Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
frame>24
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Vannak ott más érdekesch infók is:
Indianapolis buff
+Kronshtadt 750k free xp"Currently the ship is in the final stages of testing and she will soon become available for purchase in the game client for 750 000 FreeXP. "
-
olivera88
veterán
Újabb változtatás Massachusettsen.
Jókora lőtáv nerfet kap.
ST. Balance changes. American battleship Massachusetts, tier VIII.
Repair Party consumable receives new stats:
Active time decreased from 30 s to 20 s. Cooldown decreased from 180 s to 120 s (120 to 80 s for premium consumable)
Reload time of secondary guns is decreased from 6 to 4 seconds
Secondary guns' accuracy increased by 40%
Main battery turrets' traverse speed increased from 4 to 5 deg/s
Main batteries' firing range decreased from 23540 m to 18270 m
These changes are designed to underline battleship's priority role in close combat.A Worcester buffot kap.
A fedélzet pancél buff nagyon hiányzott... Nehogy már át lehessen ütni akármilyen BB vel..Worcester, tier X
Consumable distribution by slot is changed:
Damage Control Party, Defensive AA Fire, Surveillance Radar, Repair Party, Hydroacoustic Search
Rudder shift time is decreased from 10.8 s to 8.2 s.
Top deck plating is increased from 25 to 30 mm.
The change in turret arcs and improved rudder shift should increase the overall prowess of these ships and allow them to maneuver in the active combat phase, avoid enemy shells at medium and long ranges and leave or change the flank. Increase in Worcester's deck plating makes her resistant to most HE shells of up to 180 mm caliber and cause ricochets of AP shells of 380 mm to 420 mm caliber. -
Chabe89
addikt
-
redzsi
senior tag
ST. USN cruiser tech tree separation. Update 0.7.5.
... there will be a special combat mission available from the release of the update until June 29th. It will require players to complete a single battle in any mode on the new Pensacola. Once the requirements are met, players will receive 190 000 elite commander XP. This will allow players to reassign the commander skills for free.
-
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Van benne valami. Stock-ként a yolo után óvatosnak kellett már lennem, bár nehezemre esett.

(#29279) sutyerák007:

Igen és érdekes hogy csak a T10-es hajónak van meg a tierhez passzoló kaliber ezen az ágon (ha már csak 8 löveges). Mondjuk nem bántam volna egy kisebb kaliber sok löveg képletet, pl 4x4 406mm
(#29280) olivera88: igen, hála a 200% szorzós hétnek, +camóknak szerencsére kereken 30 csata elég volt hozzá.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Nem érzem, hogy lenne összefüggés, hogy prém vagy nem prém.
Az előző szezon (és ennek is a T8 része) - számomra - egy végig élvezhető, szórakoztató, elég jól balanszolt élmény volt, a meccsek többségében easy top xp voltam, éreztem, hogy számít a csapatnak amit csinálok, sok volt a carry meccs, ami rendesen megizzasztott a jó értelemben, a Bama szépen mozogta ki a torpedókat is, hiszen rövid, és jól fordul (mint az NC).
Jók voltak a mapok, jók voltak a cap pontok, nem függtem olyan mértékben a rombolóktól, mint itt.
T10 a mapok többsége egy rossz vicc, a többség campel, és ha a map jó is volna, a cap pozíciók elhelyezése teszi taccsra, gyakorlatilag ha nincs jó spotting, semmi kihatásom nincs a meccs kimenetelére, ergo nem tudom befolyásolni a wr-om, ergo 500 csatából is ugyanott maradnék, mint most.
R10-et el sem tudtam hagyni még. Full vörös csapatokkal játszom, odaát MINDEN (direkt figyeltem a MM Monitort) esetben legalább 3 volt a lila.
Valahogy áttoszott a núb clusterbe, és nem vágom, miért. De hát nincs semmi gáz, majd a következő szezon, vagy az se. Kéne a Flint, de nem vagyok hajlandó még két ilyen szezonon át lerágni a fejem a gáz MM miatt érte.
Még most nem hagyom rá, megcsinálom a napi 5 rankedet (hétvégéket kivéve), és a magam szórakoztatására csinálok egy Excelt, amibe felvezetem az ellen én a saját csapat statjait, hátha észreveszek valami érdekeset.
Nem gondolnám, hogy hirtelen elfelejtettem játszani, amint tiert váltottunk.. az eddigi eredmény, a két T8-ammal 6-6 meccset mentem, Montival 13-at, így jó összehasonlítás.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én sem szerettem. Napi pár meccsel amire odafigyel az ember azért oda lehet érni a végére. Az sajnos látszik, hogy T10-ben is sok az idióta.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Eddig sírtak a P2W miatt most itt a T10 ahol nincs prém most meg az nem jó.

-
FoxiestFox
félisten
Ranked T10: 13 csatából 38% WR Montival. Asszem, ez nem az én szezonom lesz, ebbe a metába nem vagyok még elég jó, úgy néz ki. Nem fogok napi 20 meccset beleönteni.
Mai lol, 5 DD per oldal, mert az milyen fun és engaging. Lehetetlen carryzni a legtöbb meccsen. Egy hót fos az egész... ha tehetném, nulláznám az egészet, és csak a T8 részében mennék újra. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Férfiak AP vel lőnek.

Conqueroral érdemes nose in Yamikat gyújtogtani.
10 k + és legalább 2 tűz. -
-
törölt tag
Texas-on már csak HE van? Ahánnyal találkoztam ma, mind csak HE-t lövöldözött.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Bezzeg mikor meg ellened van egy Kutu minden találatra kigyujt.
Én Desmoval jártam így napokban, nagy nehezen össze szenvedtem 65 K dmg t
Tipikusan ilyen volt a Belfast nálam. Ezért is hanyagoltam. -
dokee78
félisten
Francia BB 4. kapitányi skill mi ajánlott?
-
redzsi
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Ugyanezt a trükközést próbáltam az orosz dd splitnél, akkor nem jött be, piros maradt a kapitány.
Én úgy tudom, hogy pl. a Cleveland esetében a kapitánya marad a tierjében, átképződik az új tier 6-os pensacolára, és a T8 Cleveland kap egy 8 skill pontos kapitányt.(#29256) olivera88 : Igen csak most.Az overpen a max. dmg 10%-a, ami a Lyon esetében 970 lenne. De nem is normál pen dmg történt mert az meg 3200 azt hiszem. Mondjuk mindegy, nem lényeges csak fura volt.
(#29257) FoxiestFox: ha már rng

569dmg/lövedék a Gangutba.
-
frame>24
addikt
US CA split infóból idézve:
"For the replaced ship, its Commander's specialization will be changed to the ship of the corresponding tier in the main branch. For the second ship, a new Commander will be added to the player's account and bonus Commander XP."
Tehát, ha kikutatom+megveszem a Cleve-et, és beültetek egy magas szintű, ám tök más specifikációjú kapitányt (piros skillek), akkor a patch átképezi nekem, igaz? (valószínű a skill-kiosztás marad, de már az átképzés se olcsó, szóval jókora spórolás így is).
A második mondatot NEM értem...
(már hogy milyen 2. hajó?) -
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Róka úr! Valamelyik tisztje a HE helyett is AP-t vételezett a hajóra... Sajnálom...

-
olivera88
veterán
Mai történések
Repu 192 kAz az egyetlen cit pont a fos Conquerorba ment. Most lőttem csak másodszor annak fosnak citet, de mondhatni ez az első rendes mert a múltkori az akkor volt amikor volt a vizes bug.

Ez meg a nap poénja, a PE t céloztam... de láttam közbe ahogy követtem a lövedékeket h ez elvétett salvo lesz. mikor egyszer csak dev strike, ám nem Prinzet szedtem ki, hanem egy mellette lévő Fiji-t ami nem is volt felspotolva.

Jött is az értetlenkedés, pedig csak rosszkor volt rossz helyen.

Aztán Roma-val löttem Richinek szemből egy citet.
Aztán Hindi is kapott citet szemből Reputól
Meg egy FDG cit 25 km ről.

-
KJ82
senior tag
Csessze meg a WG. Nekiállok a német ágnak, kezdek örülni hogy tudok bele szerezni speckó kapitányt, erre most olvasom hogy csak az első misszió T5, a többi 6-7-8....

-
olivera88
veterán
Hát ma aztán erősen hétvége van.
Tegnap nem játszottam, bár lehet többet ért volna mint a mai. -
ledgeri
nagyúr
Élmény, mikor 10 csata kell randomban, hogy mikor akarom, melegyen 25k orosz sebzés...
Ha én jobbra spawnoltam, az ellennél lévő 2 akár division, akár nem, a túloldalt, vagy pl okhotnik-ot úgy devstrikolják ki, hogy nem is látta senki, de belerohan egy torpba, 2 körben nem is volt orosz a túloldalon...Írnám, hogy kifejezetten randomban akartam, de persze benéztem, de legalább lett belőle egy ilyen:
Udolaoi végre megadta a yamamoto, potential damage, dd-vel küldit... -
Hansomester
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi az infokat
Csak olyan szimpatikus Nekem az a hajó
De nem veszem meg egyenlőre 
-
FoxiestFox
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Ami pontatlan az NC-hez viszonyítva (bár használható).
frame: ott van ingyen a Yamato, csak némi időbe kerül, és azon van a lolpennel rendes szórás is.
De ha nem tervezi kihúzni a Yamát, és van fölös 30 ropija, miért ne. Magamból indultam ki, szerintem pedig 30k elverésére a karácsonyi akciókon és nyitogatáson kívül (de még oda is elég 15-20k, és nyitsz 50-60k-nyi értéket) nem indokolt semmi. -
frame>24
addikt
válasz
Hansomester
üzenetére
HA eddig egy más prem BB-t sem vettél, akkor igen, a lolpen(mindent átlövő) ágyúk miatt.
...de inkább foxra hallgass. -
olivera88
veterán
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Hansomester
üzenetére
Free-t csak ha nem kell másra, valós pénzt én nem adnék érte.
-
Hansomester
tag
A Musashi-ra érdemes gyűjteni free xp-t és ugy 30.000 Ft-ot?

-
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem ez a bent vagyok a füstben és onnan ágyúzók dolog nem jön be....
-
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem jók az ágyúi csak kevés. De az igaz, hogy messziről nem látni. De a rád néznek és meghalsz az tényleg ott van. Max kísérő hajónak jó AA miatt meg az óda tévedt DD-k ellen. Agyban nagyon ott kell vele lenni... Ami nekem sokszor nem jön össze.
A füstöt minden csatában használod vele? -
FoxiestFox
félisten
Egy erős dolog van rajta, a camo. 8.1-es, az majdnem DD camo.

Engem továbbra is az szórakoztat benne, hogy T6-ba is gyenge, mégis elég fun játszani. Ha valaki rád néz, meghaltál, de ez adja a feszültségét.
Az mondjuk gáz, hogy a szokásos bullshit T6 MM-nél is gyakrabban dobálja T8-ba, egy T8 standarden pl egy passzív ellenfél ellen nem tud mit csinálni a hajó. Perth-nek legalább ott a spotter repcsi, hogy időszakosan el tudjon lőni valameddig, itt az sincs. -
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ügyes! Annak a hajónak szerintem jó légvédelme meg ágyúi vannak. Nekem hátulról hiányzik még egy torony... Az olasz cirkálót jobban be jön. Csak annak a légvédelme kb tier 4...

-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
kevesebb, mint 10 perc alatt vesztettünk. Ha ennyi erős ellenfél van, akkor random szerint saját csapatba miért nem jut.
-
frame>24
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Kicsit nosztalgiáztam a War Thunderrel, némileg csodálkozva, hogy miért is untam meg?!
lvl 67 commader, old guard, szal néhány órát azért beleöltem.
Most épp enduring confront. van reklámban, kommentelők sírnak is , hogy jajj, miért nem is van folyton ez a mód...
Ok.
Benézek sim módban, 5 perc alatt össze se jön senki.
Próba RB. mód: ~4-5 perc után belépünk, jó.
1-2 botot, talán 3-4 human játékost lassan megölök, közben csapatunkban 4 tagú klán megunja (~10 min): lépnek, a maradék random humán ellenségek (6db) + az AI-k kettőnk ellen... (így hiába a végtelen respawn)
OK.
Próba regular RB air csata: mit vigyek? Legyen La-7 B20, 3x20mm, erős motor, jól fordul, jól mászik felfele, nem is esik rögtön szét zuhanásban, tuti "visszarázó" gép.
MM gyorsan összedob, takeoff, 10 perc elmegy, de vagyok úgy 4,5k-n, jó pozícióban felhőalap felett, szállingóznak az első ellenek. Egy Fiat G56-ra végül rácsapok, 5 km távról indul, tiszta előnyből, közben besuhanunk felhők közé (ő is üldöz valakit, de elfordulózza az energiát).
Már épp jönne a finom célzás-zoom, erre
...kop-KOPP-plötty....
Messer felhőből jött, kilövi nem is a gépet, hanem egyből a pilótát, insta-hangár...
A "pörgős" légiharcok... (motorzúgás órákig)
Mivel a WT tank vonalon is a oneshot realizmus híve, nem tudom, sok reményünk legyen-e a hajókkal, de majd kiderül. Asszem repülni nem megyek vissza. -
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Esetleg valami alacsonyabb tier? Mondjuk egy Huang He hétvége?

-
FoxiestFox
félisten
Nem tartottam magam a saját szabályomhoz, ami úgy szól, hogy hétvégén nem rankedezünk.. a napi 5 meccsemből 4 loss. Nice. Teljes agyhalál.
Hétvége random, aztán ismét megpróbálom, bár most eléggé elment a kedvem az egésztől. :\ -
olivera88
veterán
Lesz még egy Német kapitány. De az nem tudom miket kap.
-
frame>24
addikt
Itt tán az egyedüli érdekes a Franz von Jütland küldisor lehet, máj. 28-ig.
Vigilance: +35% to acquisition range of torpedoes (instead of 25%)
Jack of all Trades: -10% to reload time of all mounted consumables (instead of -5%) -
kozi71
senior tag
A boltban lehet vásárolni 10 pontos kapitányokat, de be kell lépni hozzá.(egyet lehet venni)
Illetve Z-39 többféle csomagban is van. -
scyllarus
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A napi konténerekhez jól jöhet a plusz xp + a free (szabadon felhasználható) xp is gyűlik.
Egyébként igen, csak oda vonatkozik. -
ledgeri
nagyúr
Hajóról doublonért váltható, ha már ezüskoszorús (elit, mindene kifejlesztve), kapitány meg csak akkor termel, ha már 19 pontos.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ok megvettem, beállítottam amit írtál.
Sutyerák007: Köszönöm neked is.Még egy kérdés: Ugye van a többi hajóm aminek nagy részét nem használom és van 50% szorzójuk. Ha játszom velük azokból szerzett tp csak arra a hajóra és kapitányára vonatkozik vagy érdemes játszani velük mert felhasználhatók a pontjaikat máshová is?
-
redzsi
senior tag

Újabb prémium hajó maraton?
(#29207) Lalllerrr Hát ezt be, bravó!

-
sutyerák007
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Szia.
Magyarul nem hinném hogy találsz olyan videót amire érdemes is lenne hallgatni. Angolul van elég sok. Azokat érdemes lehet nézni. -
FoxiestFox
félisten
válasz
PeeterssoN
üzenetére
US T3 BB-t gyorsan húzd ki, aztán jöhet a Wyoming, azon már van elég ágyú, hogy a pontatlansága ellenére is jól lehessen vele szórakozni.

Igen, az elétartást majd meg kell tanulni.
Az alternate battle interface-t kapcsold be a beállításokban (illetve hogy alapból zoomoljon ki, ha csatába tesz). -
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Még csak most próbálgatom a játékot! Felét nem is értem, csak annyit szeretnék tudni hogy a csatahajóval / 3. szintű
amerikai hogy a bubánatba kell lőni? Kis örömködést szeretnék, de nem a random találatok miatt! Ha megnyomom az altot sok információ látható de nem tudom értelmezni! Van magyar nyelvű oktatóvideó valahol erről? Vagy ez is olyan mint a többi, elé célzok azt hadd mennjen?Vagy eltalálja vagy nem?
Gondolom nem véletlenül vannak azok az adatok a periszkópon!? Gondolom precízen be lehet vele mérni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszerűen valahogy jobban adja a Repu.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(már hogy milyen 2. hajó?)