- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
mármint kocsonyás a felvétel? vagy az fps ugrál nagyon?
Azon a gépen azért én nem erőltetném a felvételt, annyira nem izmos se a proci, se a gpu, és az igp-t meg nem tudod erre befogni.Az nem XVM hanem a játék saját paneljeinek kapcsolgatása. A players panel fölött van pár kis gomb, ha ráviszed az egeret, akkor ott tudod átkapcsolni őket.
-
sequator
senior tag
Hmm, érdekes. Nekem ugyanilyen procival (konfigom az adatlapon) meg egy GTX 960-nal nem sikerül fullHDban Ultrán 7400 pont fölé menni.
Azt hittem procilimitbe futottam, de a te eredményeid alapján nem (csak) a proci lehet a szűk keresztmetszet.
Kipróbáltam az új nVidia drivert is, ami elvileg már tartalamaz Wot1.0 optimalizálásokat is, de az eredmények nem változtak.Jó lenne rájönni, hogy hol van a hiba.
sautia
-
kchryss
veterán
Majd ömlik a kredit a küldetésekből akkor nem sajnálod a parancsokat.
(#160575) @ddt500hu:
Grat! Nagyon jól adhatta. 1 nap alatt feljutottál odáig mint én 1 hét alatt.
Mondtam én, hogy könnyen fog menni neked, annyira nem op a mezőny.(#160576) @ollie:
Szenet akartál lopni a nagy hidegben? -
lacibacsi
addikt
Kicsit késve tudok reagálni, de mivel a többiek már megválaszolták a kérdéseid, csak annyit tudok mondani, hogy sajnos dolgoznod kell egy kicsit azon, hogy visszakapd a felhasznált parancsaidat...Én inkább kínlódtam egy kicsit az 1-14 küldiken, hogy meg legyen az elsődleges feltétel, de nem akartam rájuk parancsot pazarolni, mert tudtam, hogy visszaszerezni már sokkal nehezebb lesz azokat...
-
-
jimmy74
őstag
Ebbe a játékba benne van az arty.
Ez van èn is szidom őket mikor odaba@nak de van úgy hogy szükség van rá ha kell help.
Pláne ha èn játszom velük.
Mèg ha most vezettèk be volna megèrtem nem tetszik de sztem örüljenek inkább azok most mert règen nagyon OP volt sok arty most meg töredékét sebez ráadásul újratölthető minden csomag.
Anno odavert az arty ès örültem ha elmotoszkálok mèg amit meghagyott bennem... -
Chris0321
veterán
Persze, hátul és verejtékmentesen. Kivéve ha a csapat szokás szerint lemmingezik és/vagy lazán átengedi az ellen lightját ami nevetve lő ki mert nem nagyon tudod megvédeni magad. Az arty is azt teszi ami a dolga, sebzi, láncolja, kábítja az ellenfelet ezzel is segítve a csapatnak. Ha ezt nem vagy képes megérteni az nem az én problémám.
-
-
Plasticbomb
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Az a nem fair hogy mar szenne van nerfelve de még mindig megy a siras, csak mert "nem latod". Lol. egy hulldown-ban levo is7/t32 gondolom sokkal fairebb amit hiaba latsz.
notika77: en azok szintjere nem alacsonyodnek le akik bonyallal csak fröcsögni tudnak, viszont egyszer nem bizonyitottak semmit.
Jokerdapro: jo otlet, a névre paran mar bizonyitottak - hiaba nem jatszanak vele - hogy érdemesek.
Más. Jo lenne ha a csapatban legalabb szemernyi ertelem is szorulna, egyedul nem megy.
-
emre
veterán
én már láttam hasonlót ,
-
K6000
aktív tag
Én is ezt írtam. Lásd #158840 hozzászólás.
Így én akkor járok jól ha eladom most a su-122-54-et, mert megkapom érte a kreditet (persze a felét mint amibe nekem került)
Ha a garázsomba marad akkor meg valószínűleg semmit...Akkor már ketten értelmezzük ugyanúgy a válás utáni helyzetet. Ezért nem értem jano_77 hozzászólását...
-
-
zodo
nagyúr
Francia light vonal történetem vége kicsit elnyúlt, welcome B-C 25 t AP
Elcsábultam a régen kiszemelt AMX 30-ra aztán húztam ki a IX-es B-C -t.
Nem tudom mennyivel lett volna jobb ha nem ilyen az mm leosztás a VIII-nak de egész élveztem a X-ek ellen is csak néha jól jött volna -1 löveg süllyedés vagy +1 lőszer.
Nem vagyok jó ami látszik de pár ász kör és sok sok top 5 sebző kör is összejött.
Stat és kiválósági jelKari ajándék csajok a AMX 12 t -től végig ülték a sort így majdnem teljes 4 skill lett -12k xp híján.
Ha én tudtam érvényesülni a lightokkal akkor bátran ajánlom mindenkinek.
Azt nem tudom melyik volt a kedvenc de még azon is gondolkozom hogy a VIII-at megtartsam. -
kchryss
veterán
Én is úgy gondolom hogy az új mm és a lightok 10-esbe tolása miatt van ez a helyzet. A napi stat mod cache fájljában meg lehet nézni, hogy melyik csata milyen csataszinten játszódott. Ha jól tudom azokkal a csatákkal van gond ahol van top tier light mert ott +1 a csataszint mint amennyinek lennie kéne. Ez felveti azt a kérdést hogy vajon a lightoknak eltérő mm-je van mint a többi tanknak és más eséllyel kerülnek bizonyos szintű csatába? Ha lesz időm újra játszani akkor megvizsgálom a dolgot.
Szerk. xvm-ben battleresult.xc-ben volt régebben egy olyan opció hogy "showbattletier". Ezzel be lehetett kapcsolni hogy a csatajelentőben kiírja a csata szintjét. Ez az opció pár verzióval ezelőtt eltűnt az xvm-ből, valószínűleg pont azért, mert már nem úgy működik az mm és a csataszintek mint régen. Így akarják eltusolni a dolgot.
-
zozyk
addikt
battle.xc
// Path to sixth sense icon ("" for original icon).
"sixthSenseIcon": "xvm://res/SixthSense.png",elements.xc
// Sixth sense lamp
{
"$delay": 100,
// Sixth sense lamp duration (in milliseconds). Example: "sixthSenseDuration": 7000,
"sixthSenseDuration": "sixthSenseDuration",
// Sixth sense lamp
"sixthSenseIndicator": {
// To use some settings in this section, you may need to remove "//" before "$interval". Reduces the performance!
// "$interval": 0,
"_alpha": 100,
"_x": "sixthSenseIndicator._x",
"_y": "sixthSenseIndicator._y" -
-
zodo
nagyúr
Reopen és azonnal egy újabb support kolléga:
Hello jackie_brown,
Thank you for coming back to us.
As everything was explained and there is nothing to say, I am now closing this ticket.
Thank you for understanding.
We are looking forward to your answer.
Kind Regards,
hát akkor Fuck WG!
-
zodo
nagyúr
Ismételt válasz is megérkezett, mint mindig más-más support kollégától:
Hello jackie_brown,
Thank you for your reply.
As my colleague informed you, we can't inform you what actions were taken against the player. But I can assure you that we simply can't delete someone else's account.
Also please note that there is an automatic system for AFK/BOT behavior.
I understand that you want this player to be punished according to your suggestion but as we already explained, we'll take sanctions according to our rules and we can't disclose this information.
Thank you for your understanding.
If you have any further questions, don't hesitate to contact us again.
Kind regards,
Ja, én meg "elhiszem" mert úgy sem tehetek mást.
-
jano_77
nagyúr
És szerinted a leírtakban hány medált véltél felfedezni akár csak egy sima kis szaros medált nem is EPIC-et?!?
Most is mentem egy ocsmány szar kört Cent AX-el (830 dmg) és adott 6 Kötvényt!
Előtte STB-1-el 4900 dmg és NULLA kötvény! Sehol nem volt medálom!Vagy a béna körre adja, hogy ne menjen el a kedvem?!?
-
-
BogyóBP
addikt
Az egy nagyon jó tank. Nagyon pontos gyorsan tölt és nagyot sebez. Én most a T54 el szenvedek, nagyon purdé egy tank, van már med em meg toltam sokat spotterrel is de ennek nem értem az elvét még hogyan is kellene vele játszani. Spotthoz kevés, fronthoz gyenge, flankelni szoktam vele, de az se mindig sikerül.
-
e-newsee
addikt
Na ez engem is érdekelne, mert eddig nem foglalkoztam az orosz heavyk felső osztályával, így azt sem tudtam, hogy az Obj. 257 prémium tank.
Amúgy marad még egy lehetőség, és mivel ez mindenkinek jó lenne, ezért nem ez lesz fog történni.
Az, hogy ha nincs kifejlesztve az IS-7, akkor a T-10 legénysége átmegy az Obj.-be, csak nem lesz átképezve. Így, ha akarod visszateheted. -
jr1994
addikt
Régen azért ez nem volt egyértelmű, a Centi AX pl megörökölte a 4202 statjait.
#156968) Fel: nem arról volt szó ma is (ismét) itt a topicban, hogy a kedvezményt és a női legénységet március közepéig lehet majd kiválasztani? Ami mellesleg szerintem egybe fog esni az 1.0 érkezésével.
-
jano_77
nagyúr
Biztos szőrszálhasogatásnak tűnhet, amit most írok, de az Obj.430 és Obj.263 esetében a
"Statisztika, Kiválóság jelek a Tier X tankon maradnak" szöveg nem helytelen!? Én érzem csak így, nekem bántja a szememet?
Mert hogy mindkettő ugye lekerül Tier IX-be és akkor már nem lesznek 10-esek!?
Valami olyasmi lenne helyesebb talán, hogy: a Tier IX-be kerülő tankon maradnak. -
e-newsee
addikt
Akkor lehet, hogy ki kellene fejlesztenem az IS-7-et?
Nem tudom, akarom-e, hogy a jól bejáratott 3 és fél skilles legények átkerüljenek egy ismeretlen tankba. Hacsak nem lesz egy jól eltalált tank, amivel könnyebb lenne befejezni az IS-7-et. Vagy a fene tudja...(#156937) inferno88:
Akkor most kell prémium tankokkal menni? -
zodo
nagyúr
Bat.-Châtillon 12 t letudva 118 csata után.
Ász ugyan meg lett, kiválósági jel 70.2% de nem lett a szívem csücske.
Talán köszönhető a sok sok tier X csatának vagy nagyon akartam hogy mielőbb kifejlesszem a B-C 25 t AP esetleg AMX 30.
Első pár órában kb tudtam az előző két tesó jó szereplését aztán csak vergődés egy-egy jobb körrel.
Nagyon kiszolgáltatott ha nincs csapat.
Sokszor a gyenge lövegsüllyedés is keresztbe tesz.Karácsonyi kedvezményes vásárlás utáni elméleti eladási ára még mindig pluszos.
+ 142.970 a különbözet.
Összességében ha visszaforgatjuk a teljes ágon szerzett nyereséget akkor a tier IX-es BC mindössze 1.210.932 ezüstbe kerül és ha jól számolók még mindig nyereséggel adhatok el. -
kchryss
veterán
Nem megemelni, hanem csökkenteni kell általában az érzékenyságet. WoT érzékenysége általában túl magasra van állítva alapból.
Nálam kb így jó:
Az hogy kinek mi a jó beállítás függ az egér dpi-jétől, a monitor felbontásától és az egyéni szokásoktól hogy ki milyen mozdulatokkal szokott játszani illetve hogy mekkora hely (egérpad) van mozgatni az egeret.
Nekem 800 dpi-re van állítva az egér pont mint nálad is a kép alapján. Windows-ban én sem nyúltam hozzá, nekem is pont jó ez a 800-as érték alap beállításokkal. Én 1920x1080-ban játszom, te ha jól rémlik magasabb felbontáson, így valószínűleg neked nem kell annyira levenni az érzékenységet mint nekem.
Kapcsolódó cikk Scheff-től: Vajon milyen DPI értékekkel játszanak a profi World of Tanks játékosok?
A lényeg ez: "A profik körében leggyakrabban használt érték 800-1200 között mozog, de mindegyikükre igaz, hogy a játékbeállításoknál a célkereszt érzékenysége nagyon alacsonyra van állítva DPI beállítástól függetlenül."
És ezt tapasztaltam is. Valamelyik nap pont láttam az egyik streamer beállításait és nála szinte nullára le volt véve az érzékenység. Gondolom neki nagyon magas dpi-je van az egerének, mert nálam olyan beállításoknál métereket kéne húzogatnom a rágcsálót és felérne egy tornaórával. -
lacibacsi
addikt
Bocsánat! Az kimaradt, hogy "SPG nem játszik". Hát így bizony az összes 15-ös LT,MT,HT és TD küldetésnek kitüntetéssel kell meglennie, mert másképp nem mehetsz tovább. Szerintem feküdj rá a TD küldikre. Ott még nem annyira vészesek. 3k sebzés és 3 kill a 15-ben a te szinteden azért nem lehet nagy akadály.
-
galervin93
addikt
Ügyes! Néha muszáj lighttal sebezni, mondjon bárki bármit.
Ha megengedsz egy-két észrevételt. Egyrészt nagyon bezoomolsz, nem tudom, neked ez megkönnyíti-e a célzást, számomra a visszajátszásból úgy tűnik, hogy hátrány, mint előny. Nem csak azért, mert ilyen belenagyítás a szóráskép miatt felesleges, hanem rengeteg eseményről lemaradsz magad körül, miközben ennyire bezoomolsz. Nem mondom, hogy "nagytotálban" kell 400 méterre sznájpolni, de szvsz. könnyebb, ha kevésbé zoomolsz be, nem is szalad ki olyan gyorsan a képből a célpont, nem kell követni, meg hát ugye jobban tudsz közben figyelni a környezetedre, felbukkan/észrevesz valaki, vagy csak közeledik egy potenciális ellenfél, aki esetleg kiszúrhat lövéskor stb. Másrészt, és ez volt az, ami feltűnőbb, szerintem nagyon fel van húzva az érzékenység az egérbeállításoknál, a finom követés helyett sok aprót húzol, ezzel értékes másodperceket veszítesz. Szembetűnő ez a legelején a 13 75-nél, már 15 másodperce követed a célpontot, folyamatosan csak mögötte vagy a célzóval, és lőni is csak akkor tudtad elkezdeni, amikor leláncolták. Most szerencséd volt, mert volt ennyi idő, de más helyzetekben ez csatát dönthet el, hogy ezalatt a 15 mp alatt sebződés nélkül elszaladt előtted keresztbe egy ellenfél, miközben gyakorlatilag zavartalanul ki lehetett volna őt szedni ennyi idő alatt. Következő kill SP I C ugyanez, mögötte van a célzód és csak próbálod lekövetni ahelyett, hogy elé tartanál és úgy tüzelnél. Ha nincs ott a pálya széle és a víz, akkor nem lassul le és simán kereket old előled.
Ne vedd rossz néven, abszolút csak észreveételeket/tanácsokat írtam, nem kötözködni akarok, az eredmény magáért beszél, nem kell magyarázni. Grat még egyszer! -
zodo
nagyúr
Este már későn volt de mostanra elkészült a yt videó is.
Bat.-Châtillon 12 t / Live Oaks / T28 HTC LT-15 Mission avagy "Magad uram, ha szolgád nincsen"
-
zodo
nagyúr
Tegnap nem játszottam, tegnapelőtt siralmas 3 / 8 (37,5%) avg wn8 1200+
Ma első csatára LT-14 küldetés aztán kínosabbnál kínosabb csapatok és olykor egyéni teljesítmény.
Viszont volt értelme gyötrődni mert 19 csata múlva, hatalmas* Ace kör született és vele együtt az LT-15 kitüntetéssel.Ásszal együtt is siralmas a mai mutató 6 / 20 (30%) avg wn8 1100+
* mindig, magamhoz mérten értendő
Javíthatná a wg gárda hogy görgetés nélkül ne csak 10 ellenfél látszódjon a csatajelentőn hanem akár több is ha úgy alakul.
Szerk:
RNG is fu.k.
Múltkori ász körben 146 a mostani 155 átlagsebzés érték a papírforma átlag 170 helyett. -
zodo
nagyúr
Nos mivel nem vagyok jó játékos ezért 45 AMX 12 t , 65 AMX 13 75 és 21 Bat.-Châtillon 12 t csata után végre összejött az első könnyű Ász kör.
Szeretem a pályát de nem light-tal.
Eddig ha ide kerültem a mostani Francia light menetelésem során akkor támadni kellett ami inkább fekszik. Nos ebben nem is igen szerettem volna kukucskálni a meder gerincen így az eleje kb. hasztalan de végül átmentem kicsit bátrabba míg végül tudván hogy 3 ellenség vs 2 perc hátralévő idő alatt már úgy sem tudnak befoglalni, kicsit szabadabban játszottam.
Szóval biztos nem szép csata de nekem nagy öröm.
Stabi még nincs fent mert el is felejtettem lecserélni a bolti láncot amit most korrigáltam.Teszik ez a light ág mert rossz csatákban is tudok úgy helyezkedni/alkalmazkodni hogy a lehető legtöbbet kihozzam magam csatájából.
-
zodo
nagyúr
Folytatódni látszik a Francia light vonal jó menetelése a B-C 12 t-el.
Első csata Sand River bázis védés, szóval a csapatok nem mindig akarják de tetszik az első két óra után.
Löveg ugyanolyan pontatlan mint a kis tesókon.
9. csata után került fel a top löveg és rádiót követően a top motor, lánc még hiányzik így a bolti lánc helye stoppolja a Stabi helyét de még 5k és cserélem őket.LT 13 is kész ezzel a csatával és 2 óra statisztikájával.
-
Jadro
veterán
Érdemes jó legényeket belerakni és szépen lefesteni, mert iszonyat sok XP-t kell kitermelni vele ha mind a három ágat vinni akarod. Egyrészt átkozom is magam emiatt, hogy nem feküdtem rá a nyolcasra amikor ezt behozták, így most tekerhetek mint a gép, másrészt viszont teljesen jó masina úgyhogy lehet vele haladni. Kár lett volna kihagyni
A 13-90 már megvan, az sem rosszabb. Még filózom, hogy BC felé menjek next time vagy a másik med ágat kezdjem. Az is szimpatikus és van is jó legénységem a Revo-ban amit át tudok képezni.
-
zodo
nagyúr
9 óra játék / 65 után csata után a 13 75 is a múlté, welcome B-C 12 t.
Jobbról balra 2 - 2 órák és végén 1 óra statja.Szerk: Végre elmondhatom magamról hogy unicum szinten játszok ha light-al megyek.
Díszekből nem jött össze több bónusz (+36%) de volt egy időszak mikor végre ment klán kredit bónusz.
Jobb körrel kb. tier VIII prém kreditet lehetett összeszedni ~50k
Kampány küldetésekből meg lett az LT- 9, 10 és 11
47. csatára felkerült az első kiválósági jel és a teljes tank stat.
Több Orlik és Szárnysegéd plecsni vagy High Caliber.
Ász nem jött össze, 1 osztály volt a legjobb köröm.Kis tesó 12t- hez képest jó a -6 mp tár újratöltés de a löveg ugyanolyan pontatlan néha.
Sajna néha nagyon benéztem vagy feleslegesen bíztam a csapatban de tetszett a gép.Nagyobb haladást már nem várok idén, jó volt ez a wg kari.
Időben sikerült feldíszíteni a garázst, kiválasztani a megfelelő tankokat.
kchryss-nek köszi a BC ág tippet!
Rengeteg fogyócikk, prém kaja (eladva) és kredit a díszítős ládákból.
Korábbi álca festés, újbóli felhasználása is nagy ötlet volt.
E75 -öt akciósan megvettem ~1,5 év után, kedvezményesen a csajok is beültek.
Francia ágon hip hop tier VIII-nál járok, új lány legénységgel már 3 sor + 38% skill-el.
Emil II-ből még átülnek a Kranvagn-be amit szintén über akciósan veszek. -
zodo
nagyúr
6 óra játék / 45 csata után túlléptem a 12t-n, welcome 13 75.
Tegnap este toltam a második két órás kört miközben meglett az LT-7 kitüntetéssel.
Nap végére sem lehet panaszom.
Hűdefrankótszprotltam érzés elmaradt, löveg is néha nagyon mellé hord de összeségében sokkal rosszabb időszakot vártam. Kellemes csalódás pedig tényleg nem vagyok jó pláne nem lightban ülve.
Néha hiányzott a löveghajlás de kompenzálható a gyorsasággal.
Ász elmaradt ami talán nem is csoda de azért behúztam egy High Caliber-t.
Mai egyben harmadik két órás kör nem úgy indult ahogy tegnap abbahagytam de időközben meglett az LT-8 is és az etap vége is jól alakult.
Legénységi képzettség 3 x 2 óra 100% boosttal 70%-ot emelkedett a 3. sorban 36%-os díszítés bónusszal.Sajnálatos hogy lassan 1 éve nincs már legénység átképzés csak képesség újraképzés.
Viszont hétvégén a x3 Crew XP jól fog jönni. -
Lanash
senior tag
Szerintem ez nagy jó volt. Annyi, hogy messzire frontból sokszor nem tudsz majd beütni. Illetve ha látsz 5-600hp-s ellenfelet és tele a tár akkor rámászhatsz mert kivégzed. Az O-Ni-t remekül használtad fedezéknek
A skillek meg szerintem jók így. Van 6. érzék van álca (majd fullos lesz), van sia. A következő skill a parancsnoknál a látótáv növelő legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest