Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz frame>24 #41710 üzenetére

    Én is megpróbálom összefoglalni: a wg nagyon eltúlozta a bónuszokat a fizetőképes keresletnek, ezért náluk nagyon felgyűlt az "anyag" és unatkoznak, mer' nincs hova tovább - f2p-ként ilyen az életben nem fordulhatna elő, maximum önsanyargatóknál... - és mivel teljesen kifogytak az ötletekből, ezért egy ilyen agyrémet eresztenek szabadon, csakhogy lefoglalják a túl jóllakottakat - és a grind-től/barom MM-től/stb. még ki nem égetteket.

    Semmi olyan pl., hogy építs magadnak hajót a megadott határokon belül, bizonyos alkatrészekből és a tartósabb meghajtás jobban bírja a találatokat, de a súlya is több és rajtad áll, hogy mire hegyezed ki a hajódat az adott kategóriában (löveg, páncél, meghajtás).
    Ezzel bevezetve azt, amit induláskor még nagyon fogadkoztak, hogy benne lesz...
    Netán a legénység/főtisztek bevezetése, vagy vmi olyasmi, ami magával a termékkel jobban összhangban van - tudom-tudom, az ő szemszögükből nagyon lényeges az eltúlzott fejlesztés, hogy biztos bevételhez jussanak belőle, mer' abba tényleg nem bízhatnak, hogy a játékélményért fognak fizetni nekik ebben a gémben, ha ezen az úton haladnak tovább!

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák