- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, woocommerce-hez melyik a legegyszerűbb/legbeváltabb bankkártyás fizetési megoldás? egy csomagolásmentes webshophoz készítek wordpress alapú oldalt, de kártyás fizetést még sosem használtam, és elég sok opció/bank van.
-
sarasota123
aktív tag
nem, azok külön vannak. ha jól értelmezem először írja a szülőkategóriát, aztán az alkategóriát, aztán a vessző után az elsődleges kategóriát (be lehet ezt is állítani a termékeknél, hogy mi számítson elsődlegesnek) ?
[kép] -
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, 1-2 napja a wpforms-os emaileket (rendelés visszaigazolás) spamnek/veszélyesnek jelzi a gmail. én nem változtattam semmit, a gmail spamszűrője lett "aggresszívabb"? hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a woocommerce-el kreált webshopom csak részben magyar? a wordpress-t átállítottam magyarra, a szerverre felraktam a legújabb woocommerce magyar pakkot, és semmi sem változik. [kép]
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, kellene csinálnom egy rendelős oldalt, nem rendes webshop, mert fizetés pl. nem kéne rá. annyi, hogy lenne 10 termék képpel, egy kis infoval és be lehet írni a darabszámot mindegyiknél és elküldeni a rendelést névvel, címmel. aztán emailben érkezne erről egy értesítés nekem. erre milyen plugint (lehet fizetős is) /módszert ajánlanátok?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, milyen plugint/megoldást javasolnátok arra, ha szeretnék egy olyan aloldalt, ahova be kell írni a látogatónak egy jelszót, és a jelszó beírása után jelenik csak meg a tartalom (egy új oldal vagy egy letöltési link pl.)
előre is köszönöm, egyelőre csak fizetősből találtam olyat, ami számomra jó megoldás lenne. -
sarasota123
aktív tag
sziasztok, mi a legegyszerűbb, bevált módja annak, ha szeretnék egy wp oldalra facebook oldallal összekötött messenger chat ablakot valamelyik alsó sarokba? láttam ezerféle plugint, de túl nagy a választék. vagy meg lehet oldani pluginok nélkül is?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, egy olyan plugint keresnék amivel a látogatók jelentkezhetnének egy eseményre, pontosan egy esemény mondjuk 3 különböző időpontjára egy adott napon. megadják a nevüket, stb. én pedig e-mailt kapok róla. ilyenből biztosan sok van, de ami számomra fontos lenne, hogy egy adott időpont létszám limites lenne, tehát ha már jelentkeztek elegen, akkor azt az időpontot ne választhassa más, később. ehhez tudtok ajánlani valamit? akár fizetős is lehet, köszönöm.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, tudtok ajánlani valami módszert amivel a wordpress weboldalamnál a blog szekció postjaihoz lehetne tenni egy megosztás facebookon gombot?
-
sarasota123
aktív tag
válasz
sarasota123 #5611 üzenetére
a fordítást én végezném el, tehát nem az automata fordítás lenne a lényeg, hanem a nyelvváltás funkciók.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, wordpress oldal 'többnyelvűsítéséhez' mi az ajánlott/bevált módszer/plugin?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, ecommerce product cataloggal szeretnék csinálni egy katalógust különböző virágoknak. viszont a plugin angol alapból. hogyan tudom átírni az olyan részeket mint pl 'all products' product features stb.?
megtaláltam már, tárgytalan. (settings/front end labels)
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, viszonylag új vagyok wordpressben, a twenty-seventeen témát szeretném átszabni, ebben akadtam el ott, hogy a featured image magasságát nem sikerül lejjebb venni. tehát amikor görgetek az adott oldalak között, szeretném ha nem foglalna el ekkora területet az adott oldalhoz tartozó featured image. gugliztam sokat, próbálkoztam additional css-el meg simple image size pluginnel, de egyelőre sikertelenül, gondoltam hátha van itt valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, bevált módszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged