- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
homeless09 #4729 üzenetére
alufelni, 90-es sport kipuf rendszer, spoilerek, sötétítés.
-
holodp
aktív tag
válasz
homeless09 #4715 üzenetére
Nálam most pont fordítva van.
KT a Tigris után nekem teljesen élvezhető volt, viszonylag jó motorral, tűrhető ágyúval, jó páncéllal, hamar elit lett a tank.
Ellenben a T32 ezzel a stock löveggel katasztrófa, amíg meg nem lesz a felfüggesztés, a stock tornyot bárki röhögve átlövi bárhol, és elég lassú a legnagyobb motorral is. -
Tomi0703
addikt
válasz
homeless09 #4462 üzenetére
Ja, tényleg. Bocs, ezt benéztem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
homeless09 #4450 üzenetére
Hát akkor én mit szóljak az IS-3-ommal? Kevesebb pen (175) és sokkal vékonyabb páncél. El lehet bőven lenni a Tiger ágyújával.
(#4454) homeless09: Top motorral lesz nagyon fasza. Nekem van rajta 70%-os kuplung égető is. Med legyen a talpán aki körbetáncol.
(#4460) homeless09: Ahhoz jó helyre kell lőni és az ágyú nem a pontosságáról híres.
-
nyunyu
félisten
válasz
homeless09 #4445 üzenetére
Pedig a KT egy jo tank, kepes pontosan loni, es sebezni is az ellenfeleket.
Csak lassan tolt, kicsi a DPMje.Regebben anyaztam a T29/32 vonalat, hogy pontatlan, de azokkal nem szoptam annyit, mint most az IS-2-vel.
Kifejezetten jot tett neki a 8.5, most EGLDvel 5 masodperc korul celoz, aztan meg ugy is elveti az orra elott allo tankot.
Sebaj, mar csak 10k XPt kell osszeszerencsetlenkednem vele, aztan megszabadulok tole, ahogy a masik ket nemszeretem hetestol is.Erdemes megvenni a 110-et, vagy inkabb hanyagoljam az osszes szovjet/kinai heavyt?
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #4450 üzenetére
Akkor nem a tank a hibás. Nehogy eladd azt a tankot!!
Egy nagyon jó tier 8-as gépről beszélünk. Nagyon jó és pontos ágyú, jó páncél. Várd meg míg fullos lesz. -
GrooveHero
addikt
válasz
Mennyit sebzel vele körönként?
-
RAiN91
őstag
válasz
homeless09 #4447 üzenetére
Én is eladtam, mert felidegesített, pedig csak ~80-90 csatám volt vele
Kár volt.
-
homeless09
őstag
válasz
Hát eskü eladom. Nem-tudok-nyerni-vele...pont.
-
Tomi0703
addikt
válasz
homeless09 #4393 üzenetére
szvsz mindenkepp loveg, igaz, hogy azt a tornyot boldog-boldogtalan atlovi, de vigasztaljon az, hogy azzal kb a legszebb tank a jatekban.
-
Chris0321
veterán
válasz
homeless09 #4393 üzenetére
Löveg. A nagyobb löveggel könnyebb lesz összehozni a tornyot míg ha a tornyot hozod először akkor még löveget is ki kell a kisebbik ágyúval.
-
dfsz34
őstag
válasz
homeless09 #4381 üzenetére
Egy egyszerű hüvelykujj szabály a győzelemre, hogy ki tud több szabad lövést bevinni, azaz amit nem viszonoz az ellenség.
Ez főleg a pee-a-boo szerű csetepatékra igaz, mikor fedezék mögött van mindkét csapatnak pár tankja és nem tudnak egyszerüen mit kezdeni egymással. Tipikus példa, El Halluf felső széle, ahol jönnek lentről a tankok meg fönt a védők. Ha a védő kidugja az orrát, akkor a szemközti hegyről is lövik, ha a lenti támadó felér, akkor meg őt lövik hasonlóan a másik hegyről. Az arty-k meg mindkét bandát be tudják löni.
Mostanában nem is szeretek arra menni, mert annyira unalmas mindig, mindig ugyanaz a szerencsétlenkedés ott, de egyszer egy csapat tényleg kezdő még hozzánk képest is (win6 és lejátszott meccsek alapján) volt fent és azt csinálták, hogy megvárták, mig lővünk lentről és kirontott 6 vagy 7 tank a három ellen és hatalmas, vérpezsdítő csata alakult ki. Persze a túlerő lenyomott hármunkat, de egy nagyon izgalmas, pörgős helyzet alakult ki, a szokásos szenvedés helyett.
Rengeteg ilyen helyzet van, hogy létszámfőlényben levő csapat ott szerencsétlenkedik a fedezékben és egymást lökdösik meg előnytelen pozícióból kénytelenek tüzelni, mert a jobb pozíciók már foglaltak, ahelyett, hogy egy huszárrohammal legázolnák a kevesebb számú tankot. A legnagyobb és legjobb állapotban levő tanknak be kéne vállalnia a lövéseke és ezzel rengeteg szabad lövéshez juttatná a csapatát, ami el is döntené az adott helyzetet.
Már sokat gondolkodtam ezen, hogy lehetne ilyen helyzetben a többieket meggyőzni egy egységes támadásról, de ha próbálkoztam beírogatás után, akkor annyi lett, hogy maximum 1-2 követett és minket kilőttek pillanatok alatt, amig a csapat maradék része hátramadva lapult és mivel mi ott voltunk az ellenség és köztük, ezért még lőni sem nagyon tudtak. nem tudom, mit lehetne ilyenkor csinálni, pedig nem egy csata máshogy alakulhatott volna...
-
jahrn
senior tag
válasz
homeless09 #4370 üzenetére
Nalam nem ilyen rossz a helyzet (a 26 hasznalt tankomat 41 meccsbol 5x-oztem le), de ezt a jatekot nyugodtan at lehetne nevezni World of Zombies-ra.
-
mynames
senior tag
válasz
homeless09 #4360 üzenetére
Egész héten jól ment, kb 60-65% volt nyerési arány a nap végére.
...
Ma: 9-ből 9 bukó -
Tenken
őstag
válasz
homeless09 #2670 üzenetére
Jó, mert a hosszó 88-as T8-ban is megteszi és mivel pontos, így nem annyira fájó az sem, hogy vékony az alap torony előről is.
-
L4mie
veterán
válasz
homeless09 #1269 üzenetére
nem tudom, én élveztem a kicsikét, lehet vele repeszteni
bár most ha rámjön a perverzitás akkor PZ I.C. vel tolok pár kört. -
sith7
félisten
válasz
homeless09 #1105 üzenetére
pontosan
-
Spenike
tag
válasz
homeless09 #1099 üzenetére
Hali
"Hát most a 300 gold-ot fektettem be ammo-ba."
Ezt hogy érted goldért vettél lőszert ???
-
sith7
félisten
válasz
homeless09 #1097 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
homeless09 #1097 üzenetére
Viszont úgy arra nem lehet használni, amire való: credit farmra.
-
GrooveHero
addikt
válasz
homeless09 #963 üzenetére
Jobb énekes volt, mint tank, nem tudom, te hogy vagy vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest