- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
// Dynamic color by WN8 rating
// Динамический цвет по рейтингу WN8
"wn8": [
{ "value": 400, "color": ${"def.colorRatingNew.beginner" } },
{ "value": 550, "color": ${"def.colorRatingNew.basic" } },
{ "value": 900, "color": ${"def.colorRatingNew.below_average" } },
{ "value": 1200 "color": ${"def.colorRatingNew.average" } },
{ "value": 1500, "color": ${"def.colorRatingNew.above_average" } },
{ "value": 1800, "color": ${"def.colorRatingNew.good" } },
{ "value": 2000, "color": ${"def.colorRatingNew.very_good" } },
{ "value": 2400, "color": ${"def.colorRatingNew.great" } },
{ "value": 2900, "color": ${"def.colorRatingNew.unicum" } },
{ "value": 9999, "color": ${"def.colorRatingNew.super_unicum" } }
],
ez volt a változtatás amit eszközöltem.
csak a határokat írtam át, mást semmit.szerk: visszaírtam erre és megint 1 soros a garázsom és baro sokáig tölti a felszerelések és fogyócikkek szinkronizálást....
na mind1, akkor marad az alap határ a maga 700pont/zöld vagyok beállítással -
h1mpi
félisten
Oké ez jó is, mondjuk az 1250-et leviszem még egy kis ideig 1225-re, hogy zöld legyek
Majd, ha hazaérsz TS-en segíts betenni a megfelelő helyre. köszi(#85742) Szepi1979: ezzel tökéletesen egyet értek. Nekem is még kell pár ezer csata, mire minden szituban hasonlót csinálok, mint amit kellene
-
TESCO-Zsömle
titán
-
jr1994
addikt
-
-
Antonius1978
addikt
Ertem, koszonom a valaszt.Csak erdekes dolog, azert ragadta meg a figyelmem, mert ugysem jatszom, es szinte semmifele kiegeszitot nem hasznaltam a WOT-os palyafutasom alatt.
h1mpi : Most csak a KV-2-n keresztul lehet kifejleszteni ? Habar lehet hogy meg akkor fejlesztettem ki, amikor a KV-1 es a KV-2 nem volt kulonvalasztva, fene emlekszik mar...
Hat akkor lehet hogy prem loszerrel megeri hasznalni+SoulRiever- ertem.
-
dfsz34
őstag
Megnyugodtam egy kicsit, mert mondom ekkora tirpák egy fórumozó nem lehet
de emlékeztem a névre mintha hasonló lett volna.
A másik dolog is milyen aljas már, hogy egy vesztes csatánál, nem harcol a tank, hanem azt találja ki, hogy elkezd provokálni valakit, hátha az a tank kilövi és akkor kártérítést kap. Mert ugye, ha csak simán kiszedi az ellenség, akkor azért nem jár neki semmi plusz kredit, bezzeg ha kiprovokálja a TK-t.
-
jr1994
addikt
Bizony, ez az event talán még a x5-nél is jobb, kegyetlen jól lehet egy-egy tankot húzni. Gyakorlatilag teljes a karácsonyi bevásárlólistám teljesítése, már csak az 50 100 hiányzik, de simán meglesz. Ha lenne időm talán még a KV-4-et is ki tudnám húzni, de az nem annyira prioritás. Stock tankokkal is nagyon megéri most xp-t farmolni
-
jano_77
nagyúr
Akkor nincs más hátra, mint feltenni a wot-ot a céges laptopra.
Játszani nem fogok úgy sem, arra elég lesz, hogy ezt kipróbáljam.
A futás 60 percig játékot jelent vagy elég, ha a garázsba be vagyok lépve?Én is köszi előre is BINGISZ-nek a tippért.
Remélem még időben leszek.
-
Angel1981
veterán
Nincs mit!
Kicsit belegabalyodtam, akkor tiszta vizet a pohárba.
Én személy szerint így raknám:Parancsnok: javítás + sixth sense + álca (feltéve, hogy az újraosztás után is aktív marad a sixth sense)
Lövész: javítás + snap shot + álca
Sofőr: javítás + smooth ride
Töltő: javítás + álca + tűzoltás (ami nagyon vacak, de még mindig jobb, mint egy inaktív perk) -
Angel1981
veterán
Szerintem a BIA 4. skillnek elmegy, de most még "korai".
Szerintem legyen mindenkinek javítás a BIA helyett.
Lövésznek legyen a snap shot a második, aztán jöhet álca.
Sofőrnek én személy szerint a smooth rideot adnám másodiknak, de a clutch breaking sem rossz.
A töltőnél nem látom tisztán, mi a harmadik, de inaktív perknek tűnik, ahelyett inkább álca, és ha majd a 3. is 100% lesz, akkor jöhet a perk. -
Angel1981
veterán
venti - ezzel aztán nem fogsz spottolni
#72121 Stunts666: mert?
Teljesen meg lehet érteni, hogy egy jobb játékos nem akar nála lényegesen rosszabbakkal menni.
Igen, ez egy játék, vagyis a szórakozásról szól, de magéhoz a szórakozáshoz azért a győzni akarás is beletartozik - most komolyan; ki játszik úgy, hogy semennyire sem érdekli a győzelem?Baráti fociban / kosárban sem akarja az ember a csapatát gyenge játékosokkal megosztani - ez már a suliban lejött, amikor partizánost játszottunk; a csapatkapitányok a legügyesebbekkel kezdték a válogatást, és úgy haladtak a bénábbak felé - ezért voltam én mindig leghátul!
Neki 2000 körüli a WN8-a, vagyis a kikötött 1200 teljesen "udvarias elvárás", mivel már az 1200 és a 2000 között is igen jelentős különbség van. Nem azt írta, hogy "1800 alatti nyomorékok kíméljenek", akkor jogos lenne, hogy elvből nem mész vele, mert fellengzősnek tartod.
Kérdésedre a válasz; 2000 csata után a 800 nem valami jó, de csekkold a noobmetert, az szöveggel is kiírja, 10 fokozat van.
-
dfsz34
őstag
Erre annyit lehet mondani, hogy egy ideje már kikapcsolt chat-el játszom és lényegesen kisebb a játék stressz faktora. Komolyan mondom, hogy érdemes kipróbálni. Semmit nem veszítesz, ellenben nem húzod fel a sok phaszságon magad, illetve nem tudsz kommunikálni a térképen való mutogatáson meg a beépített parancsokon kívül mással és nem is hiányzik egyáltalán.
Biztos elküldenek néha a halál phaszára meg nem tudom meg, amikor bemondják a pozíciómat, de őszintén szólva nem is érdekel.
A chat az igazi stressz forrás ebben a játékban, aki nem hiszi, próbálja ki.
-
mrszitya
senior tag
#59343 zozyk
A noobmeter és a vbaddict más-más módon működnek és frissülnek. A legtöbb stat oldal a noobmeterhez hasonlóan csak a WG-s profilból begyűjtött adatokra alapoz, míg a vbaddict a szoftver által a gépünkről begyűjtött adatok révén sokkal több és így pontosabb infóval szolgálhat.
Ha egy adott "munkamenet" teljesítményét akarod tudni, akkor erre célra a vbaddict szoftvere a legmegfelelőbb, hisz azonnal láthatod a feltöltött csaták pontos eredményét és az adott időszakra vonatkozó összegzést. A noobmeter (és társai) erre nem képes(ek), inkább csak az átlagos előrehaladás szemléltetésére jó(k), viszont cserébe könnyen átlátható(ak).
Minél több adatot töltesz fel a vbaddict szoftverével, annál pontosabb lesz idővel a wn7/8 is összességében is, meg az egyes tankokra vonatkozóan is.
-
dfsz34
őstag
Én most egy olyant próbálok, hogy szerszámkészlet,bino és páncél. Plusz még nagy javító is és javítás skill a legényeknek.
El nem hiszed, hogy mennyiszer fogják a láncát leszedni és már soknak az arcára fagyott a mosoly, amikor a fentiekkel plusz 3 legénynek full javítás (a parancsnoknak később lesz) mellett kb 4 sec alatt visszarakom és bumm. A kis javítót akkor használom, ha tényleg muszáj, ha többen szorongatnak. Egyébként iszonyat gyorsan visszaugrik a lánc van meglepődés rendesen utána.
A bino meg úgy látom, hogy egyszerűen kell. Anélkül nagyon sokszor nem látom az ellent, ami egy ilyen lassú dögnél a halál.
A páncél meg nem kérdés.
A töltés gyorsító így sajnos lekerül, a bia nemsokára meglesz, az valamennyire pótolja, de a másik három sokkal hasznosabb modul.
-
Bad Pritt
félisten
El tudok képzelni olyan helyzetet bizonyos pályákon (Malinovka, Prokhorovka, Murovanka, Cliff stb.) ahol az álcaháló hasznos lehet. Hozzáteszem, én sem használtam, de a távcsőnek sem volt sokkal több értelme sajna. Töltésgyorsító, repeszpáncél alap, a harmadik meg bökés alapján.
-
dfsz34
őstag
A noobmeter nekem vmi érdekes tier-t írt ki. Pár napja a legnagyobb tier az SP volt, amivel játszottam és kiírt nekem 8.89 tier-t.
Ez tényleg érdekes, hogy a noobmeter, a dossier tool meg a vbaddict mindegyik mást értéket mutat
Más, múltkor valaki ajánlotta a T95-re a javításra gyúrni és felraktam rá a nagy javítót meg a szerszámkészletet is. A legénység három tagja 100% javításon van (bia nemsokára meglesz és még a parancsnoknak kell javítás), de már így is 4 sec körül felrakja a láncot.
Valóban nagyon hasznos, mert a T95-nek állandóan a lánctalpát lövik el, aztán csak lesnek, hogy hipp hopp felrakom. Azt hiszik, javítókészlettel, de amikor újra meg újra, akkor van szájtátás.
Volt egy nem túl jó csatám karelia támadás módban. Felmentem a középső hegyre, de a jobb szárny elbukott, mire egyáltalán lőni tudtam volna. Sorban egymás utána, de szerencsére nem egyszerre támadt rám 4 ellenség és mindegyik ugyanúgy járt. Leszedte a láncomat és nagyképűen ottmaradt, mert azt hitték, hogy sok másodpercig fog tartani, amíg felrakom, de nem.
Ez tényleg nagyon hasznos a T95-n, csak a binot sajnálom, mert már két csata is volt, amikor nem láttam az ellenfelet. Lehet, hogy a töltés gyorsítót kicserélem bino-ra, ha meglesz a bia, akkor szerszámosláda+páncél+bino lesz a 3 használt modul.
-
törölt tag
Sajna a T29 kasztni 9-10-es szinten már papírnak számít, csak a torony pattintása marad meg, ezért mindenképpen a T95-ön érdemes fejleszteni.
Én annyit ügyeskedtem, hogy végig párhuzamosan vittem mindkét amcsi TD ágat, így az egyiken kifejlesztettem a nagypuskát, és a másikon már egyből a következő vasat fejlesztettem.
A T25-ön meglett a nagypuska, így egyből tettem fel a T25/-2-re, és ott egyből a Protóra hajtottam.
A Protón kihúztam a top ágyút, addigra meglett a T28, és ott kihúztam a T95-öt.
Mire meglett a T30, addigra a T95-ön már megszereztem hozzá a nagypuskát.
Így talán kevésbé szenvedősek. -
Simulacrum
senior tag
Itt pedig azt is lehet látni mennyi spot, mennyi winrate, stb. kell a zöld wn8-hoz.
-
BogyóBP
addikt
Hát azokkal max annyit kezdhetsz hogy beállsz egy bokorba és hátulról osztasz amig kinem szúrnak. Támadásra kizárt az a tank, ha körbeveszik akkor meg vége. Talán a kuplunk égető még segithet rajta valamit hogy gyorsabban forduljon de kb ennyi. Legsebezhetőbb ilyen téren a Jpgz e100, jagdtiger, T95 ami komolyabbnak számít. Ezeket még egy kis tank is szétlövi ha mögé kerül. Ezek a tankok erős támogatásra szorulnak, ugyan linebreakernek számítanak de csak hátulról mert ugye akit eltalál az már nemigen ugrál utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest