztem a hivatalos híreknél és 2 hét bérleti időről van szó.
Na közben amíg ezt pötyögtem meg is találtam, hogy ahogy gondoltam rental tank lett volna: Anniversary Fun - reddit
"30 day rental of Progetto"
Egyébként jelenleg progetto bérletet osztogatnak 7 nap prémmel a visszatérő játékosoknak is, erről van hivatalos cikk is: Free for you: 7 Days of Premium and a Rental -
kchryss
veterán
válasz
ollie #189696 üzenetére
Miért ne lehetne? Nekem úgy rémlik az egyik régebbi frontline belelógott a karácsonyi eventbe és ott érvényes volt a +50% bónusz.
(#189697) Dobi 562:
Amikor először megláttam az is3a táras paramétereit azt hittem elírták a számokat és véletlenül van fordítva feltüntetve a töltésidő. A wg egyik legnagyobb agymenése az a tank. Az olasz táras töltőrendszerrel teljesen rendben lenne, mert kéne gondolkodni vele mikor tárazol ki és mikor nem. A jelenlegi formájában viszont értelmetlen. -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #189612 üzenetére
Tessék, megígértem.
Malinovka, amiről meséltem. Az ott egy 113, egy OP 430, és mellettem az 60TP (arra rosszul emlékeztem). Előbbi kettő először elindult C5-re a TD domb felé, aztán meggondolták magukat, és egész csata alatt ott voltak kb, ahol most látod őket. Ez a kép másfél perccel a kezdés után készült.Aztán a másik, Abbey. Itt az IS-6 szintén végig mellettem volt, majd amikor ránkestek, leadott pár lövést, amivel felspotolt engem az ellen artynak.
Aztán, hogy ne csak artys legyen. Ez ugyan nem tegnapi, de pár napos. A Cérna és a VK 100 szintén úgy gondolta, onnan jól lehet sniperkedni. Ráadásul ebben a csatában arty sem volt!
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #189621 üzenetére
Nekem 58% a recent WR-em, egyedül játszva, másfél év kihagyás után. Csak onnan tudom, hogy most kíváncsisàgból megnéztem. Én nem vagyok ràgörcsölve a statra de nyerni szeretek és mikor azt látom azért vesźítünk mert pàran teljesen fogalmatlanok és 0 teljesítmènyt produkàlnak, az elveszi a kedvem nagyon.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
ollie #189621 üzenetére
Nyilván pont le...ja a véennyócat mert a játékot játéknak tekinti és időtöltésnek és esze ágában sincs rágörcsölni az e-pénisz harca. A nem akaráshoz nem is kell pechsorozat. Nyilván a WR-t meg azért említed mert mert szerinted arról volt szó korábban pedig nem is. Nem mellesleg megjegyezném, hogy nyilván annak jobb a WR mutatója aki gyakrabban szakaszozik klántársakkal vagy összeszokott emberkékkel de nyilván ezt te is tudod.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #189612 üzenetére
Megpróbálom előszedni őket. Ha asszony bekapcsolja a gépem, elérem távolról, ha nem, akkor este.
A Phase 1, igen. Tegnap én is láttam párat, egyelőre jónak tűnik, 3-4 killekkel zártak, akiknél láttam, de szerintem csak hetek kérdése, és kiismerik. Aztán majd kiveszik az is, mint anno az "OP" Chrysler GF.
-
etnies
senior tag
válasz
ollie #189590 üzenetére
Két napja találkoztam velük Frontline-ba, supertesterek voltak vajh?
A Frontline-os T9-es tank (Phase 1) nagyon tetszik, iszonyatosan jól tornyozik, E5 gunja van, eddig 8 csatát mentem vele 3000 körüli átlagsebzéssel.
Leginkább a Conqueror-ra hasonlít, érdemes kihúzni. -
törölt tag
válasz
ollie #189602 üzenetére
Inkább a személyes értékelés alapján kéne csatába rakni az embereket, lehetőleg minél közelebbieket egymáshoz sorsolni....
A sok nyomi homokozzon együtt, aki meg normálisan tud játszani, mehetnének normális csatákat.
Bár tudom, a sok vásárolt acc. miatt ez sem lenne teljesen jó megoldás, de talán valamit javítana a helyzeten... -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #189578 üzenetére
És az miért van, hogy játszottam a Szállásmesterrel, 4-ik próbálkozásom és 60 doboznál egyszer csak leállt. Kilépés és azt írta, hogy elérhető 6:12! Ez micsoda? Nem telt még le az 5 próbálkozásom, ráadásul, amiben épp voltam, még minden életem meg volt és mégis leállt, kilépett belőle. WTF
Ismét a WG alkotott vmi "szuper" dolgot, amit nagyon letesztelt mielőtt kiadta!?(#189583) ollie: ha jól tudom a Rally-s játék is fog ilyen kuponokat adni minden nap! Ráadásul minden alkalommal, mikor vmi kupát elér az ember - pl elsőnek fut célba - 5 kupont kap egyből. Ebből sok kupon össze tud gyűlni annak, aki majd egész nap a gép előtt ül és a Rally-t tolja.
-
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #189560 üzenetére
Sajnos most melóból nem tudom megnézni - ha esetleg vki megnézné hogy melyik csapatnak mi a leírása és a tankok hogy is passzolnak pontosan (amcsi pilóta, amcsi tank, orosz pilóta, orosz tank, stb), megköszönném - emlékezetből írom csak, hogy akkor a KÉK csapaté a Leo; Zöld csapaté a Chaffee és a Piros csapaté a T-50 sport?
Én azt hittem, hogy kell választani egy csapatot (pilótát) és mindenki aki azt választotta egy kalapba gyűjti a pontjait, de a 3 tank lehetőség közül bármelyikkel mehet - mint a mostani Acélvadászatnál. Ezek szerint rosszul gondolom? -
Chris0321
veterán
válasz
ollie #189546 üzenetére
Azért egy ekora cégnek nehogy ne legyen már ilyesmire pénze.
wwenigma: Nem változtattam semmilyen beállításon mégis halk nálam is.
-
Warton
őstag
válasz
ollie #189448 üzenetére
Olyan jó lenne, ha a derp valós opció lenne, de valóban tényleg nem az. Megnéztem a statomat. Eddig összesen 5 db t9 lt- tankom van/volt. A WZ-vel csak 2 csatát mentem így az nem számít.
WR-ek:
T54lwt: 57% 285 csata
AMX1390: 52% ~700 csata
RU251: 55% ~100 csata
T49: 42%200 csata
Az összwr-em 53% úgy mellékesen.
Bizonyos csatákban azért jó a derp, amikor a 700hps FV4005-öt hátba lövöm és megy vissza garázsba azért az fílinges, de többnyire nem ez történik. Szerintem úgy lehetne a tankon javítani, ha a prémium lőszer penjét felemelnék 100-ra, mert akkor a csata elejei könnyű tank találkozókból egyértelműen győztesként jönne ki. Most még a prém lőszer sem mindig pennelt és a 300 körüli sebzésnek azért nincs akkora fegyelmező ereje. Ennyit még talán a Ru he-je is tud alapból, sokkal nagyobb dpm-el.
Na mindegy azért az utóbbi időben egy kicsit grájndolósra vettem a figurát, úgyhogy jó, hogy vége van. Most ráfekszek a kínai és a német 10-es lightokra. Aztán majd egyszer a britekre és a kerekesekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest