Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz redzsi #41704 üzenetére

    Először is, mikor olvastam, hogy Research bűró lesz a neve, kitört belőlem a röhögés!

    Próbálom összefoglalni, csak úgy magamnak/másoknak is:

    Én olyat olvasok, hogy:

    - A Colberthez össz. 57k "research points" (legyen = RP) kell (ez egy új "nyersanyag" lesz, amivel kiválthatók a hajók) és amit a tech tree resetért kapsz, ÉS az aromry-ban váltod majd bé.
    - az RP-t lényegében a resetelt ágon újonnan elért tier6-10 hajók első győzelméért kapod adott mennyiségben (tier 6-10-ig összesen 10k RP: 500-500-1500-1500-6000)
    - ha van legalább 2 db t10 tech tree hajód a portban, akkor kapsz egyszeri 10k RP-t
    - a Colbert összetúrásához minimum 4db (!) ágat kell resetelni. (mert még mindig csak 50k-nál tartanál, de az első resetelésért dupla RP-t kapsz, vagymi... (+10k)
    - az elágazó ágaknál (RU DD) tier10-től visszafelé haladva először az elágazásig "bontod vissza". Ha utána teljes line reset van ott, akkor megkapod a research pontokat (t6-10); a második elágazás resetelésekor csak tier8-től tier10-ig.
    - HA egy ágon lyukak voltak (ilyen az új nemzetek bevezetésének esete, ami épp most is megy; pl. ládából egyből tier 8-ast kapsz, és ha onnan volt tier10-ig kikutatva, akkor resetkor a ki nem kutatott hajókért NEM kapsz RP-t... (tehát ami küldetésből sem volt meg, azért nem jár RP)

    Blöerh. Hát nekem ennyit egy papír-dakka nem ér, ez az egész nagyon veteránoknak van. Ohio-t meg ti tudjátok, 1-2 CC szerint jobb, mint a Monti... ( :F )

    ledgeri: kösz az infót!
    capulet: a Stalin még nagyon messze van, 9500 steel az össz. nálam. Burgonya nem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák