- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Az a baj, hogy nem nagyon tudom, hogy mi a cél.
Ezeket nézted?
WooCommerce Sales MIS Report
Smart Reporter for WooCommerce and WP eCommerce -
Dexter68
addikt
Itt tárgyalnak erről.
Én úgy csinálnám (de ehhez stukkert kéne a tarkómhoz szorítsanak), hogy a wordpresst egy alkönyvtárba telepíteném, a főkönyvtárba meg betolnám a flasht és az azt tartalmazó index.html-t. Azt meg a flashben kell beállítani, hogy ha lefutott, akkor akkor nyissa meg maga helyett az alkonyvtar/index.php-t. -
The DJ
addikt
A csúnya és gyors(abb) megoldás: Belehackelheted a forráskódba (valószínűleg header.php) a zászlók képeit és linkelheted őket a megfelelő oldalra.
Vagy az elegáns: Kreálsz egy új widget területet a functions.php-ben, mondjuk ÍGY és beteszed a fejlécbe a zászkókat mint widgetet, mondjuk ÍGY. Valószínűleg így is csiszolni kell majd a CSS-en, de ez azért valamivel korrektebb megoldás, mint az előző.
-
amulet
senior tag
-
whYz
őstag
Sziasztok
Szertnek csinalni egy full egyszeru galeriat, annyi lenne a lenyeg, hogy uj postnal a media hozzaadasa gombra feltoljuk a kepeket, postoljuk, majd az oldalon ha ranyomunk az egyik kepre akkor az a kep felugrik es lehet lapozgatni a posthoz tartozo kepek kozott.
Mar keresem par napja a megoldast, de nem talalom. Alapbol a kepeket fel tudom tolteni, szepen meg is jelenik, viszont ha ranyomok akkor csak siman behozza a kepet egy uj ablakba.
Mivel lehetne ezt egyszeruen megoldani?
-
The DJ
addikt
Plugin nélkül?
Ezzel kellene kiegészíteni a kezdő HTML deklarációt:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"
xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#">Ezek menjenek a <head> és a </head> közé, de csak a kívánt oldalnál:
<meta property="og:image" content="ide_jon_a_kep_urlje" />
A hivatalos OpenGraph dokumentáció segíthet ha elakadsz: [link]
-
The DJ
addikt
Én adnék egy esélyt a DW Questions & Answer pluginnek a helyedben. Sokkal elegánsabb megoldás, mint a hozzászólásos-beszélgetős átláthatatlan módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged