- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #203445 üzenetére
Helyesbítenék! Adatok alapján a Char Futur tűnik jobbnak hajszállal, de azért a 6-os tár, ráadásul a 2,73 vs 4 sec lövések közötti töltés idő az sok azért.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #203445 üzenetére
Ez biztos, a nyers adatok alapján is, de érzésre is. De azért nem lesz rossz ez a kis dög. Mégis csak egyedibb, mint a sokadik Ojjektum.
dokee78: 481m nem elég szerinted?
De amúgy lehet én is felteszem inkább majd a csigaszemet, mert valszeg jobban lehet majd használni másod vonalból. Nem frontra való tank.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #203036 üzenetére
Nekem 3-4 este elegendő volt hogy végig vigyem az utolsó szintet is. Szerintem sem annyira vészes. Persze szerencse is kell abban, hogy milyen balfékeket fog ki maga mellé az ember, ha nem szakasszal megy. Nekem szerencsém volt mert többnyire 5-ös szakaszban toltuk, úgy azért egyszerűbb ezt elismerem. 1 nap mentem random is, akkor sok 15x buktam a balfékek miatt én is. Amúgy a tank maga számomra nem volt nagy vonzerő, engem a fejlesztett venti jobban érdekelt.
BERLIN mapra csak Tier III-as tankokkal rak be és ahogy más is írta 30% eséllyel. Mondjuk nekünk egyik nap volt olyan, hogy 5/5 oda rakott mikor 5-en voltunk szakaszban.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ollie #202941 üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek a jó tanácsokat! Eddig fel sem tűnt, h számozva vannak a modulok. Így tényleg gyorsabb a javítás.
Szenvedek minden nap a jutalom tankért, pedig utálom a torony nélküli TD-t /elszédülök forgáskor, ha sniper nézetben vagyok/, és minek még egy Párduc változat, amikor már van két prém meg a normál elődje.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #202942 üzenetére
1.9 óta látom ezt és igaz hogy megfulladt a Leo1 legénysége ill. le lehet szedni a hp-t csak végelszámolásnál nincs nyoma.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ollie #202854 üzenetére
Akkor bocs. Azért gondolhattam automatának, mert egyesek egy pillanat alatt felrakják a láncot, én meg mire kikeresem a megfelelő billentyűt, meg a kurzort ráviszem a javítandó modulra, már halott vagyok. Így csak ritkán javítok, ha van értelme és nem vagyok tűz alatt.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #202755 üzenetére
Mihez képest nem OP? Mert ez nekem bizony úgy tűnik, hogy ez egy IS-3 ami eltradelt valamennyi mobilitást meg pontosságot egy 1200 dmg-es autoreloadrre és 1400m/s-es apcr alaplőszerre
Amúgy winrate alapján csak az a pár prémtank van nála jobb helyzetben amik vagy mocskos OPk magukban, mint a Defender, vagy amivel az átlagnál jobb játékosok játszanak csa, mint az IS 5 meg a KreslavskiyAzt meg hogy hogy gondolhatja bárki, hogy a 703 II nem OP azt én ép ésszel fel nem fogom. Egy potenciális 780-as alpha jó pennel, APCR alaplőszer, kicsi alsólemez, egy tierjében 2. legjobb, szét döntött felsőlemezzel (ha csak kicsit bedönti magát sok sikert bevinni tier 8-as tankkal akár golddal is)
Tornya szintén közel beüthetelen, a 2 kis kuplát nem lövöd el semmivel még ha nem mozog se, az ágyúcsövek mellett a torony gyengepont lenne ha nem enné folyton a 2 ágyúja azt amit oda lősz, mellesleg ezt csak közelről fogod eltalálni úgy amúgy is és emellé van egy oké mobilitás. Btw a winrate-je pont az IS-3A fölött van durván fél%-al -
Papooo
senior tag
-
válasz
ollie #202679 üzenetére
A Pudelt választom majd, ha meglesz annyi pontom, de amúgy az AT-15A egy fasza kis járgány. Nem a leggyorsabb, de állati jó a páncélja, teljesen korrekt, jól használható az ágyúja és pref. MM-es!
Más: Elindultam a Leopard vonalon, most a VK30.02D-nél tartok(7-es med). Nagyon beteg. Olyan lazán lehet vele hozni a 2-3k+-os köröket, hogy leesik az állam, pedig egy kb. szűz legénységet tettem a vonalra.
-
Raidon
őstag
-
3
senior tag
válasz
ollie #202516 üzenetére
Korlátozott vízszintes lövegkitéríthetőség esetén a kitéríthetőség határain belül sniper nézetben is célra lehet tartani a test forgatása közben. Könnyű belátni, hiszen függőleges irányban minden jármű lövege így viselkedik. Korlátozott vízszintes lövegkitéríthetőség esetén külső és sniper nézetben a test egyaránt elfordul, ha a célkereszt olyan pozícióba mutat, amely nem vehető célba a test forgatása nélkül. Szerintem 99%, hogy rosszul írta le, mit tapasztalt, vagy 1%, hogy tényleg valami hibával találkozott.
-
-
notika77
senior tag
válasz
ollie #202429 üzenetére
Ennek miért kellene magasabb tierben lennie? Vagy csak irigyled tőle a WR-jét, esetleg azt, hogy talán élvezi a játékot? 288 az átlagsebzése a legtöbbet játszott tankjával úgy, hogy annak 320HP-ja van. Ezzel a tankkal 1981 WN8-a van, ami szintén nem túl acélos. Szóval miért is kellene nagyobb tierbe engedni? Sőt kényszeríteni?
(#202431) e-newsee:
Tőled is kérdezem, hogy miért kellene, feljebb kényszeríteni? 13k csata alatt jutott el a 320HP-s M2 Lighttal 288-as átlagsebzésig.Szerk.: Bocs. Az M2 Light is biztos kapott HP buffot, így ez nem túl erős érv. De azért gyanítom a buff előtt sem volt túl acélos.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #202419 üzenetére
Biztos low tier statpadder reroll acc.
Amúgy ránézésre pont az. Vagyis nem reroll, inkább egy második/kis acc.
Most, hogy nem tud kivégezni sok tankot pár lövéssel, már nem is jó. Pedig a low tier HP buff valóban buff, és szerintem is jót tesz a játéknak. Anno, amikor újonc voltam, emlékszem, mennyire rossz volt, hogy 1-2 lövés után mehettem a garázsba, és esélyem em volt több időt eltölteni egy pályán, vagy egy adott tankkal, hogy kicsit jobban ráérezzek a lövegére, a mozgására, vagy úgy en bloc az egész játékra. Pedig az már nem most volt, hanem 2014-ben. És ugyanez a rossz érzés fogott el, amikor tavaly kihúztam a referral programot haver pár csatás accountjával. Sőt, hiába a nagyobb tapasztalat, de a pedózók és a lepkefingnyi HP ugyanolyan szenvedéssé teszi a játékot, mint régen. El sem merem képzelni, mennyire kilátástalan lehet egy valóban kezdő játékos helyzete. Függetlenül attól, hogy hamar lehet tankot fejleszteni, és bármikor vehet egy magsabb tierűt a forintos boltból. De aki becsülettel próbál kezdőként, bénaként önerőből fejlődni, annak nem egyszerű, és annak ez bizony kifejezetten jól jött. -
Ivanh
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #202361 üzenetére
Nem, nem, mert Te azt írtad, hogy ha ez most meglesz, akkor lehet tankot választani! Pedig nem, mert akkor csak 10 illetve a +1 tokennel 11 lesz CSAK és kell a következő szakasz 3 tokenéből 1, mert ha jól emlékszem 12 kell a tank választáshoz.
De a lényeg, hogy akkor most még nem lehet választani tankot. -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #202346 üzenetére
A végére azt találta ki a WG, hogy csinálj egy olyan screenshotot, ahol látszik, hogy az első 3-4-5 helyezett ugyanazon klánból van, és küldd el nekik. Volt erre egy külön report kategóriájuk az event ideje alatt. És valóban bannoltak accokat (vagy vettek el pontot, már nem emlékszem), mert az interneten csomó olyan bejegyzés volt, aki azt mondta, hogy így ment pár kört haverokkal, és megtalálták utólag. Szóval van remény, de az, hogy utólag elveszik a csalók pontjait, az rajtam nem segít.
Én még mindig azt tartanám a legjobb ellenszernek, ha:
- eleve nem sorsolna össze klántagokat (oké, ezt ki lehet játszani úgy, hogy előtte kilép a klánból)
- az utólagos screenshot report miatt nem engedném az anonimizálót (ez valszeg így is lesz)
- a Csata gombra nyomás után mindenkinél várna random 0-5 mp-et, mire ténylegesen elkezdene csatát keresni. És természetesen szerver oldalon várakoztatna, nehogy kliens cheat-tel mókolni lehessen. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #202216 üzenetére
Amelyik tankokat feljebb raktak azoknak megnőtt az ára is. Lehetett volna ezzel kreditet keresni, hogy például patch előtt megvetted volna a covenanter-t 110 000-ért aztán el lehetne most adni 205 000-ért. Ha meg akciósan lett volna megvéve anno akkor még többet lehetett volna nyerni vele. Ennyire nem mélyedtem el a témában, hogy mivel érte volna meg nyerészkedni.
(#202217) ollie
A tog-nak a hp a páncélja, azért régen nem volt olyan rossz tank amikor még nem volt ilyen magas az ágyúk tűzereje. Ez az általános hp buff a tog-nak nerf volt, jelenleg szerintem még gyengébb tank lett mint a patch előtt volt. De egy csomó másik tanknak is teljesen máshol van a helye ebben az új környezetben erősség szempontjából mint korábban volt. Azoknak a low tier tankoknak amiknek az volt az erősségük, hogy 1 lövéssel vagy egy tárral kiszedtek egy ellenséges tankot full hp-ról, azoknak ez a patch jó nagy nerf volt. Persze ez nem feltétlenül rossz dolog mert nem volt egészséges az hogy 1 tankot full hp-ról 1 lövéssel vagy 1 tárral kiszedjen egy másik.Kellett ez a hp buff azért szerintem. Ami viszont nem tetszik nekem benne az az, hogy nagyon megkeveri a statsztikát, nem lehet normálisan összehasonlítani a tankokat mert nem tudni ki mivel játszott a patch előtt és után.
Például kv1-et 3 markoltam még jóval patch előtt, 850 átlagsebzés, most majd markolni fogok egy bármilyen 5-ös tankot azzal jóval 1000 fölött leszek aztán elég hülyén fog kinézni hogy jobb átlagom lesz vele mint a kv1-gyel ami az egyik legjobb 5-ös tank. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #202208 üzenetére
Crusadert markolhattad. Nekem például az volt az első tankom amit 3 markoltam. Nagyon szerettem régen.
Covenanter mindig 4-es volt és ezért sosem lehetett markolni. Ahhoz is szép emlékeim fűződnek. Első 4-es tankom volt, azzal tanultam a játékot. Elég speciális ágyúja volt, 1 kattintásra több lövedéket lőtt ki egymás után. Nem tudom még megvan-e ez az ágyúja. -
dualface
tag
válasz
ollie #201960 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy utálni fogom, mert utálom a lassú, pontatlan papír tankokat.
Ráadásul stockként ahogy láttam használhatatlan. Talán 1-2 csatám már volt vele, valami szorzó miatt mentem vele, de inkább nem is játszok vele csak ha már megvan a nagy ágyú rá.De ezt 2013 óta mióta játszom még senkitől nem hallottam/olvastam, hogy a T30 a tier 9-ben a legjobbja. Mivel nem játszottam még vele nem foglalok állást.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #201897 üzenetére
Pedig tejeltem sokat.
Megnyalhatják.
e-newsee
"a sziklák csúszósabbak lettek"
Abszolút. Csak nem tudom eddig is ilyen volt-e, vagy csak most olyan feltűnő, hogy rég játszottam. No mindegy.
Rövid tapasztalat - a korábbinál is sokkal inkább jellemző a lemmingezés, mindenki egy oldalon megy, pillanatok alatt elszaladnak mögüled még viszonylag jó helyzetben is. -
peterson79
őstag
válasz
ollie #201894 üzenetére
Meg Bobyjack.
Nem tegnap húztam az amcsi vonalat, annyira nincs már meg mennyire használható egyes szitukban töltövel illetve lövésszel vagy éppen nélkülük. Viszont igazat adok, ha az az egy töltő is teljesen ellátja a feladatot akkor egyértelműen a lövészt gyógyítjuk elsőként.
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #201864 üzenetére
Hamarosan érkező 1.9 (New Balance) után kíváncsi leszek rá.
Igen sok tank paramétere változik miközben osztályt vagy tier-t is vált.Patch után változik....
T67
- Replaced the Wright Continental R-975C4 gasoline engine with the Wright Continental R-975C4 early gasoline engine (engine power: 380 h.p.)
- Increased dispersion during movement of the suspension T49E1 suspension by 17%
- Increased dispersion during movement of the suspension T49E2 suspension by 14%
- Increased dispersion on hull traverse of the T49E1 suspension by 17%
- Increased dispersion on hull traverse of the T49E2 suspension by 14%
- Changed the aiming time of the 57 mm Gun M1 in the T49 turret from 1.7 to 1.9 s
- Changed the aiming time of the 57 mm Gun M1 in the T67 turret from 1.7 to 1.9 s
- Changed the aiming time of 3-inch AT Gun M7 in the T67 turret from 1.7 to 1.9 s
- Changed the aiming time of 76 mm AT Gun M1A1 in the T67 turret from 1.7 to 1.9 s
- Changed the ammo rack capacity of the 57 mm Gun M1 from 70 to 125 shells
- Changed the ammo rack capacity of the 3-inch AT Gun M7 from 45 to 80 shells
- Changed the ammo rack capacity of the 76 mm AT Gun M1A1 from 45 to 70 shells
- Changed the reverse speed from 20 to 17 km/h
- Decreased the repair cost by 23%
- Decreased profitability by 8%
- Changed the vehicle durability with the T49 turret from 340 to 445 HP
- Changed the vehicle durability with the T67 turret from 360 to 470 HP -
válasz
ollie #201720 üzenetére
Max olyan tier-ű gyújtői tankot vehetsz meg, amilyen tier-t már kifejlesztettél az adott nemzetnél. Ha csak 9-es a legnagyobb tankod a kínai fejlesztési fában, akkor csak 9-es gyűjtői tankot vehetsz, ha viszont van mondjuk egy 10-es kínai TD, akkor megveheted a 113-at.
Az árak nem változnak.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #201699 üzenetére
Az, hogy tudok-e lightozni vagy sem semmit nem változtat azon, hogy a gyorsulása szar, sokkal közelebb van egy medhez, ez egy tény. Azért hajtépős mert meg kell szokni egy lassan gyorsuló lighot 6-os light-al csak és kizárólag a 12t-vel játszottam meg anno a hurkatöltős Vk-val tehát azokhoz képest nekem az átütés fosnak érződik. Mivel fasza látótáva van jó camoval így eggyel hátrébb lévő bokorban szoktam lenni ha olyan a map, amivel még messzebb kerülök, tehát kisebb esély gyengepontra is
A medes gyorsulás néha keresztbe fog tenni, ez biztos, messze a legrosszabb le/t aránya van az összes 6-os light közül, a szintén nem túl acélos toronyforgással egyetemben -
Swinegod
őstag
válasz
ollie #201660 üzenetére
A gyorsulása elég szar, ez még nem annyira zavaró, viszont a mocskos szörnyű űtütés ami csak skill lövedékekkel lesz elfogadható sokszor, na az az amivel bajom van. A kevés max lőszer se segít
inferno88: A tier 9-es nehezek 2/3-a konkrétan szarabb nála, a Defenderrel és IS-3A-vel egyetemben ez áll legközelebb a legális csaláshoz
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #201576 üzenetére
Köszi !
Viszont az a matek is kijöhet , hogy a Skorpion G 7HP-t sebez abba a Panterába ami viszont 141HP-t leszed az összeütközésük következtében ? Nekem kicsit soknak tűnik a sebzéskülönbség ... Nem kardinális kérdés csak jó lenne tisztázni .
Én olyan 70-30 arányra saccolnék a Pantera javára , ha van neki skill.
Vagy netán itt is van RNG ?
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #201304 üzenetére
Nagyjából egyetértek, de azért szerintem nem olyan nagy a különbség a két tank között.
Löveg kezelés papíron jobb a T-44-100-nak, de a gyakorlatban én nem érzek különbséget mert a proto-val is rendszeresen találok menet közben és a T-44-100-zal is. A proto meg igaz hogy lassabb, de mióta buffolták a sebességét azóta pont kellemes a tempója.Az elmúlt 3 hónapban játszogattam mindkét tankkal hátha összejön a ruszki 6 kill-es küldetés és nekem a proto sokkal jobban adta:
Egy unikum játékosnál biztos jobban kijönne a különbség a T-44-100 javára.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #201275 üzenetére
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de a szalag akkor is ott van asszem, amikor új személyes XP rekorddal csináltad meg az adott szintet. Tehát ha van egy ászod 1200 Xp-vel, aztán csinálsz egyet 1250-nel is, akkor szintén ott lesz a szalag. Nem biztos, de rémlik ilyen leírás valahonnan régről.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #201082 üzenetére
Így van! Erről volt is valami hír nemrég, hogy változtattak, és minden ugyanannyiba fog kerülni, mint a tech tree-ben.
Persze, nem hülyék ott sem, olvassák a fórumokat. Az összes oldal kiszámolta, hogy kb mennyi goldot és kreditet lehet behúzni, ha kifejleszted őket, majd eladod a patch után. -
Dobi 562
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest